۱۳۹۲ اردیبهشت ۴, چهارشنبه

آموزش استفاده از Task Manager ویندوز ۸


آموزش استفاده از Task Manager ویندوز ۸







سک منیجر یا مدیریت وظایف یکی از بخش های پر کاربرد و مهم تمام نسخه های ویندوز است که معمولا هنگام بروز ایراد در کارکرد سیستم عامل سراغ آن می رویم و به جنگ با مشکلات می پردازیم. اما این برنامه در ویندوز ۸ به طور کامل بازسازی شده و تغییراتی فراوانی را تجربه کرده است. استفاده از آن آسان تر شده، جمع و جور تر شده و نسبت به قبل امکانات بیشتری را در خود جای داده است. اگر چه شاید در ویندوز ۸ اغلب داستان درباره محیط مترو و رابط کاربری مدرن آن باشد، اما Task Manager و ویندوز اکسپلورر جزو بخش هایی هستند که از گذشته وجود داشته اند، اما بهتر از همیشه عرضه شده اند. تسک منیجر اکنون کنترل برنامه های آغازین ویندوز را بر عهده دارد. آی پی تان را نشان می دهد. و البته نمودارهای میزان مصرف منابع سیستمی را به تصویر می کشد. همچنین سیستم کدگذاری رنگ جدید آن، فرآیندهای پرمصرف را با رنگ مشخصی جدا و متمایز می کند تا بهتر دیده شوند.





اجرای Task Manager

برای باز کردن این برنامه هنوز می توانید از همان شیوه های قدیمی استفاده کنید. یعنی اینکه در هر جای ویندوز که هستید، از ترکیب کلیدهای میانبر CTRL+ALT+DELETE بهره ببرید و از لیست به نمایش در آمده، روی عبارت Task Manager کلیک کنید تا پنجره برنامه باز شود.













همچنین می توانید روی نوار ابزار پایین ویندوز راست کلیک کرده و عبارت Task Manager را انتخاب کنید.


مدیریت فرآیندها
رابط کاربری پیش فرض تسک منیجر که هنگام باز کردن آن دیده می شود، به شما اجازه می دهد که به سادگی تمامی برنامه های فعال سیستم را دیده و به زندگی هر کدام که لازم است، خاتمه دهید. و در اینجا با هیچ مسیر پیچیده و سختی روبرو نخواهید شد. تنها کافی است بر روی نام برنامه مورد نظر کلیک کرده و دکمه End task را بزنید.





اما اگر به تنظیمات و اطلاعات بیشتر نیاز دارید، لازم است بر روی لینک More details در پایین پنجره کلیک کنید تا اطلاعات و جزئیات بسیار بیشتری را مشاهده کنید. در اینجا آمار مصرف منابع سیستمی با رنگ بندی مشخص شده اند و رنگ های تیره تر به معنی مصرف منابع سیستمی بیشتر هستند.


اگر هم برنامه ای شامل چندین پنجره باشد، شما می توانید بر روی مثلث کنار نام آن کلیک کنید تا اطلاعات کامل مربوط به هر پنجره را در ردیف جداگانه ای مشاهده کنید.


در اینجا لیست فرایندها یا پردازش ها به سه بخش اصلی تقسیم شده اند: اپلیکیشن ها (Apps)، فرآیندهای پس زمینه (background processes) و فرآیندهای سیستمی ویندوز (Windows system processes).


هرگاه با فرآیند ناآشنایی برخورد کردید که چیزی در مورد آن نمی دانید، به راحتی می توانید از طریق اینترنت اطلاعات بیشتری در خصوص آن به دست آورید. تنها کافی است روی نام فرآیند مورد نظر راست کلیک کنید و از منوی باز شده عبارت Search online را انتخاب کنید. با این کار، مرورگر پیش فرض سیستم تان باز شده و نتایج جستجوی فرآیند موردنظر به نمایش در می آیند.


آمار سیستم

تب Performance در تسک منیجر به صورت نموداری اطلاعات سیستم و میزان کارکرد آن را نشان می دهد. همچنین با انتخاب گزینه Options می توانید اطلاعات بیشتری را هم ببینید. رابط کاربری جدید این بخش اطلاعات بسیار بیشتری را نسبت به تسک منیجر ویندوزهای قدیمی به شما نشان می دهد.


شما همچنین از همین جا قادر خواهید بود که آی پی سیستم تان را هم ببینید و نیازی به ورود به منوهای پیچ در پیچ کنترل پنل ندارید. تنها کافی است در تب Performance بر روی گزینه Ethernet کلیک کنید.


علاوه بر این، فقط با یک کلیک بر روی لینک Open Resource Monitor در پایین پنجره، امکان باز کردن برنامه Resource Monitor هم در اختیارتان گذارده شده است. البته این برنامه در ویندوز ۸ تغییر ظاهری چندانی نداشته، اما همانند تسک منیجر، نسبت به نسخه های قبلی اطلاعات بسیار بیشتری برای نمایش در خود جای داده است.


تاریخچه اپلیکیشن
در تب Processes تسک منیجر تنها می توانید فرآیندهای جاری و میزان مصرف منابع سیستمی توسط آنها را ببینید. اما در تب App history، تسک منیجر به شما نشان می دهد که هر اپلیکیشن مترو طی گذر زمان چه میزان از وقت پردازنده و چقدر از پهنای پاند شبکه را مصرف کرده است. با این اطلاعات شما می توانید برنامه های شکموی هدر دهنده منابع را شناسایی کنید.


برنامه های آغازین سیستم
در تب Startup هم می توانید لیست اپلیکیشن هایی را ببینید که هنگام روشن شدن کامپیوتر به صورت خودکار اجرا می شوند. ویندوز هم بالاخره راه حلی ساده برای غیرفعال کردن این برنامه ها در نظر گرفته است. ویندوز ۸ همچنین مدت زمانی را که هر اپلیکیشن روی بالا آمدن سیستم عامل تاثیر گذارده و آن را به تاخیر می اندازد، محاسبه می کند. این گونه شما راحت تر می توانید تصمیم بگیرید که کدام اپلیکیشن ها واقعا لازم است که در این لیست باشند و کدام یک را باید غیر فعال کنید. برای غیر فعال کردن یک اپلیکیشن هم تنها کافی است روی آن راست کلیک کرده و گزینه Disable را انتخاب کنید.


کاربران
در تب Users می توانید میزان منابع سیستمی مصرف شده توسط هر کاربر را به تفکیک مشاهده کنید. همچنین با کلیک روی مثلث کنار نام هر کاربر می توانید جزئیات فرآیندهای مورد استفاده وی و مصرف منابع آنها را ببینید.


جزئیات فرآیندها و سرویس های پیشرفته
تب Details، نمونه تکامل یافته و پیشرفته ای از همان تب قدیمی Processes در نسخه های قبلی ویندوز است. در اینجا با رابط کاربری چندان زیبایی روبرو نیستیم، اگر چه آیکون برنامه ها در کنار لیست اضافه شده اند. در اینجا جزئیات پیشرفته ای به نمایش گذارده می شود که در دیگر تب ها وجود ندارند. این جزئیات شامل تقدم فرآیندها، وابستگی به CPU و مانند آن هستند. (وابستگی به پردازنده مشخص می کند که فرآیند روی کدام سی پی یو اجرا می شود یا اینکه روی کدام هسته سی پی یو اجرا می شود.)


تب Services کاملا دلپذیر و کاربردی شده است و اکنون شما می توانید از گزینه های فراوان آن، از جمله ریستارت کردن سریع سرویس ها بهره ببرید.


همچنین می توانید با راست کلیک روی هر سرویس از گزینه Open Services برای استفاده از اپلیکیشن Services بهره ببرید. این اپلیکیشن حاوی گزینه ها و قابلیت های پیشرفته ای است که آنها را در تسک منیجر نخواهید یافت.







تسک منیجر جدید از نظر امکانات و شیوه ارائه آنها، یک قدم بزرگ رو به جلو است. به ویژه اینکه در بسیاری از موارد، کار را برای کاربران معمولی هم بسیار راحت تر کرده است.





برگرفته از


کد:



http://www.ern-co.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-it/1766-%C2%BB-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-task-manager-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%DB%B8.html












ادامه مطلب ....



http://www.nooreaseman.com/forum68/thread50386.html



منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان



تبادل لينك



به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم


هیچ نظری موجود نیست: