۱۳۹۲ شهریور ۶, چهارشنبه

طرز تهیه شکلات سوئیسی


شکلات سوئیسی














تخم مرغ دو عدد

شکر 4 ق غذا

پودر کاکائو 2 ق غذا

وانیل مقداری

کره 30 – 50 گرم

بیسکویت پتی بور ترجیحا ساده 1/5 بسته

مغز گردو در صورت تمایل مقداری خرد شده











تخم مرغها رو داخل ظرفی بشکنید و با شکر و وانیل به حدی مخلوط می کنیم که ذرات شکر کاملا حل بشه و تخم مرغ حباب بزنه و به حالت کشدار برسه ...







پودر کاکائو رو هم مخلوط کنید و بعد کره ذوب شده گرم رو به تدریج اضافه و سریع مخلوط کنید که تخم مرغ نپزه







بیسکویت ها رو با دست خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید ... تا جایی باید بیسکویت خرد شده اضافه کنید که مایع داخل ظرف رو جمع کنه و مخلوط نسبتا سفتی داشته باشید .



کمی گردوی خرد شده ، پودر نارگیل یا کنجد هم مخلوط موادتون کنید ... خوشمزه ترش می کنه







داخل یک پلاستیک ضخیم یا یک تکه فویل مواد رو فشرده کنید و کاملا هواش رو خارج کنید و به حالت رول فرمش بدید .







حتی میتونید داخل یه قالب سلفون پهن کرده ومواد را کاملا فشرده کنید وبه صورت قالبی برگردونید.حالا یه کیک سرد شکلاتی دارین.....







بگذارید چند ساعتی و ترجیحا یک شب داخل فریزر بماند که کاملا بسته بشه و طعم مواد هم به خورد هم بره ... بعد خارج کنید و برش بدید .








khaneh-mehr.blogfa.com







ادامه مطلب ....



http://www.nooreaseman.com/forum441/thread55353.html



منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان



تبادل لينك



به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم


هیچ نظری موجود نیست: