شکلات سوئیسی
تخم مرغ دو عدد
شکر 4 ق غذا
پودر کاکائو 2 ق غذا
وانیل مقداری
کره 30 – 50 گرم
بیسکویت پتی بور ترجیحا ساده 1/5 بسته
شکر 4 ق غذا
پودر کاکائو 2 ق غذا
وانیل مقداری
کره 30 – 50 گرم
بیسکویت پتی بور ترجیحا ساده 1/5 بسته
مغز گردو در صورت تمایل مقداری خرد شده
تخم مرغها رو داخل ظرفی بشکنید و با شکر و وانیل به حدی مخلوط می کنیم که ذرات شکر کاملا حل بشه و تخم مرغ حباب بزنه و به حالت کشدار برسه ...
پودر کاکائو رو هم مخلوط کنید و بعد کره ذوب شده گرم رو به تدریج اضافه و سریع مخلوط کنید که تخم مرغ نپزه
بیسکویت ها رو با دست خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید ... تا جایی باید بیسکویت خرد شده اضافه کنید که مایع داخل ظرف رو جمع کنه و مخلوط نسبتا سفتی داشته باشید .
کمی گردوی خرد شده ، پودر نارگیل یا کنجد هم مخلوط موادتون کنید ... خوشمزه ترش می کنه
داخل یک پلاستیک ضخیم یا یک تکه فویل مواد رو فشرده کنید و کاملا هواش رو خارج کنید و به حالت رول فرمش بدید .
حتی میتونید داخل یه قالب سلفون پهن کرده ومواد را کاملا فشرده کنید وبه صورت قالبی برگردونید.حالا یه کیک سرد شکلاتی دارین.....
بگذارید چند ساعتی و ترجیحا یک شب داخل فریزر بماند که کاملا بسته بشه و طعم مواد هم به خورد هم بره ... بعد خارج کنید و برش بدید .
khaneh-mehr.blogfa.com
ادامه مطلب ....
http://www.nooreaseman.com/forum441/thread55353.html
منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر