آنتوسیانین موجود در زغال اخته رنگدانه ای از گروه فلاونوئیدها بوده که عامل رنگ قرمز این میوه است.
مطالعات پیشین نشان داده بودند که میوه زغال اخته در پیشگیری از عفونت های ادراری نقش موثری ایفا می کند.
پژوهش های اخیر محققان در کانادا نشان داد که میوه زغال اخته موجب کاهش چربی در ناحیه شكم می شود. بر اساس این مطالعات، مصرف زغال اخته با كاهش چربی تجمع یافته در شكم و پایین آوردن كلسترول خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی را کاهش می دهد.
میوه زغال اخته به دلیل دارا بودن ترکیبات آنتی اكسیدانی فراوان، متابولیسم گلوکز و کلسترول را بهبود بخشیده و در پیشگیری از دیابت و عوارض قلبی نقش موثری ایفا می کند.
آنتوسیانین موجود در زغال اخته رنگدانه ای از گروه فلاونوئیدها می باشد که عامل رنگ قرمز این میوه است.
برای انجام مطالعه اخیر، این میوه به رژیم غذایی موش های مبتلا به چاقی اضافه شد. نتایج نشان داد كه پس از 90 روز مصرف زغال اخته، در میزان چربی شكمی و كلسترول خون این موش ها كاهش قابل ملاحظه ای مشاهده شد، همچنین حساسیت به انسولین بهبود یافت.
مطالعات پیشین نشان داده بودند که میوه زغال اخته در پیشگیری از عفونت های ادراری نقش موثری ایفا می کند.
پژوهش های اخیر محققان در کانادا نشان داد که میوه زغال اخته موجب کاهش چربی در ناحیه شكم می شود. بر اساس این مطالعات، مصرف زغال اخته با كاهش چربی تجمع یافته در شكم و پایین آوردن كلسترول خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی را کاهش می دهد.
میوه زغال اخته به دلیل دارا بودن ترکیبات آنتی اكسیدانی فراوان، متابولیسم گلوکز و کلسترول را بهبود بخشیده و در پیشگیری از دیابت و عوارض قلبی نقش موثری ایفا می کند.
آنتوسیانین موجود در زغال اخته رنگدانه ای از گروه فلاونوئیدها می باشد که عامل رنگ قرمز این میوه است.
برای انجام مطالعه اخیر، این میوه به رژیم غذایی موش های مبتلا به چاقی اضافه شد. نتایج نشان داد كه پس از 90 روز مصرف زغال اخته، در میزان چربی شكمی و كلسترول خون این موش ها كاهش قابل ملاحظه ای مشاهده شد، همچنین حساسیت به انسولین بهبود یافت.
ادامه مطلب ....
http://www.nooreaseman.com/forum391/thread55407.html
منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر