۱۳۹۲ فروردین ۶, سه‌شنبه

آش سبزی / شیرازی

آش سبزی / شیرازی










مواد لازم برای تهیه آش سبزی:

گوشت گوسفند – ۶۰۰ گرم

نخود – یک لیوان

لوبیا سفید یا قرمز – یک لیوان

عدس – یک لیوان

برنج – یک لیوان

تره – ۱۵۰ گرم

ترخون – ۱۵۰ گرم

پیاز داغ – ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه – به میزان لازم

پیاز – یک عدد

طرز تهیه ی آش سبزی:

حبوبات را از ۱۲ ساعت قبل با مقداری آب سرد خیس کنید و آب ظرف را خالی کرده و مجدداً به حبوبات آب اضافه کنید و با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. گوشت را به همراه پیاز قاچ شده، مقداری فلفل قرمز، زردچوبه و یک لیتر آب روی حرارت قرار می ‌دهیم تا کاملاً پخته شود. برنج و سبزی را نیز جداگانه بپزید و بعد از پخت کامل حبوبات پخته شده را به برنج اضافه کنید. گوشت را از ظرف خارج نموده و استخوان‏‌های آن ‏را جدا کرده و گوشت را بکوبید سپس به همراه آب گوشت به آش بیفزایید.

نیمی از پیاز داغ را به همراه مقداری روغن، زردچوبه و فلفل سیاه تفت داده و به صورت داغ به آش در حال جوش اضافه کنید. سبزی ترخون خیس خورده و شسته شده را نیز اضافه نموده و یک سوم از آش را در ظرفی جداگانه بکوبید و سپس به آش بیفزایید.





ادامه مطلب ....



http://www.nooreaseman.com/forum391/thread49719.html



منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان



تبادل لينك



به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم


هیچ نظری موجود نیست: