۱۳۹۳ فروردین ۳, یکشنبه

روسیه قدم اول را برداشت / آمريكا را تحريم كنيم




آیا پروژه تحریم بین المللی علیه آمریکا آغاز شده است؟













فرصتی اینچنینی طی دهها سال گذشته هرگز به دست نیامده بود و اینک، یک تدبیر اساسی، تصمیم درست و اقدام انقلابی لازم است تا سیاست تهدید در برابر تهدید به بهترین شکل ممکن اجرایی شود

"خیبرآنلاین" - 26 روز قبل و بلافاصله پس از ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در همین پایگاه خبری تحلیلی ارایه شد با این عنوان که "پروژه تحریم آمریکا را کلید بزنید"، و طی آن با ادله کافی اثبات گردید که می توان یک پروژه جهانی تحریم علیه آمریکا را سازماندهی و فعال کرد.



به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی "خیبرآنلاین" ، آن مطلب تحلیلی البته با استقبال مخاطبان خیبری نیز همراه شد و نظراتی که در ذیل آن منتشر شده است این همگرایی در نظر را به تصویر کشیده است.



آنجا از توانایی های کشورمان سخن گفته شد و البته از ناکامی ها و بدهی ها و شکست های پیاپی آمریکایی ها، به صورت کاملا مستدل و منطقی آمار قابل مراجعه ای منتشر شد و براساس سیاست های اقتصاد مقاومتی و فضایی عمومی جهان، اعلام شد که می توان پروژه تحریم آمریکا را کلید زد.



اینک، پس از گذشت 26 روز از آن تحلیل، خبری در رسانه های جهانی منتشر شده است که این خبر می تواند به شدت موج آفرین باشد.



خبر این است: "پوتین در اقدامی تلافی جویانه، مشاوران و سناتورهای آمریکایی را تحریم می‌کند".



ظاهرا رییس‌جمهور روسیه درصدد است در اقدامی تلافی‌جویانه، مشاوران ارشد دولت آمریکا و سناتورهای این کشور را در واکنش به اقدامات اخیر واشنگتن علیه مسکو بر سر تنش‌های «کریمه»، تحریم کند. این اقدام مسکو بعد از آن صورت می‌گیرد که باراک اوباما بعد از آنکه 97 درصد از ساکنان کریمه به الحاق این منطقه به مسکو رأی مثبت دادند، برخی از مقامات اوکراینی و روسی را تحریم کرد.



چنانچه این این اقدام عملی شود، از آن می توان به عنوان یک نقطه عطف در مسایل جهانی یاد کرد و به نظر می رسد انقلاب اسلامی، با رصد حواشی پیرامون آن، چنانچه این مساله را به نفع کشور و انقلاب بداند، که ظاهرا اینگونه است، با ورود به این مساله و دامن زدن به پروژه تحریم آمریکا، می تواند موج مثبت و فراگیری را در کشورهای اسلامی به راه اندازد.






نگاهی به اتفاقات یک ماه اخیر نشان می دهد که دولت آمریکا، در همین مدت کوتاه نیز دو شکست مهم در پرونده اش ثبت شده است؛ شکست اول در جنگ ناجوانمردانه سوریه است که علیرغم همه فشارها و دلارهای نفتی و اعزام تروریست های بین المللی و تجهیز آنان، این ارتش سوریه و حزب الله و محور مقاومت است که دست برتر را در عرصه میدانی در اختیار گرفته است و با پیروزی بزرگ در منطقه یبرود، که دیروز به تثبیت رسید، یک گام دیگر به فتح نهایی این نبرد تحمیلی نزدیک شده است.



در عرصه سیاسی نیز، حامیان تروریست های وارداتی در سوریه نتوانستند به کوچکترین توفیقی نایل آیند و در کنفرانس های ژنو، این نمایندگان دولت و ملت سوریه بودند که با استدلال و منطقی قوی، کفه ترازو را به نفع خود سنگین کردند.



در ماجرای اوکراین نیز، علیرغم کودتایی که با حمایت آشکار و رسمی آمریکا و غرب علیه دولت قانونی صورت گرفت، اما برگزاری همه پرسی در شبه جزیره کریمه و رای 97 درصدی مردم این منطقه جهت الحاق به روسیه، در واقع ایالات متحده نتوانست به همه اهداف خود برسد و پس از خط و نشان کشیدن ها و اعلام گزینه های مضحک روی میز برای دولت روسیه، نهایتا به چند تحریم علیه برخی مقامات روسی و اوکراینی رضایت داد اما اقدام متقابل پوتین در تحریم مقامات آمریکایی، پاتکی غیرقابل پیش بینی به تک ضعیف یانکی ها بود.



با این حساب، و باتوجه به وضعیت به شدت به هم ریخته اقتصاد آمریکا که در تحلیل فوق الذکر به جزییات آن پرداخته شده است، و درگیری های شدید سیاسی میان دو جناح رسمی سیاسی در آمریکا و افتراق بی سابقه ای که میان مردم و دولت ایالات متحده به وجود آمده، و از سوی دیگر، نفرت روزافزون ملت های جهان از سیاست های خصمانه و مداخله گرایانه و استکباری سران کاخ سفید، امروز آمریکا در بدترین شرایط تاریخی خود قرار گرفته است و ساختار و ساختمان قدرت آن ترک شدیدی برداشته است که با کوچکترین تکان عمومی، فرومی ریزد.



حال، که وضعیت 1+5 به هم ریخته است و روسیه، در ماجرای ایران، سوریه و اوکراین به یک تقابل آشکار با آمریکا دست زده است و از سوی دیگر، نزدیکی بیشتر سیاست های چین با روسیه نسبت به آمریکا، جمهوری اسلامی می تواند از فضای به وجود آمده بهترین استفاده را ببرد.



همگرایی مقطعی در این برهه با برخی سیاست های قابل دفاع روسیه در راستای حفظ منافع ملی کشورمان، ارتباط گیری گسترده با مقامات چینی، و همچنین، استفاده از قدرت و پتانسیل ایران اسلامی در جنبش غیرمتعهدها و اجلاس بین المجالس، که در هردوی این نهادهای بین المللی همینک جمهوری اسلامی به عنوان رییس شناخته می شود، می تواند پروژه تحریم اقتصادی- سیاسی علیه مقامات آمریکایی را کلید بزند.



فرصتی اینچنینی طی دهها سال گذشته هرگز به دست نیامده بود و اینک، یک تدبیر اساسی، تصمیم درست و اقدام انقلابی لازم است تا سیاست تهدید در برابر تهدید به بهترین شکل ممکن اجرایی شود.



رخنه های بسیاری که میان متحدان تاریخی آمریکا به وجود آمده، نظیر تهدید به حمله نظامی علیه سوریه و عدم همراهی انگلیس و برخی کشورها در این تهدید عملی نشده، نشان می دهد که آن اتحاد قبلی، به شدت شکننده شده و برخی کشورها، در انتظار بهانه ای برای خروج از آن هستند.



نکته قابل تامل بعدی، آتش زیرخاکستربودن اعتراضات جنبش 99 درصدی مردم آمریکاست. معترضین به سیاست های دولت ایالات متحده در داخل آمریکا، همینک با زور پلیس به فعالیت های زیرزمینی روی آورده اند. در صورتی که فضای بین المللی علیه آمریکا شکل بگیرد، قطعا آنان نیز وارد عرصه میدانی شده و از داخل نیز مقامات کاخ سفید دچار فشار مضاعف خواهند شد.



پروژه تحریم آمریکا، علاوه بر شکستن فضای بین المللی علیه ایالات متحده، در داخل کشور نیز موجب انسجام و وحدت حداکثری خواهد شد.



باید در انتظار اتفاقات آینده باشیم، شاید خبری در راه باشد...





ادامه مطلب ....



http://ift.tt/1fQSSug



منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان



تبادل لينك



به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم


هیچ نظری موجود نیست: