وایبر اپلیکیشنی است که امکان تماس محلی و بین المللی و نیز اس ام اس رایگان را در هر جا که باشید، فراهم میکند و برای کم کردن هزینههای مخابرات به کمک شما میآید تا از شر قبضهای سرسامآور خلاص شوید. اگر شخصی که میخواهید با او تماس بگیرید، وایبر را روی گوشی خود نصب کرده باشد، میتوانید به راحتی با او تماس گرفته و رایگان با او صحبت کنید. وایبر در بدو تولد آن چنان محبوب شد که توانست به صدر جدول اپهای اپاستور و گوگل پلی برسد و در ایران هم جایگاه ویژهای دارد، به طوری که در فروشگاه بازار، بعد از اپلیکیشن chatON سامسونگ، در رده دوم محبوبترین اپلیکیشنهای پیامرسان قرار دارد.
وایبر یک نرمافزار مالکیتی چندسکویی از گونه پیامرسان فوری و VoIP برای تلفن هوشمند است که در سال ۲۰۱۰ به دست شرکت Viber Media ساخته شده است.
وایبر بر روی آندرویید، آیفون، ویندوز فون و .. نصب میشود و هنگام استفاده از آن، تماس تلفنی شما به هر کاربر وایبر دیگر آزاد است و کیفیت صدا خیلی بهتر از تماسهای عادی (GSM) میباشد. شما میتوانید با هر کاربر وایبر، در هر نقطه از جهان و به صورت کاملاً رایگان تماس برقرار کنید. همه ویژگیهای وایبر ۱۰۰ درصد رایگان و انجام هر گونه کار اضافی در برنامه نیاز به خرید ندارد.
برنامههایی که امکان تماس اینترنتی را فراهم میکنند، کم نیستند ولی کیفیت صدای وایبر بسیار مطلوب است و کاربران رضایت زیادی از آن دارند. یکی از نکات بسیار جالب این برنامه این است که شما نیاز به ساختن حساب کاربری ندارید و برنامه با همان شماره تلفن شما کار میکند، یعنی برای برقراری ارتباط تنها کافیست شماره فرد مورد نظرتان را در داخل محیط وایبر بگیرید.
از معدود ضعفهای این اپلیکیشن شاید به عدم پشتیبانی از تماس ویدیویی بتوان اشاره کرد که باید امیدوار بود تا در نسخههای بعدی به آن اضافه شود.
ویژگیها:
بدون هزینههای پنهان
بدون هزینههای بینالمللی
کاملاً رایگان و بدون آگهی
بدون نام کاربری، کلمه عبور و یا ثبتنام
بدون احتیاج به ساخت مجدد لیست دوستان
اعلام تماس ناموفق
کیفیت خوب صدا
با وایبر عکس نفرستید
نکته حائز اهمیت در باب وایبر، ارسال عکس است. چندی پس از استفاده از این برنامه
” هدف شرکت صهیونیستی از راهاندازی وایبر رایگان سودآوری یا آگهی نیست، بلکه جاسوسی از کاربران است. “
پایگاه خبری فضای مجازی ایران "فیمنا"
در میان کاربران و از جمله کاربران ایرانی گزارشهایی منتشر شد مبنی بر اینکه عکسهایی غیر از آنچه که به انتخاب خود برای کسی میفرستند، ارسال میشود.
این خطا بدین گونه است که فرضاً عکس X را انتخاب میکنید و میفرستید و پیشنمایش کوچک آن هم درست است و همان عکس انتخابی شماست اما وقتی روی آن کلیک میکنید عکس Y (عکس دیگری از گالری شما) نمایش داده میشود و همین اتفاق برای کسی که عکس را برای او میفرستید، هم میافتد؛ یعنی او روی عکس که کلیک کند، عکس Y را میبیند نه X !
وایبر، لانه جاسوسی است
اگر فکر میکنید که وایبر یک اپلیکیشن معمولی و همچون دیگر برنامههای این رده است، سخت در اشتباه هستید. چرا که تعداد کاربران این شرکت در نوامبر سال ۲۰۱۳ به ۱۷۵ میلیون نفر رسید. کاربران این شرکت در سپتامبر سال ۲۰۱۲ صد میلیون نفر و در دسامبر ۲۰۱۲ صد و چهل میلیون نفر بود. کاربران در روز حدود ۱۰ میلیون مکالمه با میانگین ۲ میلیارد دقیقه انجام میدهند و بیش از ۶ میلیارد پیامک در هر ماه به دیگر کاربران وایبر ارسال میکنند.
در میان این افزایش محبوبیت، رازهایی هم از آن فاش شد؛ رازهایی که گویا پرده از یک جاسوسی برمیدارد.
جاسوسی در لغت به معنا کسب اطلاعات سری به صورت مخفیانه است. این درحالی است که به هنگام نصب این اپلیکشین، فرمی نمایش داده میشود که تنها در صورت موافقت با آن میتوانید کاربر وایبر شوید. این شرکت در فرم عضویت نوشته است: نرم افزار وایبر فایل صوتی مفصلی از مکالمه هر تماسی از همه تلفنها و شبکهها بدست میآورد تا درک بهتری از عملکرد شبکه و جزئیات آن از نظر تعداد مکالمههای کاربران و مکانهای تماس و زمان مکالمهها و نوع شبکه استفاده شده، داشته باشد. این شرکت این اقدام را اینگونه توجیه کرده است که به دنبال اطلاع از هر مشکل فنی و بهبود خدمات یا دلایل امنیتی عمومی است ولی این شرکت فایل مکالمههای ضبط شده را به مدت ۳۰ ماه نگه می دارد.
افزون بر این فرم عضویت پس از نصب وایبر بر روی گوشی خود باید شماره موبایلتان را تایید کنید، فرآیند تایید شماره موبایل توسط وایبر از طریق ارسال SMS به شماره شما انجام می شود و اینجاست که وایبر از سرویس های ما استفاده میکند!
در همین راستا پایگاه خبری العالم چندی پیش نوشت ارتش مصر استفاده سربازان از وایبر را ممنوع اعلام کرده است و علت آن را هم سوء استفاده جاسوسی رژیم صهیونیستی از این اپلیکیشن بیان کرده است. مطبوعات مصر هم با حمایت از تصمیم ارتش مبنی بر منع استفاده از وایبر نوشتند: «هدف از راهاندازی این نرمافزار رایگان سودآوری یا آگهی نیست، بلکه جاسوسی از کاربران است.»
البته شاید به واقع وایبر مقصر اصلی در این موضوع نباشد و مقصر اصلی را باید کاربرانی بدانیم که بدون خواندن فرم عضویت، بر روی گزینه "موافقم" کلیک میکنند!
پایگاه خبری فضای مجازی ایران "فیمنا"
ادامه مطلب ....
http://www.nooreaseman.com/forum210/thread60165.html
منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر