۱۳۹۲ تیر ۲, یکشنبه

بین الطلوعین ظهور

طلبه ی فاضلی بود که با استدلال های علمی و بر مبنای روایات، امر ظهور را بسیار قریب الوقوع میدانست. به همراه جمعی از طلاب، در شهر قم به محضر علامه مشرف شدند. آن طلبه به تفصیل موضوع را برای حضرت علامه شرح داد و ایشان با ادب و حوصله مثال زدنی به دقت به سخنان وی گوش دادند. همه دوستان حاضر در جلسه لحظه شماری میکردند تا عکس العمل علامه حسن زاده را در قبال مسائل مطرح شده مشاهده کنند. بعد از پایان سخنان آن طلبه، استاد لحظه ای تامل کردند و سپس با خنده شیرین و معنا داری به جمع نگاه کرده و با آن لهجه شیرین پرسیدند:



خلاصه عرائض حضرات این است که میخواهید بفرمایید که ظهور حضرت نزدیک است؟

همه تایید کردند، و سپس حضرت علامه فرمودند:

اگر بگویم ظهور اتفاق افتاده چه؟

همگی جا خوردند و مات و متحیر این سخن ایشان شدند و نمیدانستند چه بگویند. علامه که متوجه تحیر جمع شده بود با بیانی حکیمانه این گونه مطلب را توضیح دادند: « برای توضیح مطلب باید مثالی بیان شود. پرودگار متعال قواعد عالم ملکوت را نظیر و شبیه قواعد عالم ملک قرار داده و عالم تکوین را منطبق با عالم تشریع خلق کرده، تا بشر با پی بردن به اسرار و قواعد عالم ملک و تکوین، پی به اسرار ملکوت و تشریع ببرد و از این هماهنگی و شباهت حکمتهایی استفاده کند. یکی از این قواعد مسلم و عمومی طبیعت، تدریجی بودن تحولات میباشد. فی المثل حرکت وضعی زمین و در پی آن طلوع و غروب خورشید یک فرایند تدریجی است. اگر خورشید به یک باره در آسمان زندگی مادی و طبیعی طلوع یا غروب کند در روند حیات اختلال ایجاد میشود. و هیچ موجود زنده ای قادر به تطبیق خود با تغییر وضعیت نور در میدان حیات نخواهد بود و نظم زندگی به هم میریزد. خورشید باید به تدریج غروب و طلوع کند تا موجوداتِ تحت تاثیر خورشید بتوانند خود را با تغییرِ رخ داده منطبق کرده و حیات به چرخه ی نظم خود ادامه دهند

ایشان ادامه دادند: « نظیر همین اتفاق نیز در حیات معنوی و ملکوتی بشر، اتفاق افتاده است. امام معصوم، خورشید آسمان حیات معنوی بشر است و طلوع و غروب ایشان در صحنه حیات بشر تابع قواعدی شبیه قواعد طبیعی خورشید است. اگر مقوله غیبت و ظهور حضرت بطور دفعی و بدون هیچ زمینه ای واقع شود، مسلما جوامع بشری تاب این تحول شدید را نخواهند داشت. بدین علت حکمت الهی مقتضی تدریجی بودن این اتفاق عظیم است ... »

علامه حسن زاده فرمودند: « غیبت حضرت به دو مرحله غیبت صغری و کبری تقسیم میشود. مرحله غیبت صغری به مثابه آماده کردن مردم برای غیبت اصلی و طولانی حضرت بوده است. همین حکمت در دوران ظهور حضرت هم رعایت خواهد شد. بشری که در طول صد ها سال در دل ظلمت زندگیِ بدون حاکمیت فرهنگ توحیدی-ولایی نشو و نما پیدا کرده ظرفیت تحمل ناگهانی نور وجودی که به تعبیر قرآن زمین را اشراق میکند "اشرقت الارض بنور ربها ..." را ندارد. لذا باید واسطه در این بین وجود داشته باشد. بدین معنا که مجالی برای تجلی نور ایشان در وسعت های محدود بوجود آید، که مردم بتوانند خود را برای حضور آن مقام رفیع آماده کنند»

سپس آن عارف روشن ضمیر تاملی کرده و با قاطعیت، جملاتی فرمودند که باعث شد جمع حاضر به وجد آمده و طوفانی از شادی و سرور در دل و جان آنان پدید آید. و آن از این قرار بود:

« قرائن و شواهد نشان میدهد، انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ظهور صغرای حضرت بقیه الله الاعظم و بین الطلوعین حکومت جهانی امام زمان ارواحنا فداه میباشد . . . »










ادامه مطلب ....



http://www.nooreaseman.com/forum296/thread52025.html



منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان



تبادل لينك



به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم


هیچ نظری موجود نیست: