اگر بخواهیم کاربران هر دستگاهی را به دو دسته کلی تقسیم کنیم ، به مبتدی ها و حرفه ای ها میرسیم . البته شاید شما معتقصد باشید که حد وسطی هم اینجا وجود دارد . اما منظور ما هم این نیست که حد وسط وجود ندارد . در واقع کاربران مبتدی و متوسط های رو به پایین را در دسته مبتدی ها و متوسط های رو به بالا و حرفه ای ها را در دسته حرفه ای ها قرار می دهیم .
دسته ی مبتدی ها در واقع ممکن است که ندانند در حال انجام چه کاری هستند و با انجام برخی تغییرات باعث وارد آمدن خللی در روند کار دستگاه شوند . اما حرفه ای هم معمولا می دانند که چه می کنند .
خب حالا این ها چه ربطی به بحث روت کردن دستگاه های آندرویدی دارد ؟ همه شما خوانندگان گرامی اساتید ما هستید ، اما فرض میکنیم که شما درباره روت کردن چیزی نمی دانید . پس توضیحاتی را در رابطه با آن به شما ارائه می دهیم .
همانطور که در بالا هم اشاره کردیم ، کاربران به دو دسته مبتدی و حرفه ای تقسیم می شوند . اما شرکت های تولید کننده دستگاه های آندرویدی نمی دانند که چه کسی در نهایت گوشی یا تبلت شان را می خرد . به همین دلیل اکثر قسمت های حیاتی دستگاه را قفل می کنند تا در صورتی که دستگاه به دست یک فرد مبتدی رسید ، نتواند با انجام برخی تغییرات خللی را در روند کار دستگاه وارد کند . در واقع یک کاربر مبتدی نیازی به دسترسی به همه بخش های سیستم عامل ندارد .
اما یک کاربر حرفه ای که می خواهد از تمام قابلیت های سیستم عامل و دستگاه خود استفاده کند باید چکار کند ؟ در اینجاست که بحثی به نام روت کردن دستگاه پیش می آید . سه سوال و جواب در زیر آمده است که شما را کاملا با کلیت روت کردن آشنا می کند .
Root چیست ؟ به صورت کلی Root یعنی ریشه . در واقع روت در دنیای دیجیتال معنای دسترسی به همه چیز را می دهد . مخصوصا در سیستم عامل های گنو لینوکسی که با واژه Root زیاد سر و کار دارند و کاربر Root بالاترین سطح دسترسی را در اختیار خواهد داشت .
چرا باید دستگاه خود را Root کنیم ؟ در سیستم عامل های موبایلی ، محدودیت هایی وجود دارد که باعث میشوند تا ما نتوانیم برخی اپلیکیشن های مد نظر خود را نصب کنیم و یا به تنظیمات پیشرفته تری دسترسی داشته باشیم . با روت کردن دستگاه میتوانید محدودیت ها را از بین برده و بالاترین سطح دسترسی به هسته سیستم عامل را ایجاد کنید .
چگونه دستگاه خود را Root کنیم ؟ بحث اصلی این مطلب نیز درباره همین موضوع میباشد و در ادامه می خواهیم روش روت کردن گوشی گلکسی نکسوس که از آندروید ۴٫۲ استفاده می کند را به شما نشان دهیم . پس با ما همراه باشید ……
نکته بسیار مهم : گویا آی تی هیچ مسئولیتی را در قبال آسیب دیدن گوشی آندرویدی شما نمی پذیرد و تمامی مسئولیت انجام مطالب اشاره شده در این مطلب به عهده شما می باشد .
موارد مورد نیاز قبل از شروع کار :
۱- یک گوشی گلکسی نکسوس که از سیستم عامل آندروید نسخه ۴٫۲ استفاده می کند .
۲- نصب بودن یک کاستوم ریکاوری روی گوشی گلکسی نکسوس شما . در صورتی که یک کاستوم ریکاوری روی دستگاه خود ندارید ، می توانید روش نصب ClockworkMod recovery را از لینک قرار گرفته در پایان مطلب مطالعه کنید .
۳- نصب SuperSU 0.97 . لینک این اپلیکیشن در پایان مطلب قرار گرفته است و می توانید بدون تحریم آن را دریافت کنید .
شروع کنید !
حالا وارد مراحل عملی کار می شویم .
- ابتدا فایل فشرده SuperSU 0.97 را که از گویا آی تی دریافت کرده اید به گوشی خود انتقال دهید .
- حالا باید گوشی خود را ریبوت کنید . برای انجام این کار مراحل زیر را طی کنید :
* ابتدا گوشی را خاموش کنید .
* اکنون دکمه های کم و زیاد کردن صدا را به صورت همزمان بفشارید و نگه دارید .
* بدون اینکه دکمه های کم و زیاد کردن صدا را رها کنید ، دکمه پاور گوشی را فشرده و نگه دارید تا گوشی یک وبیره بزند .
* هنگامی که بوت لودر آندروید را مشاهده کردید ( با نمایش لوگوی آندروید و نوشته شدن کلمه Start در قسمت بالا ) همه دکمه ها را رها کنید .
* اکنون یکی از دکمه های کم و یا زیاد کردن صدا را دوبار فشار دهید تا عبارت Recovery Mode را مشاهده کنید .
* حالا دکمه پاور دستگاه را فشار دهید . اکنون دستگاه شما در حالت Recovery بوت می شود .
- اکنون آیتم Install zip from sfcard سپس گزینه Choose zip from sdcard را انتخاب کنید .
- حالا باید فایل فایل فشرده SuperSU که به گوشی منتقل کرده بودید را از روی حافظه گوشی انتخاب کنید .
نکته : توجه داشته باشید که در تست انجام شده باید فولدر ۰/ را به منظور دسترسی به فایل های موجود در sdcard انتخاب کنید .
- پیغام داده شده را تایید کنید و منتظر بمانید تا فایل مورد نظر فلش شود .
- پس از اینکه عملیات کامل شد ، به عقب باز گشته و گزینه Reboot system now را انتخاب کنید .
تمام شد ! اکنون گوشی گلکسی نکسوس شما روت شده است .
روش نصب ClockworkMod از وبسایت addictivetips.com
دریافت SuperSU 0.97 از گویا آی تی
منبع
gooyait.com
منبع: انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
http://www.nooreaseman.com/forum276/thread46219.html
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر