«آنگاه هدایت شدم» هادی 11 میلیون نفر شد
نویسنده کتاب «آنگاه هدایت شدم» گفت: این کتاب بیش از 100 بار تجدید چاپ شده و زمینه شیعه شدن بیش از 3 میلیون نفر در تونس و 8 میلیون نفر در ترکیه را ایجاد کرده است.
سید محمد تیجانیسماوی در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با اشاره به چرایی شیعه شدن خود اظهار کرد: در سال 1964 طی شرکت در کنفرانسی مربوط به عربهای مسلمان در مکه، تحت تأثیر وهابیت قرار گرفتم و به این فرقه گرایش یافتم.
وی با اشاره به آشناییاش با یکی از شیعیان، آن را فتح بابی برای تحولی بزرگ در زندگیاش قلمداد کرد و افزود: دیدار با این شیعه که در بغداد استاد دانشگاه بود، زمینه ارتباطم با علمای نجف و آشنایی با آنان را فراهم کرد.
این اسلامپژوه تونسی ادامه داد: با بحث و تبادل نظر با علما متوجه دروغ بودن تبلیغات علیه تشیع شدم.
وی با بیان اینکه بحث با علما و رسیدن به حقیقت شیعه، سه سال به طول انجامید، تأکید کرد: پس از این مدت دریافتم مذهب اهل بیت(ع) مذهب خوبیها و راستیهاست.
تیجانی شیعیان را به خاطر پیروی از اهل بیت(ع) برحق و در راه حق دانست و ادامه داد: بعد از رسیدن به یقین در مورد شیعه، آغاز به تبلیغ و نشر آن کردم و به نوشتن در این زمینه پرداختم.
وی خاطرنشان کرد: ملاقاتهای مؤثر من با مراجع بزرگ شیعه همچون آیتالله خوئی و سید محمدباقر صدر نقطه عطفی در شیعه شدنم بود.
این اسلامشناس اظهار داشت: سرانجام به کشور خود بازگشتم و با پژوهش و مناظره و نهایت تحقیق، شیعه دوازده امامی شدم و البته در این مسیر با مسائل و مشکلات و سختی هم روبهرو بودم.
دکتر تیجانی در دوم فوریه 1943 میلادی (1315) در شهر قفصه در جنوب تونس زاده شد.
خانواده او اصالتاً از شهر سماوه عراق بودند که بعدها به تونس مهاجرت کردند، او تحصیلات ابتداییاش را در یکی از شعبههای دانشگاه زیتونه گذراند و پس از استقلال تونس به مدارس فرانسوی عربی رفت و نهایتاً مدارج دبیرستان پیشدانشگاهی را گذراند.
تیجانی سپس استادیار مؤسسه پیشدانشگاهی یوبسای شد. پس از 17 سال تدریس با مرخصی از آموزش و پرورش تونس، وارد دانشگاه سوربن شد.
بیش از هشت سال به بررسی و تطبیق میان ادیان، ادیان توحیدی سهگانه پرداخت و پس از گرفتن لیسانس تحقیقات تخصصی در این زمینه از دانشگاه سوربن فارغالتحصیل شد و همچنین در رشته فلسفه و علوم انسانی و پس از آن در رشته تخصصی تاریخ و مذاهب اسلامی از این دانشگاه دکترای درجه 3 و سپس دکترای بینالمللی را اخذ کرد.
در مصر با عبدالباسط عبدالصمد و برخی علما ملاقات کرد و در آنجا پیشنهاد اقامت در دانشگاه الازهر به وی شد.
در حین سفر به بیروت، در کشتی با «منعم» یکی از اساتید دانشگاه عراق که شیعه مذهب بود آشنا میشود.
از جمله کتابهای نوشته شده دکتر تیجانی میتوان به کتابهای «آنگاه هدایت شدم»، «همراه با راستگویان»، «اهل بیت کلید مشکلها»، «اهل سنت واقعی»، «از آگاهان بپرسید»، «راه نجات» و «سفرها و خاطرات» نام برد.
منبع:فارس
ادامه مطلب ....
http://ift.tt/1kyoj20
منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر