۱۳۹۳ اردیبهشت ۷, یکشنبه

ما انتقاد می‌کنیم اما شما انتقاد نکنید!






ما انتقاد میکنیم اما شما انتقاد نکنید !

روزنامه جمهوری اسلامی از دولتمردان خواست ساده‌زیستی امیرمؤمنان و حضرت زهرا (سلام‌الله علیهما) را در خانواده و زندگی خود جاری کنند.

این روزنامه حامی دولت با اشاره به حواشی پدید‌آمده درباره جشن همسران شماری از دولتمردان- به میزبانی همسر رئیس‌جمهورـ نوشت: حضرت زهرا(س) به علی‌علیه‌السلام گفت یا علی من از خدای خود شرم می‌کنم از شما چیزی بخواهم که تهیه آن در توان شما نباشد. روشن است که برای امیرالمؤمنین علیه‌السلام این امکان وجود داشت که نیازهای زندگی همسر گرانقدر خود را به بهترین وجه ممکن فراهم نماید به همین دلیل باید سخن بانوی اول دولت اسلامی را نوعی اقدام برای آموزش چگونه زیستن و چگونه رفتار کردن کارگزاران نظام اسلامی دانست. عظمت حضرت زهرا نیز برخاسته از همین ساده‌زیستی است.

جمهوری اسلامی با اشاره به برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا(س) توسط همسر رئیس‌جمهور نوشت: جشنی که به مناسبت میلاد حضرت فاطمه‌زهرا(س) برگزار می‌شود باید متناسب با شیوه عملی زندگی آن حضرت باشد. به اقتضای این تناسب، انتظار این بود که این جشن در مکانی ساده - که بحمدالله فراوان در اختیار دولت قرار دارد- برگزار می‌شد و برای آنکه از حاشیه‌پردازی‌ها نیز در امان باشد، لازم بود در برابر دوربین‌های صدا و سیما و نگاه خبرنگاران رسانه‌ها نیز قرار می‌گرفت. این شفافیت، هر چند خانم‌های شرکت‌کننده در جشن را تا حدودی به زحمت می‌انداخت ولی از این نظر که مانع حاشیه‌سازی‌ها می‌شد و دست‌اندرکاران را نیز به حرکت در چارچوب‌ها مقید می‌کرد، بسیار مفید و لازم بود.

این روزنامه می‌افزاید: این درست است که عده‌ای درصدد خرده‌گیری و تبلیغ علیه این دولت هستند، ولی نکته درست‌تر اینست که دقیقا به دلیل همین بهانه‌تراشی‌ها، دست‌اندرکاران این قبیل اقدامات باید شفاف عمل کنند و تمام جوانب را در نظر بگیرند تا زمینه‌ای برای بهانه‌سازی فراهم نشود. روشن است که هدف خرده‌گیران، اجرای احکام اسلام ناب نیست که اگر بود می‌بایست به حکم حرمت تجسس، قبل از آنکه از جزئیات جشن باخبر باشند برگزارکنندگان را به ارتکاب اقدامات خلاف شرع متهم نکنند. با این حال، آنچه می‌تواند مانع ورود خرده‌گیران به چنین مقولاتی شود، شفاف عمل کردن و رعایت ساده برگزار کردن این قبیل جشن‌هاست. مهم‌تر آنکه نباید از این واقعیت نیز غافل شویم که ورود به محدوده‌های هزینه‌کردن از بیت‌المال و برگزاری جشن‌ها و محافلی که امکان شائبه در آنها وجود دارد می‌تواند زمینه‌ساز لغزش‌هائی باشد که ممکن است مسئولین دولتی و منسوبین آنها را از محدوده شرعی و قانونی دور نماید. بنابراین، پرهیز از موارد اتهام و برگزاری هرچه ساده‌تر همواره بهتر است.

جمهوری اسلامی در ادامه تصریح کرد: رقابت سیاسی نباید رقبا را وادار به گفتن و نوشتن مطالبی کند که با احکام شرعی و قانونی و معیارهای اخلاقی در تضاد هستند. اسلام و قانون اسلامی، اصل برائت را یکی از پایه‌های رفتار مردم با یکدیگر می‌دانند.

توصیه اخلاقی روزنامه جمهوری اسلامی که در جای خود حرف حقی است، تناسبی با واقعیت جشن یادشده ندارد چه اینکه همین روزنامه اذعان می‌کند جشن مذکور ساده برگزار نشده و همین موضوع نیز مورد اعتراض منتقدان قرار گرفته و طبیعتا پرداختن رسانه‌ها به یک جشن چندصدنفره در مجموعه ریاست جمهوری آن هم از قول برخی مهمانان معترض نمی‌تواند مصداق تجسس یا اتهام بلاوجه باشد.





ادامه مطلب ....



http://ift.tt/1h5Aorp



منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان



تبادل لينك



به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم


هیچ نظری موجود نیست: