۱۳۹۲ بهمن ۹, چهارشنبه

چرا اصلاح طلبان همچنان دنبال حاکمیت دوگانه هستند؟





از مهمترین راهکارها یا پاتک هایی که مسئولان می توانند در برابر این تک دشمن داشته باشند، توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری است که بارها نسبت به علنی نشدن اختلافات و حل مسائل و اختلافات سلیقه ای به دور از حاشیه سازی تاکید کرده اند.

به گزارش فرهنگ نیوز ، حجت الاسلام سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات به تازگی اعلام کرده که دشمن توطئه جدیدی به صورت خیلی نامرئی و خزنده در القای وجود دو گانگی و اختلاف در بین مسئولین عالی رتبه نظام طرح ریزی کرده که با رهبری هوشمندانه رهبر معظم انقلاب در این زمینه نیز شکست خورده است.



با نگاهی به گذشته دور و نزدیک متوجه خواهیم شد که این خبر مصادیق فراوانی در عالم واقعیت دارد و اگر رهبری هوشمندانه رهبر معظم انقلاب و هوشیاری مسئولین نبود، در بسیاری از موارد احتمال تبدیل اختلاف سلیقه به دوگانگی و بحران آفرینی برای نظام وجود داشت.



ایجاد دوگانگی در حاکمیت و نظام اسلامی که به «حاکمیت دوگانه» مشهور شده، بحثی است که از زمان روی کار آمدن و قدرت گرفتن طیف دوم خرداد در دولت هفتم و هشتم و مجلس ششم، از سوی عده ای تشدید شد و رفته رفته ریلی در این زمینه کار گذاشته شد تا در آینده هم بسیاری از اختلافات سلیقه ای ناخودآگاه به رفتن روی این ریل هل داده شود.



در همین ارتباط بود که رهبر معظم انقلاب در آخرین دیدار با رئیس‌جمهور و اعضای هیأت دولت هشتم اینچنین فرمودند: «خیلى‌ها از سال 76 - از اول تشکیل این دولت - مى‌خواستند آقاى خاتمى را در موضع مقابله و مواجهه‌ى با نظام قرار دهند؛ خیلى هم تلاش کردند؛ ما شاهد بودیم. البته ریشه و مبنا و سلسله‌جنبان این تلاشها در بیرون از این مرزهاست؛ منتها کسانى هم متأسفانه همان انگیزه‌هاى فاسد و پلید را در داخل انعکاس مى‌دادند. خیلى تلاش کردند، اما آقاى خاتمى حقیقتاً مقاومت کردند.»



در دولت نهم و دهم نیز این خط از سوی عده ای دنبال شد و تا جایی پیش رفت که برخی، مواضع احمدی نژاد در اواخر دولت دهم را در تقابل و تضاد با مواضع نظام می دانستند. آنچنانکه اختلاف نظرات دولت و مجلس و اختلاف نظرات دولت در زمینه های دیگر به اختلافات ریشه ای و مبنایی ربط داده می شد و قلم های مسموم همواره کوشیدند تا نوعی دوگانگی و اختلاف در بین مسئولین عالی رتبه نظام را نمایان و تبدیل به بحران کنند.



به همین خاطر رهبر معظم انقلاب در آخرین دیدار با رئیس و اعضای هیات دولت دهم نیز اینگونه فرمودند: «یک نکته‌ى دیگر هم که در مورد این دولت در طول این هشت سال مورد نظرم بود و بارها هم به آن اشاره کردم، این است که این دولت بحمدالله توانست شعارهاى انقلاب را سر دست بگیرد و به آنها افتخار کند و آنها را در جامعه مطرح کند. یکى از کارهاى مهمى که جبهه‌ى ضدانقلاب - چه انقلاب ما، و چه انقلابهاى دیگر - در طول تاریخ و در عرض دنیا داشتند و میکردند، این بوده است که سعى کنند ارزشهاى انقلاب را کمرنگ کنند.»



طبیعی است که همواره در طول تاریخ انقلاب، ضدانقلاب ها تلاش کنند تا ارزش های انقلابی مسئولان را روی ریل اهداف خود تفسیر کنند و با گسترش ارزشهای ضدانقلابی، مسئولان کشور را هم به حضور در آن میدان، متهم کنند.



برخلاف آنچه وزیر اطلاعات اعلام کرده و گفته: « «به تازگی» دشمن توطئه «جدیدی» در القای وجود دو گانگی و اختلاف در بین مسئولین عالی رتبه نظام طرح ریزی کرده است» با کمی دقت در گذشته و توجه به زمان حال متوجه می شویم که این رشته سر دراز دارد و امر جدیدی نیست و تنها مربوط و محدود به امروز نیست؛ چنانکه از ابتدای انقلاب، دشمنان همواره سعی داشتند، برخی اختلافات جزئی در بدنه فکری و نظری مسئولان را به اختلافات کلی و ریشه ای تفسیر کنند.



همانطور که وزیر اطلاعات گفته این برنامه ای است که دشمنان به صورت نامرئی و خزنده برای آن طراحی گسترده ای دارند و از نظر این عده یکی از راه های نرم براندازی نظام، «فروپاشی از درون در مسیر دوگانگی ها» به شمار می آید. در این سیر و سلوک سیاسی، دشمنان ابتدا می کوشند مسئولان را به خاطر اختلافات سلیقه ای، وادار به موضع گیری و اتهام افکنی علیه یکدیگر کنند و سپس برای هر یک از این مواضع، بدنه های اجتماعی جداگانه ای تشکیل می دهند و با ایجاد شکاف در بدنه اجتماعی، اهداف خود را دنبال می کنند. آنچنانکه با هر اختلاف کوچکی، هجمه بزرگی برای جلوه دادن حاکمیت دوگانه و اختلافات گسترده در میان مسئولان به راه می اندازند. به موازات این تلاش ها، بدنه اجتماعی را هم برای واکنش ترغیب می کنند که نهایت این اعمال منجر به از بین رفتن حساسیت ها در مسیر اصلی و جایگزینی آن با اغتشاش و بی نظمی سیاسی بی حاصل در کشور می شود.



از مهمترین راهکارها یا پاتک هایی که مسئولان می توانند در برابر این تک دشمن داشته باشند، توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری است که بارها نسبت به علنی نشدن اختلافات و حل مسائل و اختلافات سلیقه ای به دور از حاشیه سازی تاکید کرده اند. نپرداختن به مسائل فرعی و عمل به قانون و حرکت در مسیر اصلی نیز از جمله راه های موثر در خنثی سازی اهداف دشمن است.



مسئولان در شرایطی که می دانند دشمن به صورت کاملا نامرئی و خزنده در القای وجود دو گانگی و اختلاف در بین مسئولین عالی رتبه نظام طرح ریزی کرده است باید در اظهارنظرات خود دقت بیشتری داشته باشند و قبل از هر رفتار و عملی، آن را با ترازوی حق و انصاف بسنجند و اگر قرینه ای برای اهداف دشمنان بود، در راستای وحدت ملی از آن بپرهیزند ولو آنکه به ضرر و زیان حزبی آنان تمام شود. این روشی است که باید برای رسانه های داخلی نیز الگو شود و مطبوعات به بهانه دفاع از جناح متبوع خود، طوری ننویسند که تبلیغ و القای دوگانگی در نظام باشد و اتحاد در کشور آسیب ببیند.





ادامه مطلب ....



http://ift.tt/1mWvuzO



منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان



تبادل لينك



به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم


هیچ نظری موجود نیست: