بیسکویت شكري
کره 50 گرم
روغن صاف قنادی 75 گرم
پودر قند یا (پودر شکر ) 130 گرم معادل یک لیوان
آرد سفید قنادی 220 گرم یا معادل یک لیوان و نیم
زرده تخممرغ 2عدد
وانیل ا قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
کره و روغن صاف قنادی که به دماي محیط رسیده رو داخل ظرفی ریخته پودر قند را روی آن الک کنید به همراه وانیل، با همزن میزنیم تا خوب مخلوط بشه ، حالا زرده تخم مرغ را یکی، یکی اضافه کنید و با همزن خوب میزنیم، تا کرم رنگ شود. از این زمان به بعد همزن را کنار گذاشته و ابتدا آرد و بیکینگ پودر رو با الک روی مواد الک کنید، نکته 👈 همه ی آرد رو به یکباره اضافه نکنید کمی از آرد حدود یک چهارم لیوان را نگه دارید، اگر خمیر شما چسبنده بود اضافه کنید در غیر این صورت نیاز نیست. برای مخلوط کردن اول با قاشق هم میزنیم و بعد قاشق را کنار گذاشته وبا نوک انگشتان دست مخلوط کنید گرمای کف دست نباید باعث ذوب شدن کره بشه. در آخر کاغذ روغنی را پهن کرده و خمیر را روی آن با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و خمیر را با کاغذ روغنی به يخچال برای ا ربع استراحت دهید. بعد بیرون آورده و با قالب شكل بزنید ودوباره برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا منسجم شود بعد داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته بیسکویت ها را به آنجا انتقال دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای پانزده دقیقه قرار دهید و بعد از ده دقیقه اول چک کنید اگر زیر بیسکویت طلایی شده بیسکویت شما آماده است فر را خاموش کرده و بعد از سرد شدن بیسکویت ها رو جدا میکنیم.
نوش جان ❤️
عكس و دستور هنر خانم مريم عزيز🌹
@banootv
کره 50 گرم
روغن صاف قنادی 75 گرم
پودر قند یا (پودر شکر ) 130 گرم معادل یک لیوان
آرد سفید قنادی 220 گرم یا معادل یک لیوان و نیم
زرده تخممرغ 2عدد
وانیل ا قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
کره و روغن صاف قنادی که به دماي محیط رسیده رو داخل ظرفی ریخته پودر قند را روی آن الک کنید به همراه وانیل، با همزن میزنیم تا خوب مخلوط بشه ، حالا زرده تخم مرغ را یکی، یکی اضافه کنید و با همزن خوب میزنیم، تا کرم رنگ شود. از این زمان به بعد همزن را کنار گذاشته و ابتدا آرد و بیکینگ پودر رو با الک روی مواد الک کنید، نکته 👈 همه ی آرد رو به یکباره اضافه نکنید کمی از آرد حدود یک چهارم لیوان را نگه دارید، اگر خمیر شما چسبنده بود اضافه کنید در غیر این صورت نیاز نیست. برای مخلوط کردن اول با قاشق هم میزنیم و بعد قاشق را کنار گذاشته وبا نوک انگشتان دست مخلوط کنید گرمای کف دست نباید باعث ذوب شدن کره بشه. در آخر کاغذ روغنی را پهن کرده و خمیر را روی آن با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و خمیر را با کاغذ روغنی به يخچال برای ا ربع استراحت دهید. بعد بیرون آورده و با قالب شكل بزنید ودوباره برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا منسجم شود بعد داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته بیسکویت ها را به آنجا انتقال دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای پانزده دقیقه قرار دهید و بعد از ده دقیقه اول چک کنید اگر زیر بیسکویت طلایی شده بیسکویت شما آماده است فر را خاموش کرده و بعد از سرد شدن بیسکویت ها رو جدا میکنیم.
نوش جان ❤️
عكس و دستور هنر خانم مريم عزيز🌹
@banootv
ادامه مطلب ....
http://ift.tt/1SzFr9B
منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر