شامى_بادمجان
مواد لازم:
تره، مرزه و جعفري ساطوري شده ١٥٠گرم
بادمجان پنج عدد
برنج پخته شده نصف پيمانه
پنير پارمزان نصف پيمانه
گوشت چرخکرده ٢٥٠ گرم
تخم مرغ دو عدد
پياز رنده شده يک عدد
نمک ، فلفل به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم
طرز تهيه :بادمجانها را در مقداري آب و نمک به مدت يک ساعت قرار ميدهيم تا تلخي آن گرفته شود.سپس در آبکش ريخته، شسته و با پارچه تميز خشک ميکنيم.بادمجانها را از وسط دو نيم کرده و در روغن سرخ مينماييم.
روي دستمال کاغذي قرار مي دهيم تا روغن اضافي آن گرفته شود.
سپس با گوشتکوب، کوبيده و با برنج، گوشت چرخکرده.
تخم مرغها ، پياز ، سبزي ها ، نمک، فلفل و پنير پارمزان مخلوط کرده و ورز مي دهيم.
کف دست را چرب کرده از مايه به اندازه دلخواه بر ميداريم.پس از فرم دادن يا قالب زدن در روغن داغ سرخ ميکنيم.
نکــته :در صورت دلخواه ميتوان بادمجان کبابي را جايگزين بادمجان سرخ شده کرد.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
مواد لازم:
تره، مرزه و جعفري ساطوري شده ١٥٠گرم
بادمجان پنج عدد
برنج پخته شده نصف پيمانه
پنير پارمزان نصف پيمانه
گوشت چرخکرده ٢٥٠ گرم
تخم مرغ دو عدد
پياز رنده شده يک عدد
نمک ، فلفل به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم
طرز تهيه :بادمجانها را در مقداري آب و نمک به مدت يک ساعت قرار ميدهيم تا تلخي آن گرفته شود.سپس در آبکش ريخته، شسته و با پارچه تميز خشک ميکنيم.بادمجانها را از وسط دو نيم کرده و در روغن سرخ مينماييم.
روي دستمال کاغذي قرار مي دهيم تا روغن اضافي آن گرفته شود.
سپس با گوشتکوب، کوبيده و با برنج، گوشت چرخکرده.
تخم مرغها ، پياز ، سبزي ها ، نمک، فلفل و پنير پارمزان مخلوط کرده و ورز مي دهيم.
کف دست را چرب کرده از مايه به اندازه دلخواه بر ميداريم.پس از فرم دادن يا قالب زدن در روغن داغ سرخ ميکنيم.
نکــته :در صورت دلخواه ميتوان بادمجان کبابي را جايگزين بادمجان سرخ شده کرد.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
ادامه مطلب ....
http://ift.tt/1OGgmId
منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر