در این آموزش قصد داریم به شما طرز تهیه چیکن استروگانوف (غذای روسیه ای) را بیاموزیم..
مواد لازم :
تره فرنگی یا پیازچه (۲ عدد)
سینه مرغ (۲ عدد)
سیر تازه (۵ حبه)
خامه (۱ فنجان)
آرد (۲ قاشق غذاخوری)
نمک و فلفل (به مقدار لازم)
کالباس (۱۰۰ گرم)
روغن (مقدار لازم)
طرز تهیه :
در ابتدا تره فرنگی ها را ریز خرد نمائید، سینه های مرغ را نیز به تکه های کوچک خرد کنید.
– آرد را با حرارت کمی تفت دهید تا بوی خام بودن آن گرفته شود.
– درون ماهیتابه مقداری روغن ریخته سپس تره فرنگی ها و سینه های مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید (مواد را به مدت ۵ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید.)
– سیرها را له کنید و سپس به همراه کالباس خرد شده، آرد تفت خورده، نمک و فلفل به مخلوط تره و مرغ اضافه کنید و مجددا کمی تفت دهید.
– خامه را بزنید و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید دو دقیقه با حرارت متوسط تمام مواد درون تابه با هم بجوشند سپس چیکن استروگانوف را در ظرف بکشید و به همراه نان، برنج یا پاستا سرو کنید.
تره فرنگی یا پیازچه (۲ عدد)
سینه مرغ (۲ عدد)
سیر تازه (۵ حبه)
خامه (۱ فنجان)
آرد (۲ قاشق غذاخوری)
نمک و فلفل (به مقدار لازم)
کالباس (۱۰۰ گرم)
روغن (مقدار لازم)
طرز تهیه :
در ابتدا تره فرنگی ها را ریز خرد نمائید، سینه های مرغ را نیز به تکه های کوچک خرد کنید.
– آرد را با حرارت کمی تفت دهید تا بوی خام بودن آن گرفته شود.
– درون ماهیتابه مقداری روغن ریخته سپس تره فرنگی ها و سینه های مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید (مواد را به مدت ۵ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید.)
– سیرها را له کنید و سپس به همراه کالباس خرد شده، آرد تفت خورده، نمک و فلفل به مخلوط تره و مرغ اضافه کنید و مجددا کمی تفت دهید.
– خامه را بزنید و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید دو دقیقه با حرارت متوسط تمام مواد درون تابه با هم بجوشند سپس چیکن استروگانوف را در ظرف بکشید و به همراه نان، برنج یا پاستا سرو کنید.
ادامه مطلب ....
http://ift.tt/1NtJ6mw
منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر