۱۳۹۴ خرداد ۲۷, چهارشنبه

مربای آلوئه ورا

طرز تهیه مربا آلوئه ورا, پخت مربا آلوئه ورا, مواد لازم برای تهیه مربا آلوئه ورا, خواص آلوئه ورا, طرز تهیه انواع مربا جات, مربا و ترشی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی

مواد لازم: آلوئه ورا تازه پوست گرفته و خردشده یک کیلوگرم شکر یک کیلوگرم آب ۷۰۰ گرم اسانس آلوئه ورا ۲ قطره آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:
۱ – آلوورا را پوست بگیرید و ژل‌های وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبه‌ای خرد کنید.
۲ – آلوورای خرد شده را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید.
۳ – بعد از اینکه آلوورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و ۲۰۰ گرم از شکر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید ترکیب شکر و آلوورا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای محیط قرار بگیرد.
۴ – ترکیب شکر و آلوورا را روی حرارت بالا قرار‌دهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه به جوش آمد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر بجوشد.
۵ – ۸۰۰ گرم باقیمانده از شکر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و ۷۰۰ گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
۶ – سپس ترکیب آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا زمانی که به نقطه جوش برسد.
۷ – هنگام جوشیدن کف شکر سطح آب می‌آید که باید آنها را با یک قاشق بردارید.
۸ – حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت همین‌طور بجوشد.
۹ – وقتی که ترکیب کمی غلیظ شد آلوورا و شکری را که قبلا پخته‌‌اید روی شربت بریزید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه کنید.
۱۰ – مربای شما آماده است فقط اجازه دهید که کاملا خنک شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه کنید.

نکته:
اگر نتوانستید اسانس آلوورا پیدا کنید می‌توانید وانیل را جایگزین آن کنید.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/1R9o2jN

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

هیچ نظری موجود نیست: