آشپزی, درست کردن خیار شور, آشپزباشی, خیار شور, خیار شور به سبک آمریکایی, آشپزی ایرونی, آشپزی ایرانی, سایت آشپزی ایرونی, سایت آشپزی ایرانی, آشپزی آسان, آموزش پخت انواع غذاهای ایرونی, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی, آموزش پخت انواع غذاهای فرنگی
مدت زمان سرد کردن: 3 تا 24 ساعت
مواد لازم:
خیار کوچک برش ضخیم داده شده
12 فنجان (در حدود 4 عدد)
پیازحلقه شده نازک
2 عدد
نمک پاک شده
2 قاشق غذا خوری
یخ خرد شده
4 تا 5 فنجان
شکر دانه دانه 3 فنجان سرکه سیب 3 فنجان دانههای خردل 2 قاشق غذا خوری دانههای کرفس 2 چای خوری زنجبیل تازه ورقه شده ضخیم 4 عدد
1. خیار شور:
این ترشی ترد، کمی شیرین و کمی ترش بسیار خوشمزه است که کام شما را به هیجان خواهد آورد. از تهیه آن پشیمان نخواهید شد. به شما توصیه میکنیم همراه ما این ترشی بسیار خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.
2. انتخاب خیار
خیارهای مناسب را انتخاب کنید و آنها را به خوبی شستشو دهید. خیارهایی را انتخاب کنید که سبز، سفت و بدون لک باشد.
3. اضافه کردن نمک و حلقه های پیاز
نمک باعث دو رنگه شدن خیارها میشود و جلوه ای ابری به آن میدهد.
4.سرد و سنگین
در یک کاسه بزرگ خیارها، نمک و پیاز را به آرامی بریزید و بعد آنها را به یک آبکش انتقال دهید، که در یک کاسه قرار گرفته باشد. آنها را در یخ به صورت لایه لایه بخوابانید. روی آن یک بشقاب سنگین بگذارید و برای یک شب یا 24 ساعت آن را به همین طریق نگه دارید.
5. آماده سازی شربت
هنگامیکه خیارها در یخ میباشند شما شربت را تهیه کنید. این کار برای دادن مزه انتهایی به خیارها میباشد.برای تهیه شربت آن، در یک قابلمه مناسب شکر، دانههای خردل، دانههای کرفس و زنجبیل را مخلوط کنید. آن را حرارت دهید تا به جوش آید، حرارت را کاهش دهید و بگذارید 3 دقیقه بدون درپوش بجوشد. آن را از حرارت بردارید و بگذارید خنک شود درب آن را ببندید و بگذارید کاملا سرد شود تا برای بقیه کار آماده شود.
6. اضافه کردن شربت:
وقتی که خیارها کاملا سرد شد، آبکش را از کاسه خارج کنید تا خیارها از آب جدا شود. خیارها را به ظرفی دیگر انتقال دهید. شربت تهیه شده را توسط یک صافی پارچهای به خیارها اضافه کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و گهگاهی آن را هم بزنید. سپس آن را از حرارت بردارید. بهتر است از یک صافی استفاده کنید تا چاشنی شما از منافذ آن عبور نکند و تنها عصاره آن به ترشی شما افزوده شود. برای نتیجه بهتر از صافی پارچهای استفاده کنید.
7. حرارت دادن به خیارها
خیارها را حرارت دهید و اجازه دهید تا بجوشد. گهگاه آن را هم بزنید و مراقب پخت آن باشید.
8. ریختن خیارها در بطری
با یک ملاقه خیارها را وارد بطریهای مورد نظر ضد عفونی شده کنید. البته کمی از سر آن خالی نگه دارید. روی خیارها باید با شربت داغ پوشیده شود. لبههای بطری را با یک دستمال مرطوب تمیز کنید. درپوش آن را بگذارید، باید کاملا بسته باشد. آنها را در یخچال به صورت وارونه قرار دهید.
ادامه مطلب ....
http://ift.tt/1R9nZVl
منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر