۱۳۹۴ خرداد ۳۰, شنبه

طرز تهیه اشکنه قند

کره 2قاشق سوپخوری آرد برنج 2قاشق سوپخوری آب 2پیمانه آبلیمو 2قاشق سوپخوری گردو (ساییده) 4عدد دارچین 1قاشق چای خوری زعفران (آبکرده و غلیظ) نصف قاشق چایخوری پودر قند به میزان لازم

طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,آرد برنج,اشکنه با گردو,طرز تهیه اشکنه قند,اشکنه قند,اشکنه

طرز تهیه:


ابتدا کره را در یک تابه گود داغ ‌کنید آرد برنج را کم کم اضافه کرده و در آن تفت ‌دهید تا تغییر رنگ داده متمایل به قهوه‌ای شود، سپس آب را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم زده و بعد پودر قند، آب‌لیمو، گردو و دارچین را اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود. در مرحله آخر پخت زعفران را اضافه ‌کنید. این غذا همراه با نان و یا به صورت ترید سرو می‌شود.

نکات:


1) اشکنه قند از غذاهای سنتی شهر بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی است.
2)اضافه کردن مقداری گلاب یا هل این غذا را خوشبو و خوشمزه تر میکند.
3)اگر غذا گلوله شد آن را داخل مخلوط کن میکس کنید.
نوش جان


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/1IVGfPO

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

هیچ نظری موجود نیست: