کره 2قاشق سوپخوری آرد برنج 2قاشق سوپخوری آب 2پیمانه آبلیمو 2قاشق سوپخوری گردو (ساییده) 4عدد دارچین 1قاشق چای خوری زعفران (آبکرده و غلیظ) نصف قاشق چایخوری پودر قند به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا کره را در یک تابه گود داغ کنید آرد برنج را کم کم اضافه کرده و در آن تفت دهید تا تغییر رنگ داده متمایل به قهوهای شود، سپس آب را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم زده و بعد پودر قند، آبلیمو، گردو و دارچین را اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود. در مرحله آخر پخت زعفران را اضافه کنید. این غذا همراه با نان و یا به صورت ترید سرو میشود.
نکات:
1) اشکنه قند از غذاهای سنتی شهر بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی است.
2)اضافه کردن مقداری گلاب یا هل این غذا را خوشبو و خوشمزه تر میکند.
3)اگر غذا گلوله شد آن را داخل مخلوط کن میکس کنید.
نوش جان
طرز تهیه:
ابتدا کره را در یک تابه گود داغ کنید آرد برنج را کم کم اضافه کرده و در آن تفت دهید تا تغییر رنگ داده متمایل به قهوهای شود، سپس آب را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم زده و بعد پودر قند، آبلیمو، گردو و دارچین را اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود. در مرحله آخر پخت زعفران را اضافه کنید. این غذا همراه با نان و یا به صورت ترید سرو میشود.
نکات:
1) اشکنه قند از غذاهای سنتی شهر بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی است.
2)اضافه کردن مقداری گلاب یا هل این غذا را خوشبو و خوشمزه تر میکند.
3)اگر غذا گلوله شد آن را داخل مخلوط کن میکس کنید.
نوش جان
ادامه مطلب ....
http://ift.tt/1IVGfPO
منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر