طرز تهیه قارچ پلو
مواد لازم
برنج 2 پیمانه
نمک و روغن به میزان لازم
پیاز 1 عدد
قند 2 حبه
مرغ خرد شده 2 پیمانه
قارچ 300 گرم
کره 50 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
کنسرو ذرت 1/2 پیمانه
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
برنج را خوب بشویید و حدود یک ساعت بخیسانید. سپس آب آن را خالی کرده و با روغن مایع و پیاز خرد شده در قابلمه ریخته و تفت دهید. سپس نمک و قند پودر شده را اضافه کنید و در همان زمان مرغ ریش ریش شده را اضافه می کنیم بعد از کمی مخلوط کردن درب قابلمه را بگذارید تا به حالت کته دم بکشد.
قارچ های خرد شده را با کره و آبلیمو تفت دهید و سپس ذرت را بیافزایید و بعد از دم کشیدن برنج قارچ و ذرت و جعفری را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید البته به آرامی.
نکات تکمیلی در مورد
مواد لازم
برنج 2 پیمانه
نمک و روغن به میزان لازم
پیاز 1 عدد
قند 2 حبه
مرغ خرد شده 2 پیمانه
قارچ 300 گرم
کره 50 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
کنسرو ذرت 1/2 پیمانه
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
برنج را خوب بشویید و حدود یک ساعت بخیسانید. سپس آب آن را خالی کرده و با روغن مایع و پیاز خرد شده در قابلمه ریخته و تفت دهید. سپس نمک و قند پودر شده را اضافه کنید و در همان زمان مرغ ریش ریش شده را اضافه می کنیم بعد از کمی مخلوط کردن درب قابلمه را بگذارید تا به حالت کته دم بکشد.
قارچ های خرد شده را با کره و آبلیمو تفت دهید و سپس ذرت را بیافزایید و بعد از دم کشیدن برنج قارچ و ذرت و جعفری را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید البته به آرامی.
نکات تکمیلی در مورد
جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ادامه مطلب ....
http://ift.tt/2cBccpF
منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر