۱۳۹۵ شهریور ۱۷, چهارشنبه

طرز تهیه نرگسی با قارچ

مواد لازم برای نرگسی با قارچ


اسفناج تازه :220 گرم
تخم مرغ :2 عدد
قارچ بزرگ :3 عدد
پیاز خرد شده :½ پیمانه
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
نمک و پودر فلفل سیاه :مقداری



طرز تهیه نرگسی با قارچ

اسفناج ها را به قطعات 2 سانتی متری ببرید. قارچ ها را درشت و ضخیم خرد کنید.
روغن زیتون را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و قارچ را به مدت 4 تا 5 دقیقه در روغن تفت دهید.
برگ های اسفناج را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه آن ها را تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.
مخلوط اسفناج، قارچ و پیاز را به یک اندازه در سطح تابه پخش کنید. سپس تخم مرغ ها را وسط آن ها بشکنید.
شعله را کم کنید؛ درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا سفیده تخم مرغ ها کامل خود را بگیرند (در حدود 3 تا 4 دقیقه).



نکات تکمیلی در مورد نرگسی با قارچ
نرگسی با قارچ جزو غذاهای دانشجویی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
نرگسی با قارچ را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2cBc9ds

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

هیچ نظری موجود نیست: