مواد لازم :
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
آب لیمو نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای سس قارچ:
آرد یک ق س
قارچ خرد شده یک پ
خامه دو ق س
روغن دو ق س
طرزتهیه:
سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به مدت دو تا سه ساعت در ظرفی به همراه پیاز خرد شده و نمک و فلفل و آبلیمو قرار دهید تا نرم و مزه دار شود. بعد از این مدت تابه را کمی چرب کرده و سینه ها را کبابی کنید.
آرد را کمی تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس قارج و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید تا هنگامی که قارچ ها و آرد سرخ شود. نمک و فلفل را بیافزایید و از روی حرارت برداشته و خامه را به سس اضافه و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد استیک مرغ با قارچ
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
آب لیمو نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای سس قارچ:
آرد یک ق س
قارچ خرد شده یک پ
خامه دو ق س
روغن دو ق س
طرزتهیه:
سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به مدت دو تا سه ساعت در ظرفی به همراه پیاز خرد شده و نمک و فلفل و آبلیمو قرار دهید تا نرم و مزه دار شود. بعد از این مدت تابه را کمی چرب کرده و سینه ها را کبابی کنید.
آرد را کمی تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس قارج و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید تا هنگامی که قارچ ها و آرد سرخ شود. نمک و فلفل را بیافزایید و از روی حرارت برداشته و خامه را به سس اضافه و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد استیک مرغ با قارچ
استیک مرغ با قارچ جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
استیک مرغ با قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
ادامه مطلب ....
http://ift.tt/2cBcBZ6
منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر