۱۳۹۴ خرداد ۲۱, پنجشنبه

چرا مظلومیت ایرانیان جهانی نمی‌شود؟





نقل قول:

همین عربستان که ما نمی خواهیم خسارت اقدام ناشایست را از آنها بگیریم به خاطر مسمومیت چند زائر در مشهد کمیته حقوقی بین‌المللی تشکیل داده است!






روز گذشته دومین دادگاه بوجود آورندگان فاجعه جده برگزار شد اما دادگاهی در سکوت و بدون بازتاب بین المللی.
کافی است نگاهی به رسانه های بین المللی در بخش ایران بیندازی خیلی راحت می بینی که هر چه اتفاقات منفی و بی سند درباره منفی نشان دادن مردم ایران در جهان وجود داشته پر رنگ به آن پرداخته و بارها و بارها درباره آن برنامه های خبری ساخته اند، این موضوع هر چقدر هم که نشان از نگاه منفی غرب و امریکا و لابی صهیونیست داشته باشد اما نمی شود نقش ما را در این اتفاقات نادیده گرفت. می گویید چرا؟! با هم مرور می‌کنیم.
سکانس اول
انقلاب اسلامی تازه پیروز شده است و نظام در حال شکل گیری است، عراق با کمک کشورهای غرب و حمایت امریکا به کشورما حمله می کند، جوانان زیادی برای دفاع صف می کشند، حملات عراق گسترده تر شده وبی پروا از گاز خردل و شیمیایی استفاده می کند!!! ما آنطور که باید تصاویر را در جهان الکترونیک پخش نمی کنیم تا طرف مقابل با ساخت مستندهایی درباره کم سن و سال بودن برخی از رزمندگان افکار عمومی را مسموم کند!!!
سکانس دوم
ناو وینسنت هواپیمای مسافربری ما را با صدها مسافر زن و کودک هدف قرار می‌دهد!!! جنگنده‌های امریکایی بی شرمانه به طبس می آیند و ...همه اینها در اذهان عمومی کمرنگ شده اما حادثه آمیا را که اصلا کوچکترین ربطی به ایران نداشته جهان در خاطر دارد و هنوز هم برنامه می سازند و ... حتی دادگاه آمیا رای را به ایران داد اما نه رای اهمیت دارد و نه کشته شدن مسافران هواپیمای مسافربری...

اما پرونده های کم کاری ایران در شناساندن مظلومیتهای مردم به همین جا ختم نمی شود...اتفاق ناگواری که برای 175 غواص ایرانی رخ داده و اقدامات ناجوانمردانه حزب بعثی که الان داعش شده هم یادمان نرفته اما آیا مردم جهان خودشان باید تحقیق کنند تا اینها را بفهمند!!! حتی مردم جهان اگر بخواهند تحقیق کنند و اهل جست‌و‌جو باشند آیا رسانه ای منصف با زبان بین المللی وبا آرشیوی قوی هست که کمکشان کند؟!

اما همه اتفاقات به اینجا ختم نمی شود و باز هم فرا تر می‌رود.
سکانس سوم
پرده سوم این اتفاقات اما بر می گردد به روابط ایران و عربستان و ملاحظات بی دلیل با این کشور. عربستان سال 66 فاجعه به بار می آورد و زائران را به خاک و خون می کشد!! ما فقط حج را تحریم می‌کنیم و داستان در حد طرح در داخل می ماند. چرا فیلمهایی از این واقعه ساخته نمی شود؟! چرا صفحه ای به این منظور در شبکه های اجتماعی اکنون فعال نیست؟! چرا هر سال به جهانیان یادآوری نمی شود؟! این حادثه اسفناک تر است یا یازده سپتامبری که مسببش یک تروریست بود؟! آیا حمله یک کشور به زوار دردناک تر است یا حمله یک تروریست به ساختمان اداری؟! البته در اینکه هر دو کار ناپسندی است شکی نیست اما چرا بعد از گذشت این همه سال حوادثی مانند یازده سپتامبر و حتی حوادث جعلی مانند هولوکاست باید در اذهان عمومی بماند اما حوادث واقعی نظیر دست بسته دفن شدن غواصان ایرانی، کشتار زوار در مکه، حمله شیمیایی به کودکان و زنان نباید جهانی شود؟!! قبول کنیم کم کار کردیم، باید قبول کنیم که راه شکایت و اخذ حقوق ملت و ایجاد شوک در اذهان مردم جهان را بلد نیستیم، اگر بخواهیم بشماریم حوادث اینچنینی بسیاری در کشور رخ داده که مردم جهان نمی داند، مگر خونهای آلوده وارداتی و یا بی احترامی به ورزشکاران در بدو ورود به کشورهای عربی کم اتفاقی است؟! و حالا هم که...
دو نوجوان ایرانی ابتدای سال مورد تعرض دو مامور دولتی عربستان قرار می گیرند...در ایران ابتدا تکذیب و انکار صورت می گیرد و بعد از کلی تکذیب علنی می شود که چه شده!!! بعد آنقدر عربستانی‌ها این بازی وقیحانه را با چاپ کاریکاتور و مسخره کردن زوار و اذیت آنها با سنگ پراکنی و برگرداندن هواپیمای آنها و .. ادامه می‌یابد که ما حج عمره را تعطیل می کنیم!!!
حج تعطیل می شود اما کسی از نهادهای حقوقی به سازمان حقوق بشر جهانی بابت این اتفاق بی شرمانه که توسط دو مامور دولت رخ داده شکایت نمی‌کند؟! وزارت خارجه، قوه قضائیه و خود سازمان حج و زیارت می توانند این موضوع را در مجامع بین‌المللی هم پیگیری کنند که نمی‌کنند و تنها با پیگیری موضوع درسازمانهای داخلی عربستان اتفاق دنبال می شود و امروز هم که رئیس سازمان حج و زیارت مان با اعلام برگزاری دادگاه دوم حادثه فرودگاه جده گفته که دریافت خسارت مطرح نیست!!
سعید اوحدی به مهر در مورد نتیجه تعرض دو پلیس عربستان به دو نوجوان ایرانی، گفته که جلسه اول دادگاه رسیدگی به تخلف این افراد برگزار و کیفر خواست قرائت شد و به دلیل اینکه دو متهم نتوانستند دفاع خوبی انجام دهند وکلای آنان خواستار تشکیل جلسه بعدی دادگاه شدند.

وی با اشاره به اینکه جلسه دوم رسیدگی به اتهامات دو پلیس خاطی عربستان برگزار می‌شود، گفت: حضور سرکنسولگری ایران در جده در دادگاه اول بسیار موثر بوده و شکایت جامع در ایران تنظیم و شکایتی را نیزسازمان حج استان تهران توسط خانواده این دو نوجوان تهیه کرده که ارسال شده است. پیش بینی ما این است که با توجه به فضای ایجاد شده و همچنین دادگاه دو پلیس به اشد مجازات محکوم خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه مجازات دو متهم به معنای شروع عملیات عمره نیست، گفت: بعد از صدور حکم، جلساتی با وزیر حج عربستان برگزار خواهیم کرد و پس از حصول اطمینان از ایجاد راهکارهایی برای تامین امنیت زائران عمره گزار ایرانی توسط عربستان، برای آغاز مجدد عملیات عمره تصمیم گیری می شود.جرمی که دو پلیس انجام داده اند اخلاقی بوده و با هیچ خسارت مادی جبران پذیر نخواهد بود و موضوع دریافت خسارت هیچ زمانی از سوی خانواده های دو نوجوان و یا کنسولگری ایران و سازمان حج مطرح نبوده است!!
اما همین عربستان که ما نمی خواهیم خسارت اقدام ناشایست را از آنها بگیریم به خاطر مسمومیت چند زائر در مشهد کمیته حقوقی بین‌المللی تشکیل داده است!!

آنها برای یک حادثه معمولی در جایی خارج از حیطه دولت ما چه کردند و ما در قبال فاجعه دولتی آنها چطور رفتار می‌کنیم؟!

سکانس نهایی
سکانس نهایی این می‌شود که از حجب و حیای ما همچنان سوء استفاده می شود، همچنان تنها نکات منفی ایران(که می تواند واقعی نباشد) در رسانه‌های جهان بازتاب می یابد و مظلومیتهای آشکار مردم ما همچنان در داخل و فقط برای خودمان نقل می شود. حال انتخاب ادامه مسیر با خودمان است همچنان مظلوم بمانیم یا مسیر جدیدی را برگزینیم که اتفاقا دشمنانمان آن را خوب بلدند؟!
منبع: سیاست روز


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/1IIks0N

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

هیچ نظری موجود نیست: