بيف استروگانف
زياد پيش ميآيد که شما مهمانی را براي ناهار يا شام نگه ميداريد. در اين مواقع بايد بتوانيد يک غذاي سريع ولي در حين حال آبرودار، بار بگذاريد تا از خجالت مهمانها دربيابيد و به دردسر هم نيفتيد.
براي اين منظور، توصيه ميکنيم اين ۳ نکته را از ما داشته باشيد
۱) فر يا گاز را گرم کنيد
قبل از اينکه حتي دستانتان را براي پخت غذا بشوييد، گاز يا فر را روشن کنيد تا داغ شود. حتي ميتوانيد کتري را روي گاز بگذاريد تا جوش بيايد. در اين صورت ۱۵ دقيقه تا گرم شدن فر، جلو ميافتيد.
۲) سازماندهي کنيد
رمز آشپزي سريع، مديريت مواد و وسايل است. تمام موادغذايي و ظروف را آماده کنار دستتان بچينيد. دستور چند غذاي ساده را از قبل به خاطر بسپاريد تا مجبور نباشيد دنبال آن برويد.
۳) اندازهها را کم کنيد
سومين فرمان براي موفقيت در آشپزي سريع در ايام عيد، اندازهي غذاست. هر چه اندازه و مقدار مواد اوليه کمتر باشد، غذا سريعتر آماده ميشود.
اگر مهمانتان را از قبل براي شام يا ناهار دعوت کردهايد، فرصت داريد در ايام عيد هم غذاهاي تشريفاتي بپزيد و سفرهي رنگيني تدارک ببينيد. چند دستور غذاي پرزحمتتر هم برايتان نوشتهايم کهميتوانيد يکي از اين غذاها را براي پذيرايي از مهمانان نوروزي دعوت شده ازقبل،بپزيد.
مواد لازم
گوشت مغز ران گوساله يا راسته پاک کرده : ۱ کیلو
روغن یا کره : ۱۰۰گرم
پیاز متوسط: سه تا چهار عدد
آرد :يک قاشق سوپخوري سرخالي
خامه : ۱۵۰ گرم
سيبزميني پشندي: ۱ کیلو و نیم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: فراوان براي سرخکردن سيبزميني
سس سفید: یک دوم پیمانه
طرز تهیه
پياز را خلال کنيد و در روغن سرخ کنيد تا طلايي شود. گوشت را ورقهورقه و بعد خلال کنيد و بشوييد و داخل پياز بريزيد. حرارت را ملايم کنيد و در ظرف را بگذاريد تا گوشت بپزد، ولي زياد له نشود و آب گوشت تمام شود. بعد آرد را داخل گوشت بريزيد. نصف ليوان آب اضافه کنيد و بگذاريد دو سه جوش بزند و سس آن غليظ شود.
سيبزمينيها را پوست بکنيد و با دست يا ماشين مخصوص، بلند و باريک، به نازکي چوب کبريت، خلال کنيد و بشوييد و در صافي بريزيد تا آبش کاملا گرفته شود. روغن را خوب داغ کنيد و سيبزميني را داخل روغن سرخ کنيد. سيبزميني را زياد در روغن هم نزنيد، چون له ميشود؛ فقط گاهي با احتياط آنها را جابهجا کنيد. وقتي سيبزميني سرخ و برشته شد با کفگير از داخل روغن بيرون آوريد و در صافي بريزيد تا روغن اضافياش گرفته شود. گوشت را در ديس قرار دهيد، خامه و سس سفيد را روي گوشت بدهيد و سيبزميني آماده را در اطراف گوشت بريزيد.
نوش جان
زياد پيش ميآيد که شما مهمانی را براي ناهار يا شام نگه ميداريد. در اين مواقع بايد بتوانيد يک غذاي سريع ولي در حين حال آبرودار، بار بگذاريد تا از خجالت مهمانها دربيابيد و به دردسر هم نيفتيد.
براي اين منظور، توصيه ميکنيم اين ۳ نکته را از ما داشته باشيد
۱) فر يا گاز را گرم کنيد
قبل از اينکه حتي دستانتان را براي پخت غذا بشوييد، گاز يا فر را روشن کنيد تا داغ شود. حتي ميتوانيد کتري را روي گاز بگذاريد تا جوش بيايد. در اين صورت ۱۵ دقيقه تا گرم شدن فر، جلو ميافتيد.
۲) سازماندهي کنيد
رمز آشپزي سريع، مديريت مواد و وسايل است. تمام موادغذايي و ظروف را آماده کنار دستتان بچينيد. دستور چند غذاي ساده را از قبل به خاطر بسپاريد تا مجبور نباشيد دنبال آن برويد.
۳) اندازهها را کم کنيد
سومين فرمان براي موفقيت در آشپزي سريع در ايام عيد، اندازهي غذاست. هر چه اندازه و مقدار مواد اوليه کمتر باشد، غذا سريعتر آماده ميشود.
اگر مهمانتان را از قبل براي شام يا ناهار دعوت کردهايد، فرصت داريد در ايام عيد هم غذاهاي تشريفاتي بپزيد و سفرهي رنگيني تدارک ببينيد. چند دستور غذاي پرزحمتتر هم برايتان نوشتهايم کهميتوانيد يکي از اين غذاها را براي پذيرايي از مهمانان نوروزي دعوت شده ازقبل،بپزيد.
مواد لازم
گوشت مغز ران گوساله يا راسته پاک کرده : ۱ کیلو
روغن یا کره : ۱۰۰گرم
پیاز متوسط: سه تا چهار عدد
آرد :يک قاشق سوپخوري سرخالي
خامه : ۱۵۰ گرم
سيبزميني پشندي: ۱ کیلو و نیم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: فراوان براي سرخکردن سيبزميني
سس سفید: یک دوم پیمانه
طرز تهیه
پياز را خلال کنيد و در روغن سرخ کنيد تا طلايي شود. گوشت را ورقهورقه و بعد خلال کنيد و بشوييد و داخل پياز بريزيد. حرارت را ملايم کنيد و در ظرف را بگذاريد تا گوشت بپزد، ولي زياد له نشود و آب گوشت تمام شود. بعد آرد را داخل گوشت بريزيد. نصف ليوان آب اضافه کنيد و بگذاريد دو سه جوش بزند و سس آن غليظ شود.
سيبزمينيها را پوست بکنيد و با دست يا ماشين مخصوص، بلند و باريک، به نازکي چوب کبريت، خلال کنيد و بشوييد و در صافي بريزيد تا آبش کاملا گرفته شود. روغن را خوب داغ کنيد و سيبزميني را داخل روغن سرخ کنيد. سيبزميني را زياد در روغن هم نزنيد، چون له ميشود؛ فقط گاهي با احتياط آنها را جابهجا کنيد. وقتي سيبزميني سرخ و برشته شد با کفگير از داخل روغن بيرون آوريد و در صافي بريزيد تا روغن اضافياش گرفته شود. گوشت را در ديس قرار دهيد، خامه و سس سفيد را روي گوشت بدهيد و سيبزميني آماده را در اطراف گوشت بريزيد.
نوش جان
ادامه مطلب ....
http://ift.tt/2bvGZD3
منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر