۱۳۹۵ مرداد ۱۷, یکشنبه

موسسه ای خصوصی و غیرانتفاعی که نام ملّی دارد

نفوذ فرهنگی ، خیال یا واقعیت ؟

ما کشورهامون رو رها میکنیم ، ما وطنمون رو فراموش میکنیم ، ما نه ملیتی داریم نه فلسفه ای و نه ایدئولوزی ای ، ما برای هیچ کشور و دولتی نمیجنگیم و ...
اینها بخشی از متن روی جلد کتاب منتشر شده از دنیای بازی است که به بزرگترین سرباز قرن بیستم (بیگ باس) نسبت داده شده است متن پشت جلد کتاب به وضوح می‌کوشد که جوانان را نسبت به دین، ناموس، اعتقادات و ارزش‌ها و وطن و میهن بی تفاوت و نیروی جوان که سربازان وآینده سازان کشورند را تشویق به ترک وطن می‌کند.
لازم است اشاره کنم 8 سال جنگ تحمیلی و دفاع مقدس در این قرن اتفاق افتاده و متن منتشر شده دقیقا نقطه مقابل رزمندگان و شهیدان 8 سال دفاع مقدس است که جوانان و نوجوانانی بودند که برای ایدئولوژی و فلسفه شان که دین و مذهب و ناموس بود برای دفاع از میهن و وطن و کشورشان راهی جبهه های جنگ شدند.
حالا چرا چنین رسانه ای که برای کودکان تاثیرگذار است و رسانه ی بنیاد ملی بازیهای رایانه ای نیز محسوب میشود و بخوبی خبر دارد که جنگ نرم و جنگ فرهنگی علیه آرمانها و ارزش ها در حال وقوع است ،و چنین کتابی را منتشر مینماید که سعی در تغییر در آرمانها و ارزش ها دارد ، اما با این رسانه هیچ برخوردی نمیشود!!!
ادعای یک هنرمند فرهنگی در رابطه با جشنواره ی ملی از خبرگزاری بین المللی قران
بخشی از متن خبر:
دو روز مانده به برگزاری اختتامیه آن جشنواره از روابط عمومی آن بنیاد با بنده تماس گرفته شد (آقای کافی - ساعت ۸ شب) که شما جزو منتخبین جشنواره هستید و باید تشریف بیاورید ضمنا کارت ملی هم همراه‌تان باشد و مهمانان‌تان را هم دعوت کنید، پس از حضور بنده در اختتامیه آن جشنواره نه تنها اثر فاخر «در جستجوی خوشبختی» که با موضوع جشنواره و مقابله با تهاجم فرهنگی ساخته شده بود برگزیده نشد بلکه در بین کاندیدهای آن جشنواره نیز نبود! حتی در بخش بازی‌هایی که موسیقی آن ایرانی بودند نیز نامی از این بازی آورده نشد، و به جای آن از اثر «dead august» که مغایر با فرمایشات وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی پیرامون همان جشنواره و تأکیدات مقام معظم رهبری بر تهاجم فرهنگی بود، آن بازی با زبانی غیر فارسی، موضوعی غیر موضوع جشنواره و فاقد هرگونه مجوزی بود (لازم به ذکر است از نظر بنیاد ملّی بازی‌های رایانه‌ای آثاری که فاقد پروانه ساخت باشند، اصلا بازی ایرانی به حساب نمی‌آیند)، در بخش موسیقی – هنری و ... تقدیر گردید و شایسته کسب غزال زرین بهترین بازی گردید. (بنده که تحقیق کردم در مجله منتشر شده از همان بنیاد نام آن بازی حتی در لیست عناوین شرکت‌کننده در جشنواره نیز وجود نداشت).
لازم به ذکر است در آن جشنواره از بازی‌نامه ساخته نشده «شهر بختک‌ها» و بازی «خروس جنگی» که کاری از آقایان محمد مهدی بهفر راد (معاونت سابق آموزش و پژوهش بنیاد ملّی بازی‌ها، دبیر و داور اولین جشنواره بنیاد)، مهرداد آشتیانی (معاون بخش حمایت بنیاد و دبیر همین جشنواره)، آقای متین ایزدی (مدیر محتوای چندرسانه‌ای بنیاد و دبیر پنجمین و ششمین جشنواره آن بنیاد ) تقدیر گردید، اما هیچگونه نامی از اثر «در جستجوی خوشبختی» برده نشد

اخبار منتشر شده از عملکرد موسسه ای خصوصی و غیر انتفاعی که نام ملی را بهمراه دارد:

خبرگزاری نسیم انلاین- بازی "انقراض" مغایر با آموزه‌های الهی و سبک زندگی ایرانی

خبرگزاری بین المللی قرآن- گزارشی از بازی خروس جنگی دارنده غزال زرین

خبرگزاری قران-جشنواره های بنیاد به نام بازی سازان و به کام اهداف غیر فرهنگی


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2b0iDmi

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

هیچ نظری موجود نیست: