۱۳۹۲ بهمن ۱۲, شنبه

یک دسر شکلاتی ساده


دسر شکلاتی










این دسر در عین حال که خوشمزه هست ، چند تا مزیت هم داره :

1 - خیلی راحت و آسون درست می شه .

2 - وقتی شکلاتتون اضافه می آد و یا مواقعی که شکلاتتون رو آب می کنید ولی حواستون نمی شه و آب داخلش می ره و سفت می شه یا وقتی بهر دلیلی شکلات تخته ای تون آب نشه و سفت بمونه و ندونید باهاش چیکار کنید ، در همه این مواقع می شه برای این دسر استفاده کنید .

3 - این دسر برای وقتی که تعداد مهموناتون هم زیاد باشه ، گزینه مناسبی هست چون خیلی راحت درست می شه و نیازی نیست برای درست کردن دسر وقت زیادی بذارید .



مواد لازم :

شکلات تخته ای 200 گرم

خامه 200 سی سی ( منظور خامه صبحانه هست )

شیر 3 پیمانه یا 750 سی سی

پودر ژلاتین 3 ق س



طرز تهیه :

* من همه مواد رو نصف کردم و از دو نوع شکلات استفاده کردم یعنی نصفش رو با شکلات قهوه ای و نصفش رو با شکلات پرتقالی درست کردم .

* برای درست کردن این دسر اول شیر رو داخل قابلمه بریزید .



* بعد شکلات...

* نکته : بهتره شکلات به تکه های کوچیک تقسیم بشه تا سریع تر آب بشه ، حتی می تونید رنده کنید .شکلات من در دمای محیط مونده بود و خیلی نرم شده بود و نیاز به تکه کردن نداشت ولی ترجیحا تکه کنید .



* و خامه ...



* و پودر ژلاتین ...



* پیشنهاد می کنم یه بار امتحان کنید تا مزه اون دستتون بیاد و اگه بنظرتون کم شیرین هست می تونید بسته به ذائقه تون کمی شکر هم اضافه کنید .

* اگه شکلات انتخابی تون پرتقالی یا طعم های دیگه باشه مثل همین روش گفته شده ، انجام می دین .



* و بعد زیر گاز رو روشن کرده و حرارت رو کم کنید و مدام هم بزنید .



* تنها نکته ای که این دسر داره اینه که نباید دسر بجوشه بلکه موقعی که مثل شیر کاکائو بشه و همه مواد حل بشه ، کافیه .



* از روی حرارت برداشته و داخل قالب بریزید .



* اگه از قالب سیلیکونی استفاده می کنید حتما قبل از ریختن دسر ، زیرش سینی بذارید تا براحتی داخل یخچال منتقل بشه .

* بعد در یخچال قرار داده و اجازه بدین خوب ببنده .

* نکته : این دسر اول از رویه می بنده ، بعد داخلش می بنده پس گول ظاهرشو نخورید و اجازه بدین خوب ببنده.

* از یخچال در آورده و دور دسر رو با چاقو آزاد کنید .



* بعد به همین راحتی و بدون نیاز به آب جوش و ... دسر ها رو از قالب دربیارید .



* این مقدار مواد برای 10 - 8 نفر کافیه ، البته بستگی به نوع قالب انتخابی تون هم داره .

* این هم دسر با شکلات پرتقالی ...

* برای دسر پرتقالی اگه از یه مقدار رنگ نارنجی استفاده کنید خیلی خوشرنگ می شه و هارمونی قشنگی خواهد داشت به این ترتیب که از بالا به پایین از نارنجی کمرنگ به نارنجی پررنگ تغییر خواهد کرد . در تصویر کمی مشخصه ( البته من از رنگ استفاده نکردم ) .






ادامه مطلب ....



http://ift.tt/1nANin4



منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان



تبادل لينك



به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم


هیچ نظری موجود نیست: