۱۳۹۱ بهمن ۱۳, جمعه

توانایی دفاع موشکی ایران در برابر ناو های آمریکایی

به گزارش خبرنگار دفاعي - امنيتي باشگاه خبرنگاران ، "مارک گافني" Mark Gaffni، کارشناس آمريکايي، سال 2012 در گزارشي در پايگاه تحليلي Rense، با اشاره به قدرت موشک‌هاي ناوشکن ايران مي‌نويسد:

در صورت حمله نظامي به ايران، خون نيروهاي آمريکايي خليج فارس را قرمز رنگ خواهد کرد.








موشک‌هاي ناوشکن، يکي از پيشرفته‌ترين موشک‌هاي دريايي و يکي از مهم‌ترين جنگ‌افزارها در جنگ‌هاي دريايي هستند. طبق شواهد و اسناد و اذعان بسياري از رسانه‌ها و کارشناسان معتبر غربي، ايران داراي بسياري از موشک‌هاي ناوشکن پيشرفته است که حتي مي‌تواند بزرگ‌ترين ناوهاي هواپيمابر آمريکايي در خليج فارس را فلج کرده و تهديدي جدي براي کساني خواهد بود که خيال تجاوز به مرزهاي ايران را داشته باشند.













روزنامه صهيونيستي يديعوت‌آحارونوت، در گزارشي در سال گذشته اذعان مي‌کند که آمريکا از قابليت‌هاي نظامي دريايي ايران وحشت دارد.



بنا بر اين گزارش، متخصصان تخمين زده‌اند که ايران در حال تقويت قواي نظامي خود در خليج فارس بوده است و در ميان ديگر جنگ‌افزارها، موشک‌هاي ناوشکن و قايق‌هاي تندروي اين کشور از همه کارآمدتر هستند.



به گزارش واشنگتن‌پست، سامانه‌هاي موشکي جديد ايران، اين اعتماد به نفس را به فرماندهان اين کشور مي‌دهند که در صورت وقوع حمله نظامي، به سرعت ناوهاي دشمن را نابود کرده و خسارات زيادي به ناوگان دريايي آمريکا وارد کنند.





بنا به اين گزارش، پيشرفت‌هاي بزرگ ايران در موشک‌هاي ناوشکن نگراني زيادي در ميان مقامات نظامي آمريکا مبني بر شکست ناوگان‌هاي اين کشور در اولين ساعات جنگ احتمالي ايجاد کرده است. متخصصان حال و گذشته نظامي آمريکا عقيده دارند که افزايش خيره‌کننده موشک‌هاي کوتاه‌برد ايران که با تاکتيک‌هاي هجومي قايق‌هاي گشتي مسلح ترکيب مي‌شود، مي‌‌تواند توانايي دفاعي بسياري از ناوهاي مدرن آمريکا را فلج کند.



بر اساس تحقيقي که در آوريل سال گذشته انجام شد، توانايي ايران مبني بر ايجاد خسارت بسيار شديد به ناوگان دريايي آمريکا بيشتر از توان اين کشور در دهه گذشته است. اين گزارش مي‌افزايد که جنگ‌افزارهاي ايران کشنده‌تر و بسيار دقيق‌تر از قبل عمل مي‌کنند. قدرت فزاينده ايران در صنايع نظامي موشکي، متخصصان امر را به اين فکر واداشته است که در استقرار ناوهاي هواپيمابر و ديگر ناوهاي جنگي گران‌قيمت تجديد نظر کنند.






کالج جنگ‌هاي دريايي آمريکا در سال 2009 گزارشي از افزايش توانايي ايران در اجراي کمين‌هاي درياي گسترده در تنگه هرمز ارائه داد. بنا بر اين گزارش، اگر آمريکا قصد استقرار ناوهاي خود را در صورت وقوع جنگ در تنگه هرمز داشته باشد، به نيروهاي ايراني فرصت بسيار مناسبي براي حمله مي‌دهد که اين امر منجر به نابودي اولين گروه از ناوهاي نيروي دريايي آمريکا خواهد شد.












به گفته کارشناسان، بعد از انتشار اين گزارش در سال 2009، ايران هم‌چنان به توانايي‌هاي دفاعي خود افزوده است. برخي از اين پيشرفت‌ها در ماه‌هاي گذشته در مانورهاي نظامي موفقيت‌آميز مشخص شده است، مانورهايی مانند تمرين موشکي در رزمايش پيامبر اعظم هفت.



موشک بالستيک مافوق صوت خليج فارس هيمنه دشمن را در هم خواهد شکست



موشک‌ ناوشکن بالستيک مافوق صوت "خليج فارس" که در اين رزمايش مورد آزمايش قرار گرفت، داراي سامانه هدايتي داخلي و کلاهک جنگي قدرتمند 1400 پوندي است.







"رابين تيمرمان" Rubin Temmerman کارشناس نيروي دريايي آمريکا، موشک‌هاي خليج فارس را يک عامل تغيير بازي در خليج فارس اعلام کرده است. به گفته اين کارشناس،‌ موشک بالستيک خليج فارس، مي‌تواند اهداف خود در 350 کيلومتري را نابود کند. مانند موشک کوتاه‌بردتر "فاتح "110 که خليج فارس از بر مبناي آن طراحي شده است، از سوخت جامد استفاده مي‌کند که ذخيره‌سازي آن آسان بوده و شناسايي موشک را قبل از پرتاب مشکل مي‌کند. برخي از گزارشات حاکي از اين موضوع است که اين موشک از اطلاعات رديابي شده توسط هواپيماهاي شناسايي استفاده مي‌کند تا اهدافي مانند ناوهاي هواپيمابر را نابود کند.












ارزيابي پنتاگون که در آوريل سال گذشته انجام شد و به امضاي لئون پانتا هم رسيد، نشان مي‌دهد که توپخانه ايران در برگيرنده موشک‌هاي بالستيک با جستجوگرهايي مي‌شود که آن‌‌ها را قادر مي‌سازد به دنبال کشتي بروند.



ناوهاي مدرن آمريکا به سامانه‌هاي دفاعي پيچيده‌اي مانند سامانه سپر موشکي مجهز هستند. اما ايران با تکنولوژي که به آن دست يافته است مي‌تواند از چند جهت در يک زمان به سمت ناو حمله کرده و فن‌آوري آمريکا را خنثي کند.







در ادامه اين گزارش مختصصان اذعان مي‌کنند که شايد نيروهاي آمريکايي، پس از ضربات اوليه ايران، نيروي خود را بازيابي کنند، اما در صورت نمايش کشتي‌هاي آتش گرفته آمريکايي در رسانه‌هاي بين‌المللي جنگ رواني به نفع ايران خواهد شد. آيزنستات Eisenstat؛ کارشناس آمريکايي در اين زمينه مي‌گويد، رويارويي با ارتش آمريکا ممکن است مشکل باشد، اما ايران با ضرباتي که به‌ خصوص در ابتداي نبرد به ناوگان دريايي يانکي‌ها وارد مي‌کند به جهانيان نشان خواهد داد که در صورت سر به سر گذاشتن با ايران، دشمن هزينه گزافي پرداخت خواهد کرد.





ناو‌هاي هواپيمابر آمريکا لقمه آسان موشک‌هاي مافوق صوت ناوشکن ايران



پايگاه تحليلي Examiner، در گزارشي با عنوان "ناوهاي هواپيمابر آمريکا نسبت به موشک‌هاي ناوشکن مافوق صوت ايران آسيب‌پذير هستند" اذعان مي‌کند که تمامي ناوهاي هواپيمابر آمريکا نسبت به موشک‌هاي ناوشکن آسيب‌پذير هستند. به علاوه، هزينه اين ناوهاي هواپيمابر بسيار گران است، به‌طوري که اگر بخواهيم سامانه‌هاي ضد موکشي در اين ناوها مستقر کنيم ميلياردها دلار در بسياري از موارد هزينه خواهد داشت. اما موشک ناوشکن مافوق صوت ايران در مقايسه با اين ناوها بسيار ارزان‌تر و خطرناک‌تر است. با هزينه يک موشک ضدناو ""SunBurn ايران مقايسه کنيد، متوجه تهديدي که نيروي دريايي آمريکا با آن مواجه خواهد شد را مشاهده مي‌کنيد. اين موشک يک امتياز غيرمتقارن دارد که آمريکا هنوز سعي مي‌کند از آن سر دربياورد.










موشک ناوشکن Sunburn/موشکي که مي‌تواند آمريکا را در خليج فارس زمين‌گير کند


ايران يکي از پنج کشور جهان است که داراي موشک‌هاي ناوشکن بسيار پيشرفته Sunburn است.



در سال‌هاي دور، برنامه‌ريزان اتحاديه جماهير شوروي سابق تلاش کردند که از مسابقه تسليحاتي برابر با آمريکا دست بکشند. زيرا شوروي نمي‌توانست با نيروي دريايي آمريکا و هزينه‌هاي گزاف اين کشور مقابله کند. در عوض، روس‌ها از رويکرد جايگزيني استفاده کردند. آن‌ها به دنبال ضعف‌هاي خود رفتند و راهي ارزان‌قيمت براي اين کاستي‌ها پيدا کردند. روس‌ها با موشک‌هاي ناوشکن مافوق صوت خود فناوري جديدي را به دنيا عرضه کردند. يکي از آن‌ها "SS-N-22 Sunburn" است که گفته مي‌شود مرگ‌بارترين موشک جهان است.










ايران نيز يکي از کشورهايي است که به تکنولوژي موشک‌هاي sunburn دست پيدا کرده است. برخي از کارشناسان هشدار داده‌اند که بزرگ‌ترين ناوهاي نيروي دريايي آمريکا، از جمله، ناوهاي هواپيمابر اين کشور همگي در تيررس اين موشک هستند.



موشک‌هايsunburn تاکنون در جنگ مورد استفاده قرار نگرفته‌اند. اينکه ايران چه تعدادي از اين موشک‌ها را در اختيار دارد مشخص نيست. Sunburn، مي‌توانند 750 پوند کلاهک جنگي با خود حمل کنند. برد آن‌ها حدود 100 مايل است. سرعت مافوق "سان‌برن" و ميزان بار جنگي آن انرژي جنبشي فوق‌العاده قوي به موشک مي‌دهد که آثار تخريبي بسيار بالايي براي کشتي و خدمه آن خواهد داشت. تنها يکي از اين موشک‌ها مي‌تواند يک ناو بزرگ را غرق کند.






فرماندهان نيروي دريايي آمريکا که در خليج فارس حضور دارند با چالش بزرگي روبرو هستند



خليج فارس، يک درياي بسيار بزرگ با يک مجراي خروجي تنگ است که سواحل شمالي آن داراي زمين‌هاي کوهستاني است که قابليت تاکتيکي بسيار بالايي به نيروي دريايي ايران نسبت به کشتي‌هاي حاضر مي‌دهد. ساحل شمالي خليج فارس با سطح ناهموار خود اجازه پنهان کردن دفاع ساحلي و استفاده از جنگ‌افزارهايي مانند پرتاب‌گرهاي موشکي متحرک مي‌دهد که شناسايي آن‌ها را مشکل‌ساز مي‌کند.










ادامه مطلب ....



http://www.nooreaseman.com/forum282/thread48096.html



منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان



تبادل لينك



به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم


هیچ نظری موجود نیست: