۱۳۹۵ تیر ۱۲, شنبه

نمای عایق خورشیدی (پانل های جاذب خورشیدی) تکنولوژی روز در نمای ساختمان

نمای ساختمان کلید اصلی برای روشنایی داخل، شرایط دمایی و بهره برداری از کنترل انرژی خورشید می باشد. علاوه بر نقش نمای ساختمان، نماهای خورشیدی جهت جذب و یا انعکاس نور خورشید طراحی شده اند.
نمای ساختمان خورشیدی یک سازه ایده آل برای ساختمان ها جهت بهره برداری انرژی و به حداکثر رساندن استفاده از انرژی خورشیدی است.




نماهای متداول و معمولی تلاش برای جداسازی نمای خارجی از محیط داخلی سازه دارند در حالی که نمای خورشیدی راه حل دیگری دارد و آن ایجاد یک بافر گرمایی خورشید است. این اثر بافر در هنگام طلوع آغاز شده و تا زمان غروب به خوبی پایدار می ماند. در این حالت تلفات حرارتی ساختمان به طور چشمگیری کاهش می یابد. با این روش تعادل انرژی سالانه توسط دیوار با عایق ضخیم تنها با نیمی از آن ضخامت همسان می شود.
هسته اصلی این مفهوم، یک چوب جاذب با شکاف های افقی مایل می باشد. نما و عایق شیشه ای که روی این چوب قرار دارد از آن در برابر باد و عناصر دیگر محافظت کرده و به حفظ اثر بافر حرارتی کمک می کند.
در پشت چوب جاذب ساختار دیواری، عایق چوبی یا مصالح ساختمانی کار می شود.




دیوار نمای خورشیدی فعال یک عنصر معماری هیجان انگیز است که به یک ساختمان هویت فردی خاصی می بخشد.
عملکرد این نمای خورشیدی فعال به این گونه است که تابش نور از خورشید کم انرژی فصل زمستان از طریق نمای شیشه ای منتقل شده و از طریق جاذب های چوبی جذب می شود.
در طول ساعات روز چوب به آرامی گرمی می شود و پس از غروب آفتاب، در طول چهار تا دوازده ساعت بعدی به ارامی شروع به سرد شدن می کند. در طول این زمان یک بافر حرارتی در برابر هوای سرد بیرون ایجاد می کند و تلفات حرارتی ساختمان ها بر این اساس کاهش می یابد.




در طول تابستان که خورشید در زاویه بالاتری در آسمان قرار دارد، اشعه خورشید به یک زاویه تند شکاف چوب جاذب برخورد کرده و شیب شکاف در چوب ایجاد سایه می کند. در نتیجه جاذب به اندازه ای که در فصل زمستان گرم می شود، گرما جذب نمی کند.
چوب جاذب می تواند رنگ شده یا به صورت طبیعی استفاده شود. به دلیل محافظت توسط شیشه های محافظ، به وسیله اشعه UV و یا باران تغییر رنگ نداده و کم رنگ نمی شود.
در این نما دو نوع روش نصب وجود دارد:
1ـ نصب واحدهای پانل از پیش مونتاژ شده
2ـ مونتاژ در حین نصب بر روی سازه




در روش نخست چوب جاذب در یک قاب چوبی به همراه شیشه محافظ چسب خورده قرار دارد سپس به صورت آماده و آسان وارد مرحله نصب می شود.
روش دوم مستلزم مونتاژ چوب جاذب و شیشه و کرتین وال آلومینیومی همزمان با نصب می باشد می تواند شخصی سازه شده و طبق اندازه مورد نیاز کار شود.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/29esaWV

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

هیچ نظری موجود نیست: