۱۳۹۵ شهریور ۷, یکشنبه

فیلم/ مستند کوتاه بُرد بُرد بُرد!


در این مستند کوتاه نظر مردم را در مورد مهمترین دستاورد دولت تدبیر و امید می بینید.
دانلود
فیلم/ مستند کوتاه بُرد بُرد بُرد!


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2brnxUx

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

بچه‌ها از چه زمانی گوشی به دست بگیرند؟

این روزها مشاهده بچه های کم سن وسالی که با گوشی و تبلت سر خودشان را گرم می کنند و به جای بازی و جست و خیز ترجیح می‌دهند یک گوشه بنشینند و بازی‌های ویدئویی انجام دهند، روز به روز در حال افزایش است.
به گزارش فرهنگ نیوز، سوالی که در این میان مطرح می شود این است که سن مناسب برای استفاده بچه ها از گوشی چه زمانی است. آیا والدین می توانند با سپردن این نوع ابزار به بچه ها آنها را با خیال راحت رها کنند و در این صورت مشکل یا تهدیدی برای فرزندان دلبندشان وجود نخواهد داشت.

باید توجه داشت که ایفای صحیح نقش والدین کار ساده ای نیست و باید بین درخواست ها و نیازهای واقعی فرزندان تعادل ایجاد کرد. والدین باید سن مناسب برای بهره مندی فرزندانشان از تلفن همراه را بدانند و به آنها در مورد فرصت ها و چالش های ناشی از استفاده از گوشی های هوشمند هشدار دهند.

امروزه فرض این است که هر بچه ای دوست دارد گوشی تلفن همراه داشته باشد و برای این کار به والدین خود فشار می آورد. اما با استفاده از تلفن های همراه می توان به اینترنت متصل شد، ویدئوها و عکس های شخصی ارسال کرد و به راحتی با هر کسی در ارتباط بود. بنابراین اگر چه گوشی های هوشمند زندگی انسان ها را غنا می بخشند، اما می توانند مشکلات جدی هم برای آنها به وجود آورند.

دیجیتال ترندز گزارش می‌دهد: بر اساس بررسی های موسسه Pew در سال 2015 حدود 72 درصد از بزرگسالان در آمریکا از گوشی های هوشمند استفاده می کنند و بچه ها از 10.3 سالگی به تلفن های همراه دسترسی می یابند. همچنین تحقیقات Internet Matters نشان می دهد 65 درصد از بچه های 8 تا 11 ساله در انگلیس دارای تلفن همراه شخصی هستند. والدین در این کشور دوست دارند سن مالکیت تلفن همراه برای بچه هایشان در ده سالگی باشد.

اما بررسی آکادمی اطفال آمریکا نشان داده که تقریبا تمامی بچه ها در این کشور(معادل 96.6 درصد) از سنین کم از تلفن همراه استفاده می کنند و 75 درصد از بچه ها تا سن 4 سالگی مالک گوشی شخصی خود می شوند. دکتر پاملا راتلج مدیر مرکز تحقیقات روانشناسی رسانه ها معتقد است نمی توان برای زمان دسترسی همه بچه ها به گوشی های هوشمند یک سن واحد تعیین کرد و این امر به زمان بلوغ آنها، نحوه استفاده آنها از گوشی های هوشمند و میزان درک و کنترل این نحوه استفاده توسط والدین بستگی دارد.

البته برای نسلی که برای پی بردن به حضور دوستانشان در منزل باید به درب خانه آنها می رفتند و فقط در کتابخانه ها می توانستند به جستجو بپردازند، امکاناتی که گوشی ها به همراه می آورند بسیار دلهره آور است.

دکتر راتلج در این مورد معتقد است: شرایط به سرعت در حال تغییر است و با پیشرفت فناوری ما باید تصمیم بگیریم که چه چیزی برای فرزندانمان بهترین است. ولی ما این گونه بزرگ نشده ایم. لذا والدین باید ترسشان را کنار بگذارند و بر این مبنی قضاوت کنند که در محیط فعلی چه چیزی برای فرزندانشان مناسب است و نه اینکه چه چیزی در زمان کودکی خودشان برای بچه ها مناسب بوده است.

وی می افزاید: اگر چه برخی اخبار ناخوشایند در مورد مزاحمت های جنسی و تهدید و باج گیری در فضای مجازی والدین را می ترساند. اما ممنوع کردن کامل استفاده از گوشی به این علت مشکل آفرین است. زیرا تلفن های همراه بخش بزرگی از جهان امروزی را تشکیل می دهند و کار بهتر گفتگو با بچه ها و کمک به آنها برای درک نگرانی های به حق والدین است.

دکتر راتلج تصریح می کند: والدین نباید لزوما به بچه هایشان یاد بدهند که چگونه از فناوری استفاده کنند. کار آنها آموزش تفکر انتقادی و رفتار مسئولانه است. آموزش این ارزش ها به فرزندان نیازی به اطلاع از فناوری های مورد استفاده در گوشی های هوشمند ندارد.

بنابراین والدین با نقل اخبار مذکور و دلنگرانی های خود، می توانند بچه ها را متوجه منشا نگرانی هایشان کنند. در این صورت بچه ها بهتر می فهمند که باید از گوشی خود چه استفاده هایی بکنند و چرا توجه به حساسیت های والدین جدا مهم است. به عنوان مثال با بیان تبعات درج آدرس منزل در یک برنامه مشکوک تلفن همراه می توان آنها را برای عدم انجام چنین کارهایی قانع کرد.

اما به سوال اول برگردیم. بچه ها از کی می توانند گوشی داشته باشند. برخی والدین معتقدند باید به بچه های 8 و 9 ساله هم گوشی داد تا بتوان آنها را کنترل کرد، از موقعیت مکانیشان مطلع شد و به خانه آورد. برای برآورده کردن این خواست منطقی نیازی به خرید آیفون نیست و استفاده از یک گوشی ساده هم کافیست.

همچنین می توان گوشی های هوشمند را به مدت محدود در اختیار بچه ها گذاشت تا زیر نظر والدین و با اعمال محدودیت بازی های مدنظرشان را اجرا کنند. این کار فرصت بحث با بچه ها در مورد خطرات و چالش های استفاده گسترده از تلفن های همراه را هم فراهم می کند. اما والدین باید در این شرایط به دقت رفتارهای بچه ها و سطح دسترسی آنها را زیرنظر بگیرند.

دکتر راتلج در این مورد معتقد است: همین طور که نباید فردی که رانندگی بلد نیست را پشت فرمان خودرو نشاند، نباید فردی که استفاده از گوشی را یاد نگرفته را هم با این ابزار تنها گذاشت. وی معتقد است در اواسط دوران تحصیل کم کم می توان بچه ها را با چالش های کاربرد گوشی های هوشمند آشنا کرد. در نهایت این والدین هستند که تصمیم می گیرند فرزندشان چه زمانی برای استفاده از تلفن همراه آماده است و در این زمان می توان در مورد قواعد و شروط این کار هم با فرزندان به بحث نشست.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2brmPa9

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

شریعتمداری: مبادا در بر‌ همان پاشنه بچرخد!

آقای زنگنه از افشای نام و مشخصات کسانی سخن به میان آورده است که به گفته ایشان «عرصه را برای اجرای قراردادها و جذب سرمایه‌گذاران خارجی تنگ کرده‌اند» که دراین‌باره اشاره به دو نکته، ضروری و سرنوشت‌ساز به نظر می‌رسد
به گزارش فرهنگ نیوز، حسین شریعتمداری طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:
1-دیروز تقریبا تمامی روزنامه‌های زنجیره‌ای در اقدامی که به نظر می‌رسید مانند بسیاری از موارد مشابه دیگر، از یک مرکز مشترک هماهنگ شده بود، تیترهای درشت صفحه اول خود را به تهدید غلیظ و شدید آقای زنگنه، وزیر محترم نفت علیه منتقدان قراردادهای جدید نفتی -ipc- اختصاص داده بودند، آقای زنگنه در یک کلمه و با زبان - نه چندان - بی‌زبانی! منتقدان قراردادهای نفتی را تهدید کرده بود که اگر دست از انتقاد و مخالفت برندارند، علیه آنان دست به افشاگری خواهد زد! و البته توضیح نداده بودند که چه مسائل پشت‌ پرده‌ای را از چه کسانی افشاء خواهند کرد! و این پرسش را هم بی‌پاسخ گذاشته بودند که مگر - خدای نخواسته - قرار است در قراردادهای جدید نفتی شاهد چه اتفاق غیرقابل توجیه و رخداد فاجعه‌آمیزی باشیم که اعتراض منتقدان به آن برای وزیر محترم نفت و سایر دست‌اندرکاران تهیه و تدوین قراردادها نگران‌کننده است و این نگرانی به اندازه‌ای است که منتقدان با تهدید به افشاگری، دعوت به سکوت شده‌اند؟ و کوتاه سخن «آن را که حساب پاک است، ازمحاسبه چه باک است»؟!

با توجه به اهمیت و نقش تعیین‌کننده نفت در اقتصاد کشور نمی‌توان و نباید از کنار قراردادهایی که قرار است چارچوب و ضوابط فروش و صدور آن را مشخص کند، به آسانی عبور کرد و این پیمان سرنوشت‌ساز را از میدان دید و نقد این و آن دور نگاه داشت! ادعای «محرمانه» بودن قراردادها نیز پاسخ قانع‌کننده‌ای نیست چرا که طرف دیگر آن، کشورهای بیگانه هستند و بدیهی است آنچه از نگاه آنها پنهان نیست نمی‌تواند برای مردم «محرمانه»! و «سری»! تلقی شود.

2- آقای زنگنه از افشای نام و مشخصات کسانی سخن به میان آورده است که به گفته ایشان «عرصه را برای اجرای قراردادها و جذب سرمایه‌گذاران خارجی تنگ کرده‌اند» که دراین‌باره اشاره به دو نکته، ضروری و سرنوشت‌ساز به نظر می‌رسد؛

اول: چرا وزیر محترم نفت تاکنون از افشای نام و مشخصات افرادی که مانع سرمایه‌گذاری خارجی هستند و از این طریق منافع ویژه -بخوانید ویژه‌خواری- خود را دنبال می‌کنند، خودداری کرده‌اند؟! این افراد در صورتی که وجود خارجی داشته باشند - که به قول ایشان دارند - با کدام دلیل منطقی و قابل‌قبولی باید همچنان در پس پرده پنهان باشند؟! آقای زنگنه به عنوان وزیر یکی از بااهمیت‌ترین وزارتخانه‌ها در اقتصاد کشور، بدون فوت وقت افراد مورد اشاره را افشاء کند و چنانچه در جرم آنان دچار تردید هستند، کمترین انتظار آن است که نام و مشخصات آنها را همراه با اقداماتی که از سوی آنان انجام گرفته است، در اختیار مراکز قضایی و اطلاعاتی کشور قرار دهد. به یقین جناب زنگنه می‌دانند که اطلاعات مربوط به افراد یاد شده متعلق به نظام است و نه، شخص‌ایشان، بنابراین در صورتی که افرادی با این خصوصیات وجود خارجی داشته باشند، معرفی آنها به مراکز اطلاعاتی و قضایی کشور، وظیفه قطعی جناب ایشان خواهد بود که امید است این انتظار به درازا نکشد.

دوم: دولتمردان محترم بارها در اظهارات خویش از منتقدان برجام با عناوین اهانت‌آمیزی نظیر «کاسبان تحریم»! «بی‌اطلاع از مناسبات بین‌المللی»! «نادان»! و... یاد کرده و آنان را به جهنم حواله داده‌اند! ولی امروزه حتی برای دست‌اندرکاران اصلی برجام نیز کمترین تردیدی باقی نمانده است که دستاورد آن «تقریبا هیچ» بوده است و تحریم‌ها که رئیس‌جمهور محترم تاکید می‌کرد «در همان اولین روز اجرایی شدن برجام به طور کامل لغو خواهد شد»! نه تنها لغو نشده بلکه تحریم‌های جدید دیگری نیز به آن افزوده شده است و به گفته آقایان ظریف، عراقچی و صالحی، تحریم‌ها فقط روی کاغذ لغو شده و در عمل همچنان پابرجاست. بنابراین، روند اجرایی برجام نشان داد که حق با منتقدان بوده است و دولتمردان محترم، فقط آرزوهای خود را به خبر تبدیل کرده و به‌خورد ملت داده‌اند.

اکنون این پرسش در میان است که مبادا ادعای وزیر محترم نفت درباره کسانی که به قول ایشان مخالف سرمایه‌گذاری خارجی در ایران هستند، از نوع همان اتهامات کاسب تحریم! و بی‌خبر از مناسبات بین‌المللی! و... باشد! و از آنجا که اینگونه اتهامات به منتقدان درگذشته نیز وجود داشته و امروزه غیرواقعی بودن آن اثبات شده است، برای قضاوت درباره این که آیا اتهام مخالفت منتقدان با سرمایه‌گذاری خارجی، واقعیت دارد و یا از نوع همان اتهامات کاسب تحریم! و غیره است، انتظار آن است - و ضروری است- جناب زنگنه دقیقا توضیح بدهند که منظور ایشان از «مخالفان سرمایه‌گذاری خارجی» چه کسانی است و با کدام تعریف از آنان با این عنوان یاد می‌کنند؟!

3- و اما، انصاف حکم می‌کند آقای زنگنه به منتقدان حق بدهند که درباره قراردادهای جدید نفتی و احتمال خسارت‌آفرین بودن آن برای منافع ملی کشور نگران بوده و دغدغه‌ جدی داشته باشند؟ می‌پرسید چرا؟ برای آن که چند قرارداد فاجعه‌آمیز نفتی در دوران وزارت ایشان بر وزارت نفت دولت اصلاحات منعقد شده و خسارت‌های آن به اقتصاد کشور تحمیل شده و کماکان بر گرده ملت سنگینی می‌کند. بنابراین منتقدان حق دارند نگران باشند که مبادا در دوران کنونی وزارت جناب زنگنه نیز، باز هم قراردادهای خسارت‌آفرین دیگری منعقد شود. آقای زنگنه گلایه کرده است که کسانی ایشان را -نستجیربالله- خائن نامیده‌اند! این اتهام از سوی هر کسی مطرح شده باشد، نارواست ولی منتقدان نسبت به توان مدیریتی شما- و نه سلامت آن - دغدغه جدی دارند. بخوانید!

4- قرارداد «کرسنت» بین شرکت ملی نفت ایران و شرکت اماراتی «کرسنت‌پترولیوم» در دوران وزارت آقای زنگنه بر وزارت نفت دولت اصلاحات منعقد شد و از آنجا که این قرارداد زیان هنگفتی را به جمهوری اسلامی ایران تحمیل کرده بود، تصمیم گرفته شد که در مفاد آن تجدیدنظر شود ولی شرکت اماراتی به دادگاه لاهه شکایت کرد و دادگاه، اجرای مفاد این قرارداد ننگین را برای ایران الزامی دانست. نتیجه آن که، تاکنون علاوه بر فروش گاز ایران به چند برابر زیر قیمت واقعی، جریمه‌ای ده‌ها میلیون دلاری نیز برای کشورمان در نظر گرفته شده است.

آقای روحانی رئیس‌جمهور محترم که در آن هنگام - آذرماه سال 81- دبیر شورای عالی امنیت ملی بود با ارسال نامه‌ای به آقای خاتمی رئیس‌جمهور وقت، انعقاد قرارداد کرسنت را بیرون از چارچوب و از طریق «واسطه» اعلام کرد و آن را حاوی آثار منفی فراوان دانسته بود. آقای روحانی هشدار داده بود که این قرارداد آثار منفی درازمدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت و هیچ نفعی نیز به دنبال ندارد. آقای زنگنه علی‌رغم ارجاع نامه از سوی آقای خاتمی به ایشان، هرگز جوابی به آن نداد.

قرارداد ننگین دیگری با شرکت نروژی «استات اویل» در دوران وزارت آقای زنگنه منعقد شده است. این قرارداد با پرداخت رشوه 15 میلیون دلاری «استات‌اویل» به یکی از مقامات نفتی ایران - و نه آقای زنگنه - منعقد شده بود. «ریچارد هابرد» رئیس مستعفی هیئت‌مدیره استات اویل در دادگاه به پرداخت رشوه اعتراف کرده و محکوم شد. او می‌گوید برای عادی‌سازی، تصمیم گرفته شد تا شرکت هورتون horton وارد ماجرا شود و مشکل حقوقی به ظاهر برطرف گردد! گفتنی است شرکت هورتون یک شرکت ایرانی بود که در لندن دفتر نمایندگی داشت و برخلاف روال رایج، نام و نشان چندان مشخصی هم نداشت، به اینگونه شرکت‌ها، اصطلاحا شرکت‌های کاغذی paper company می‌گویند. نکته درخور توجه این که پیشنهاد دریافت رشوه، نه از سوی استات‌اویل، بلکه از سوی طرف ایرانی ارائه شده بود.

در فاصله سال‌های 1997 تا 2003 (1376 تا 1382) یک حساب بانکی به نام «سیاکل» در بانک خصوصی «لومبارد» فرانسه برای شخصی به نام «بیژن دادفر» افتتاح می‌شود و در فاصله دسامبر 1998 تا آگوست 2003 طی دو مرحله مبلغ 75 میلیون یورو به حساب مزبور ریخته می‌شود. این مبلغ از حساب شرکت نفتی فرانسوی «توتال» واریز شده بود. همزمان عملیات توسعه فازهای 2 و 3 پارس‌جنوبی به کنسرسیومی با رهبری توتال فرانسه با 40 درصد سهم و به عنوان اپراتور آغاز می‌شود.

کمتر از یک دهه بعد - دسامبر 2006- روزنامه هرالد‌تریبیون از رشوه‌دهی توتال به برخی از مدیران نفتی ایران خبر داد و مدیر توتال به اتهام پرداخت رشوه بازداشت شد. «کریستف دومارژوری» مدیر ارشد توتال در بازجویی اعتراف کرد، برای بدست آوردن این قرارداد، مبالغ کلانی به طرف ایرانی رشوه داده است. چه کسانی این رشوه کلان را دریافت کرده بودند؟! ... بماند!

5- اکنون باید از آقای زنگنه وزیر محترم نفت پرسید آیا هیچیک از قراردادهای فاجعه‌آفرین نفتی که در دوران وزارت شما در دولت اصلاحات منعقد گردیده و در پی آن چوب حراج بر - دستکم- بخشی از منافع ملی کشورمان زده شده است، قابل انکار است؟! اگر پاسخ منفی است و انعقاد این قراردادهای فاجعه‌بار قابل انکار نیست - که نیست- باید به منتقدان حق بدهید نسبت به قراردادهای جدیدی که قرار است باز هم تحت مدیریت شما منعقد شود و یا چارچوب آن تعیین شود، نگرانی و دغدغه جدی داشته باشند. جنابعالی نه فقط نباید از دغدغه منتقدان نگران باشید بلکه باید از آن با گرمی و تشکر فراوان استقبال کنید، چرا که سابقه مدیریت قبلی حضرتعالی بر وزارت نفت آنگونه که به بخشی از آن اشاره شد، نشان می‌دهد در حفظ منافع ملی در جریان انعقاد قراردادهای نفتی موفق نبوده‌اید و کسانی از کم توجهی شما سودهای کلان به‌جیب زده و در مقابل خسارت‌های بسیار فراوان‌تر به منافع ملی وارد آورده‌اند. بنابراین اجازه بدهید کارشناسان دلسوز و کارآزموده بر چارچوب قراردادهای جدید نظارت داشته و با مشورت دادن به شما از تکرار موارد خسارت‌آفرین قبلی جلوگیری کنند.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2c5HnJk

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

۱۳۹۵ شهریور ۶, شنبه

وهابیت ، ابن تیمیه را برتر از پیامبراسلام(ص) می داند؟!

وهابيون علم غيب ابن تيميه و آگاهي پيدا كردن وي از لوح محفوظ و خبر دادن از باطن مردم را‌ براي او كه به گفته علماي اهل سنت، دشمن اهل ‏بيت(علیهم السلام) بود،‌ قائل هستند؛ اما حتی رسول خدا(صلی الله علیه و آله) نمي ‏تواند با اذن خدا علم غيب داشته باشد، و اگر كسي چنين ادعايي را در مورد آنها داشته باشد، كافر می ‏دانند؟!‌


حجت الاسلام محمد جواد حاجي ابوالقاسم، معاون آموزش و پژوهش شبکه جهانی ولایت در نوشته ای پاسخ علمای اهل سنت به دو شبهه وهابیت را تشریح کرد.

* شبهه: آیا حساب و کتاب روز قیامت قابل واگذاری از سوی خداست؟


پرسش: چرا شيعيان اعتقاد دارند كه ائمه در روز قيامت به جای خدا حساب و كتاب مردم را به عهده می ‌گيرند؟
چون در قرآن كريم آمده است: «ثُمَّ إِنَّ عَلَيْنَا حِسَابَهُمْ»؛[1] «سپس حساب مردم با ما است.» آيا صحيح است كه شيعيان در مقابل صراحت اين آيه ادعا کنند كه ائمه حساب و كتاب مردم و تقسيم بهشت و دوزخ را بر عهده دارند؟
پاسخ: اين اعتقاد در بسياري از روايات معتبر و ادعيه شيعه، به صورتي كه با آيه مذكور هيچ تنافي نداشته باشد، وجود دارد. تمام مسلمانان (شيعه و سني) اعتقاد دارند كه دو مَلك الهي به نام «منكر» و «نكير»[2] در قبر، حساب و كتاب مردم را بر عهده دارند و در قيامت نيز ملائكه مسئول حساب و كتاب و به بهشت و دوزخ بردن مردم هستند.[3] در واقع اين اعتقاد منافاتي با انجام گرفتن حساب و كتاب توسط خداوند ندارد؛ بلكه ملائكه، مأموران الهي براي انجام اين وظيفه هستند. حال اگر كسي اعتقاد داشته باشد كه رسول خدا(صلی الله علیه و آله) چنين وظيفه‌ اي را - همانند ملائكه - برعهده دارند، هيچ ارتباطي با شرك ندارد.‌
«آلوسي» مفسر شهير اهل سنت، در تفسير خود، درباره معني «قسيم النار و الجنة» بودن حضرت علي(علیه السلام) طبق نظر شيعيان مي ‌نويسد: «احتمالاً مقصود شيعيان اين است كه حضرت علي - كرّم الله وجهه - حساب مخلوقات را با دستور خدا به عهده مي ‌گيرد، همان طور كه ساير مسلمانان مي ‌گويند كه ملائكه حساب و كتاب مردم را به دستور خدا به عهده مي‌ گيرند، و اين مطلب با حصر موجود در آيه –كه خدا حساب و كتاب انسان ها را انجام مي ‏دهد - منافاتي ندارد.»[4]
شيعيان نيز با همين منظور اعتقاد دارند كه اهل ‏بيت(علیهم السلام) حساب و كتاب مردم را به دستور خدا بر عهده دارند، لذا در زيارت جامعه كبيره مي ‌خوانند: «وَ حِسابُهُم عَلَيكُم؛[5] حساب مردم بر عهده شما قرار گرفته است.»
* وهابیت به این سؤال پاسخ دهند
چرا شما (وهابیون) فضایلي را كه در مورد اهل ‏بيت(علیهم السلام) مورد تأييد بزرگ ‏تر‌ين علماي اهل سنت قرار گرفته‌ است، رد مي‌ كنيد؟!
«محمد بن ابي يعلي»، صاحب كتاب «طبقات الحنابله» با سندي كه تمام رُوات آن از علماي سرشناس اهل سنت و ثقه هستند، از «احمد بن حنبل» چنين روايت مي‌ كند كه گفت: «براي هيچ كس به اندازه فضایل علي بن ابي‏ طالب(علیه السلام) فضيلت نقل نشده است! شخصي به احمد بن حنبل گفت: اي ابا عبدالله! در مورد روايتي كه گفته مي ‌شود علي گفت: من تقسيم كننده دوزخم، چه مي ‌گويي؟ او پاسخ داد: چه اشكالي براي اين روايت سراغ داريد؟! آيا از پيامبر(صلی الله علیه و آله) روايت نشده است كه به علي گفت: جز مؤمن تو را دوست ندارد و جز منافق تو را دشمن نمي ‏دارد؟ گفتيم: چرا! گفت: مؤمن در كجا است؟ گفتيم: در بهشت. گفت: منافق در كجاست؟ گفتيم: در جهنم. گفت: پس علي تقسيم كننده دوزخ است.»[6]
وقتي «احمد بن حنبل» كه تمام سلفي ها و وهابيون ادعا مي‌ كنند پيرو روش او هستند، چنين مقامي را براي حضرت علي(علیه السلام) قبول دارد، ‌آيا انكار چنين فضيلتي نشانگر دشمني با حضرت علي(علیه السلام) و ردّ کلام احمد بن حنبل نيست؟!
* شبهه: چرا شيعيان اعتقاد دارند كه ائمه همانند خدا علم غيب دارند؟


پرسش: چرا شيعيان در بسياري از كتب خويش، علم غيب را كه در بسياري از آيات،‌ تنها به خدا نسبت داده شده[7] و حتي از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) نيز نفي شده است،[8] به ائمه خود نسبت مي‌دهند؟
پاسخ: همانطور كه تمام علماي مسلمان اجماع دارند، بعضي آيات قرآن مفسر و برخي مقيد آيات ديگر هستند. از جمله آياتي كه در قرآن به عنوان مقيد ديگر آيات و توضيح دهنده مقصود از آنها بيان شده است، آيات 26 و 27 سوره جنّ است كه مي ‌فرمايد: «عَالِمُ الْغَيْبِ فَلَا يُظْهِرُ عَلَى غَيْبِهِ أَحَدًا إِلَّا مَنِ ارْتَضَى مِنْ رَسُولٍ فَإِنَّهُ يَسْلُكُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَمِنْ خَلْفِهِ رَصَدًا»؛ «داناى نهان است، و كسى را بر غيب خود چيره نمى ‏كند، جز فرستاده‌ اي را كه از او خشنود باشد، كه [در اين صورت] براى او از پيش رو و از پشت سرش نگهبانانى بر خواهد گماشت.»
در اين آيه شريفه، براي بيان اينكه برخي از مأمورين الهي از جانب خدا آگاه به غيب مي ‌گردند، از كلمه «يُظهِرُ» استفاده كرده كه معني آن «چيره گرداندن» است، پس مضمون آيه «...ليُظِهرَهُ عَلي الدِّينِ كُلِّه...»[9]این است: «او كسى است كه پيامبرش را با هدايت و دين درست فرستاد تا آن را بر هرچه دين است، چيره گرداند، هرچند مشركان خوش نداشته باشند.»
اين آيه نه تنها ثابت مي ‌كند كه گروهي از مأمورين الهي (انبيا، ملائكه و ائمه) از جانب خداي متعال داراي علم غيب شده‌ اند؛ بلكه ثابت مي ‌كند كه آنها بر غيب چيره هستند و غيب به اذن الهي در اختيار و تحت سلطه آنان قرار گرفته است، لذا درباره حضرت عيسي(علیه السلام) فرموده است که او گفت: «وَ أُنَبِّئُكُمْ بِمَا تَأْكُلُونَ وَ مَا تَدَّخِرُونَ فِي بُيُوتِكُمْ»؛[10] «و شما را از آنچه مى ‏خوريد و در خانه ‌هايتان ذخيره مى‏ كنيد، خبر مى ‏دهم.»
جالب اينجاست كه در صحيح ‌ترين كتب اهل سنت، علم غيب به رسول خدا(صلی الله علیه و آله) نسبت داده شده است.
در «صحيح مسلم» يك باب روايت در مورد علم غيب رسول خدا(صلی الله علیه و آله) و آگاهي حضرت به علوم گذشته و آينده مي ‌آورد و مي‌ گويد:
«رسول خدا(صلی الله علیه و آله) روزي از صبح تا به غروب بر منبر رفته، خطبه خواند و تنها براي نماز پايين آمد و در اين سخنراني ها ما را از آنچه بود و آنچه خواهد بود، با خبر ساخت، پس عالم‌ ترين ما كسي است كه از همه بهتر سخنان پيامبر(صلی الله علیه و آله) را حفظ كرده باشد.»[11]
صاحب کتاب تفسیر صنعانی در مورد اميرالمؤمنین علي(علیه السلام)، روايتي با سند صحيح نقل كرده است كه فرمود: «از من (هر آنچه مي ‌خواهيد) بپرسيد. قسم به خدا! اگر در مورد هر چيزي كه تا قيامت باشد از من بپرسيد، براي شما به تفصيل در مورد آن سخن خواهم گفت.‌ از من در مورد كتاب خدا بپرسيد. قسم به خدا! هيچ آيه ‌اي نيست، جز آنكه مي‌ دانم آيا در شب نازل شده يا در روز، در دشت يا در كوه.»[12]
بنابراين، ادعاي اينكه علم غيب در آيات تنها مخصوص خداست و از ديگران نفي شده، در واقع فهم غير صحيح آيات و قبول كردن ظاهر بعضي آيات، بدون مراجعه به آيات مكمل و مفسر آن آيه است. پس نفي علم غيب از پیامبر(صلی الله علیه و آله) علم بالاستقلال (بدون اذن و اراده خدا) است و آياتي كه در آنها به صراحت علم غيب به انبيا و مأمورين الهي نسبت داده شده است، دلالت بر جواز علم غيب با اذن الهي دارند.
* وهابیت به این سؤال پاسخ دهند


چرا سلفيون علم غيب را براي علماي خويش مي ‌پذيرند؛ اما براي انبيا و اولياي الهي قبول ندارند؟
* ابن تیمیه می تواند از غیب خبر دهد اما رسول خدا (ص) هرگز!!
«محمد بن ايوب زرعي دمشقي»، از شاگردان سرشناس ابن تيميه، در مورد وي كلماتي را به رشته تحرير درآورده است كه شبيه آن را شيعیان در مورد رسول خدا(صلی الله علیه و آله) و اهل ‏بيت او(علیهم السلام) نقل مي ‌كنند. وي مي ‌نويسد: «از تيزبيني شيخ الاسلام، ابن تيميه!!! امور عجيبي را ديدم، و آنچه من نديدم، بزرگ‏ تر و بزرگ ‏تر است، و اگر تنها بخواهيم در مورد پيش ‌بيني هاي وي سخن بگوييم، بايد يك كتاب بزرگ بنويسيم. در سال 699 به يارانش خبر آمدن قوم تاتار را داد و اينكه لشگر مسلمانان شكست خواهد خورد، و اينكه در دمشق قتل عام و به بردگي گرفتن عمومي اتفاق نخواهد افتاد، و اينكه توجه لشگر تاتار به جمع اموال خواهد بود. اين زماني بود كه لشگر تاتار هنوز قصد حمله نكرده بود!‌ سپس در سال 702 وقتي دوباره لشگر تاتار قصد حمله به شام را داشت، گفت: اين بار آنها شكست خواهند خورد و مسلمانان پيروز مي ‌شوند و 70 قسم بر اين سخن خورد. به او گفتند: بگو: ان شاء الله! گفت: ان شاء الله مي ‌گويم؛ اما نه براي بيان احتمال؛ بلكه براي بيان قطعيت اين ماجرا. و از او شنيدم كه مي ‌گفت: وقتي به من اصرار فراوان كردند، گفتم: اصرار نكنيد! خداي متعال در لوح محفوظ نگاشته است كه آنها در اين حمله شكست مي‌ خورند و پيروزي با لشگريان اسلام است‌... و چندين بار به امور دروني من كه تنها به من مرتبط بود و قصد آن را داشتم، خبر داد. با اينكه آن مطلب را بر زبان نياورده بودم. و بعضي از ماجراهاي بزرگ را كه در آينده اتفاق مي ‌افتاد، به من خبر داد؛‌ ولي زمان آن را مشخص نكرد، و من بعضي از آنها را ديدم و منتظر بقيه آنها هستم. و چيزهايي كه بزرگان اصحاب او ديده ‌اند، چند برابر آن چيزي است كه من ديده‌ ام.»[13]
حال چطور سلفيون و وهابيون علم غيب ابن تيميه و آگاهي پيدا كردن وي از لوح محفوظ و خبر دادن از باطن مردم را‌ براي او كه به گفته علماي اهل سنت، دشمن اهل ‏بيت(علیهم السلام) بود،‌ قائل هستند؛ اما حتی رسول خدا(صلی الله علیه و آله) نمي ‏تواند با اذن خدا علم غيب داشته باشد، و اگر كسي چنين ادعايي را در مورد آنها داشته باشد، كافر می ‏دانند؟!‌

پی نوشت:
[1]. غاشيه/ 26.
[2]. ظلال الجنة، الباني، المکتبة الاسلامیه، بیروت، 1419 ق، ج2، ص‏114: «ثنا المقدمي ثنا يزيد بن زريع ثنا عبد الرحمن بن إسحاق ثنا سعيد بن أبي سعيد عن أبي هريرة أن رسول الله(صلی الله علیه و آله) قال: إذا قبر أحدكم أتاه ملكان أسودان أزرقان يقال لأحدهما منكر والآخر نكير فيقولان ما كنت تقول في هذا الرجل محمد فهو قائل ما كان مؤمنا قال هو عبدالله ورسوله أشهد أن لا إله إلا الله وأشهد أن محمدا عبده ورسوله قال فيقولان إن كنا لنعلم انك تقول ذلك ثم يفسح له في قبره سبعون ذراعا في سبعين ذراعا وينور له فيه فيقال له ثم فيقول دعوني أرجع إلى أهلي أخبرهم فيقال له نم فينام كنومة العروس الذي لا يوقظه إلا أحب أهله إليه حتى يبعثه الله من مضجعه ذلك وإن كان منافقا قال لا أدري كنت أسمع الناس يقولون كذلك فكنت أقول ما يقولون فيلتام عليه حتى يختلف مضجعه فيها أضلاعه فلا يزال فيها معذبا حتى يبعثه الله من مضجعه ذلك.»
[3]. ]إِنَّ الَّذِينَ تَوَفَّاهُمُ الْمَلَائِكَةُ ظَالِمِي أَنْفُسِهِمْ قَالُوا فِيمَ كُنْتُمْ قَالُوا كُنَّا مُسْتَضْعَفِينَ فِي الْأَرْضِ قَالُوا أَلَمْ تَكُنْ أَرْضُ اللَّهِ وَاسِعَةً فَتُهَاجِرُوا فِيهَا فَأُولَئِكَ مَأْوَاهُمْ جَهَنَّمُ وَسَاءَتْ مَصِيرًا[نساء/ 97؛ ]أَلْقِيَا فِي جَهَنَّمَ كُلَّ كَفَّارٍ عَنِيدٍ[قاف/ 24؛ ]النَّارُ يُعْرَضُونَ عَلَيْهَا غُدُوًّا وَعَشِيًّا وَيَوْمَ تَقُومُ السَّاعَةُ أَدْخِلُوا آَلَ فِرْعَوْنَ أَشَدَّ الْعَذَابِ[غافر/ 46.
[4]. «و لعلهم عنوا أن علياً - كرم الله تعالى وجهه - يحاسب الخلائق بأمره عزوجل كما يقول غيرهم بأن الملائكة عليهم السلام يحاسبونهم بأمره جل و علا و هو معنى لا ينافي الحصر الذي تقتضيه الآية.» روح المعاني، أبي الفضل شهاب الدين السيد محمود الألوسي البغدادي، دار إحياء التراث العربي، بيروت، ج‏30، ص‏119.
[5]. تهذيب الأحكام، شيخ طوسي، دار الکتب الاسلامیه، تهران، 1407 ق، ج‏6، ص‏97.
[6]. «و أنبأنا (محمد بن أحمد بن علي) أبو الحسين بن الأبنوسي قال أخبرنا عمر بن إبراهيم الكتاني قال حدثنا أبو الحسين عمر بن الحسن القاضي الأشناني حدثنا إسحاق بن الحسن الحربي قال حدثني محمد بن منصور الطوسي قال سمعت أحمد بن حنبل يقول ما روى لأحد من الفضائل أكثر مما روي لعلي بن أبي طالب قال وسمعت محمد بن منصور يقول كنا عند أحمد بن حنبل فقال له رجل يا أبا عبدالله ما تقول في هذا الحديث الذي يروى أن عليا قال أنا قسيم النار فقال وما تنكرون من ذا أليس روينا أن النبي صلى الله عليه وسلم قال لعلي لا يحبك إلا مؤمن ولا يبغضك إلا منافق قلنا بلى قال فأين المؤمن قلنا في الجنة قال وأين المنافق قلنا في النار قال فعلي قسيم النار.» طبقات الحنابلة، محمد بن أبي يعلى أبو الحسين، تحقيق: محمد حامد الفقي، دار المعرفة، بيروت، ج‏1، ص‏319.
[7]. «قُلْ لَا يَعْلَمُ مَنْ فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ الْغَيْبَ إِلَّا اللَّهُ وَمَا يَشْعُرُونَ أَيَّانَ يُبْعَثُونَ»نمل/ 65.
[8]. «قُلْ لَا أَقُولُ لَكُمْ عِنْدِي خَزَائِنُ اللَّهِ وَلَا أَعْلَمُ الْغَيْبَ وَلَا أَقُولُ لَكُمْ إِنِّي مَلَكٌ إِنْ أَتَّبِعُ إِلَّا مَا يُوحَى إِلَيَّ قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الْأَعْمَى وَالْبَصِيرُ أَفَلَا تَتَفَكَّرُونَ»انعام/ 50.
[9]. توبه/ 33.
[10]. آل عمران/ 49.
[11]. «وحدثني يَعْقُوبُ بن إبراهيم الدَّوْرَقِيُّ وَحَجَّاجُ بن الشَّاعِرِ جميعا عن أبي عَاصِمٍ قال حَجَّاجٌ حدثنا أبو عَاصِمٍ أخبرنا عَزْرَةُ بن ثَابِتٍ أخبرنا عِلْبَاءُ بن أَحْمَرَ حدثني أبو زَيْدٍ يَعْنِي عَمْرَو بن أَخْطَبَ قال صلى بِنَا رسول اللَّهِ صلى الله عليه وسلم الْفَجْرَ وَصَعِدَ الْمِنْبَرَ فَخَطَبَنَا حتى حَضَرَتْ الظُّهْرُ فَنَزَلَ فَصَلَّى ثُمَّ صَعِدَ الْمِنْبَرَ فَخَطَبَنَا حتى حَضَرَتْ الْعَصْرُ ثُمَّ نَزَلَ فَصَلَّى ثُمَّ صَعِدَ الْمِنْبَرَ فَخَطَبَنَا حتى غَرَبَتْ الشَّمْسُ فَأَخْبَرَنَا بِمَا كان وَبِمَا هو كَائِنٌ فَأَعْلَمُنَا أَحْفَظُنَا.» صحيح مسلم، ج‏4، ص‏2217.
[12]. «عبد الرزاق عن معمر عن وهب بن عبد الله عن أبي الطفيل قال شهدت عليا وهو يخطب وهو يقول سلوني فوالله لا تسألوني عن شيء يكون إلى يوم القيامة إلا حدثتكم به وسلوني عن كتاب الله فوالله ما من آية إلا وأنا أعلم بليل نزلت أم بنهار أم في سهل أم في جبل.» تفسير الصنعاني، عبد الرزاق بن همام الصنعاني، تحقيق: د. مصطفى مسلم محمد، مكتبة الرشد، رياض، اول، 1410ق، ج‏3، ص‏241.
[13]. «و لقد شاهدت من فراسة شيخ الإسلام ابن تيمية رحمه الله أمورا عجيبة وما لم أشاهده منها أعظم وأعظم ووقائع فراسته تستدعي سفرا ضخما أخبر أصحابه بدخول التتار الشام سنة تسع وتسعين وستمائة وأن جيوش المسلمين تكسر وأن دمشق لا يكون بها قتل عام ولا سبي عام وأن كلب الجيش وحدته في الأموال : وهذا قبل أن يهم التتار بالحركة ثم أخبر الناس والأمراء سنة اثنتين وسبعمائة لما تحرك التتار وقصدوا الشام : أن الدائرة والهزيمة عليهم وأن الظفر والنصر للمسلمين وأقسم على ذلك أكثر من سبعين يمينا فيقال له : قل إن شاء الله فيقول: إن شاء الله تحقيقا لا تعليقا.
وسمعته يقول ذلك قال : فلما أكثروا علي قلت : لا تكثروا كتب الله تعالى في اللوح المحفوظ: أنهم مهزومون في هذه الكرة وأن النصر لجيوش الإسلام ... وأخبرني غير مرة بأمور باطنة تختص بي مما عزمت عليه ولم ينطق به لساني وأخبرني ببعض حوادث كبار تجري في المستقبل ولم يعين أوقاتها وقد رأيت بعضها وأنا أنتظر بقيتها وما شاهده كبار أصحابه من ذلك أضعاف أضعاف ما شاهدته والله أعلم.» مدارج السالكين، محمد بن أبي بكر أيوب الزرعي، تحقيق: محمد حامد الفقي، دار الكتب العربي، بيروت، دوم، 1393 - 1973، ج‏2، ص489.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2bXG7p2

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

دانلود موکاپ لوگو مهر

طراحی لوگو


موکاپ لوگو حرفه ای مهر استمپ

موکاپ موکاپ موکاپ! نامی که همیشه در عرصه ی طراحی میدرخشد بسیاری از طراحان در ایران و خارج از ایران از این ابزار استفاده زیادی میکنند موکاپ ها فقط مختص طراحی لوگو نمیشوند و امروزه برای تمامی طراحی ها موکاپ وجود خواهد داشت به وسیله ی موکاپ میتوان بسیار حرفه ای طراح را نمایش داد و کار خود را در سطح بالا نشان داد البته نه اینکه یک طرح بدرد نخور طراحی کنیم و در نهایت برای نمایش آن از موکاپ استفاده کنیم و بگوییم که طراح ما حرفه ای شده است! موکاپ ها با فرمت های مختلفی وجود دارند رایج ترین و آسان ترین موکاپ قابل استفاده با فرمت psd میباشد که در نرم افزار فتوشاپ قابل ویرایش است . کار با آن بسیار ساده و روان است یه طوری به باز کردن فایل به بخش لایه های فتوشاپ میرویم و در نهایت دنبال لایه ی YOUR LOGO HERE میگردیم روی آن کلیک کرده و لوگوی خود را جایگزین میکنیم

منبع: دانلود موکاپ لوگو مهر

Rubber-Stamp-Logo-Mockup


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2bI1fkR

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

چگونه میتوان تعداد بازدید کننده های وب سایت خود را افزایش داد؟

چگونه میتوان تعداد بازدید کننده های وب سایت خود را افزایش داد؟



طراحان وب سایت خواهان افزایش بازدید وب سایت خود هستند . برای همین منظور راه ها و استراتژی هایی وجود دارد که در زیر به آن اشاره خواهیم کرد:
مهمترین موضوع که در طراحی وب سایت باید به آن توجه لازم و کافی شود محتوای وب سایت می باشد و از آن مهمتر کیفیت محتوا می باشد .توصیه می شود حجم مطالب مورد استفاده در وب سایت کم باشد به دلیل اینکه مطالب زیاد در وب سایت به خواننده و کاربر حس مطالعه کتاب دست می دهد و از خواندن آن صرف نظر خواهد کرد .
همین امر شما را در سئو و بهینه سازی وبسایتتان یاری خواهد کرد . اصطلاحی که در ایجاد محتوا وجود دارد ایجاد محتوای همیشه سبز خواهد بود . چنین محتویاتی در سایت تعداد لینک های زیادی را جذب خواهد کرد و نقشی اساسی در رتبه بندی گوگل دارد . شما می توانید با استفاده از نرم افزارهای آنالیز نگاهی به تعداد کاربران آنلاین در وب سایت خود را داشته باشید .و آنچه را که منجر به بازدید وب سایت شما خواهد را تشخیص داده و عواملی که مشتریان به دنبال آن هستند را تشخیص دهید و در جهت ارتقا و سئو وب سایت خود مورد استفاده قرار دهید و محتوای همیشه سبز را تولید کنید . لود شدن سریع صفحات وب و سرعت وب سایت امری است که در طراحی سایت خیلی مهم تلقی می شود .از گذاشتن تبلیغات در درون وب سایت خودداری کنید این امر موجب می شود که کاربر زمن زیادی را صرف بستن تبلیغات سایت شما کند و از خواندن محتوای سایت صرفه نظر کند .که همین امر موجب می شود تعداد کاربران وب سایت شما کاهش پیدا کند ودر بهینه سازی وب سایت تاثیر منفی ایجاد کند .
در طراحی سایت بخصوص طراحی وب سایت فروشگاهی تعداد بازدید کننده ها در وب سایت امری مهم و ضروری محسوب می شود که باید تمام نکات مربوط به افزایش بازدید رعایت شود .


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2bXFXhe

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

چگونه سایتمان را در صفحه اول گوگل قرار دهیم؟

چگونه سایتمان را در صفحه اول گوگل قرار دهیم؟


معمولا تمامی کسانی که قصد دارند سایت خود را برای موتورهای جستجوگر بهینه سازی کنند، این سوال برایشان پیش می آید که طی چه مدتی و پس از انجام چه مراحلی وب سایت شان در صفحه اول گوگل قرار می گیرد؟ برای آنکه یک وب سایت برای کلمات کلیدی خاصی در صفحه اول گوگل (یا حتی رتبه یک گوگل) قرار بگیرد ابتدا می بایست وب سایت برای موتورهای جستجوگر بهینه سازی شود. این بهینه سازی از تغییر کد نویسی قالب یک سایت تا تولید محتوای منظم را در بر می گیرد.
همچنین، میزان سختی و آسانی کلمات کلیدی مرتبط با یک وب سایت و سطح رقابت موجود در آن ها باید توسط کارشناسان سئو مشخص شود. به یاد داشته باشید که سئو، امری زمان بَر است و رتبه یک طراحی سایت را نمی توان در طول یک شب، به صفحه اول گوگل رساند. اگر در جایی عنوان "سئوی تضمینی" را شنیده یا خوانده اید، مطمئن باشید که با یک تصویر دروغین روبرو هستید.

درست است که یا تکنیک های اسپمینگ و سئو بلک هت می توانید رتبه سایت خود را طی مدت کوتاهی افزایش دهید، اما هر لحظه منتظر جریمه شدن توسط الگوریتم های گوگل باشید.

در ادامه به نکات مهم سئو یک وب سایت اشاره خواهیم کرد، پس با پرتال همراه باشید.

چند نکته برای بهینه سازی سایت

بهتر است وب سایتتان داری استاندارد W3C باشد. به این ترتیب خیالتان از بابت درست خوانده شدن کدها و محتوای سایتتان توسط گوگل راحت خواهد بود. برای آنکه وب سایت خود را از نظر استانداردهای W3C بررسی نمایید به آدرس http://validator.w3.org مراجعه نموده و آدرس وب سایت خود را وارد کنید. این وب سایت خطاها و ایرادات موجود در سایتتان را برایتان بازگو می کند.
آدرس صفحات وب سایت تان باید بهینه سازی شده باشند. به این معنی که علاوه بر کاربران، موتورهای جستجو نیر بتوانند URL سایت شما را بخوانند. به عنوان مثال به جای آنکه از آدرس هایی نظیر index.php?id=10 استفاده نمایید، از آدرس هایی به شکل your-page-title.html استفاده کنید. موتورهای جستجوگر آدرس های نوع دوم را خیلی بهتر ایندکس می کنند.
از کلمات کلیدی مرتبط با فعالیت خود، در URL صفحات سایت تان استفاده کنید. به این ترتیب موتور جستجوگر گوگل متوجه می شود که وب سایت شما در چه زمینه ای فعالیت دارد و آن را در نتایج جستجوی مرتبط نشان می دهد.
وجود نسخه موبایلی وب سایت و همچنین سازگاری وب سایت در انواع مختلف ابزارها نظیر تبلت و موبایل (واکنشگرا یا Responsive بودن سایت) نیز باعث بالا رفتن ترافیک وب سایت خواهد شد. بسیاری از متخصصان سئو باور دارند که از سال 2016، اهمیت واکنشگرا بودن یک سایت برای موتور جستجوگر گوگل چند برابر شده است.
استفاده از ریچ اسنیپت های گوگل باعث می شود که وب سایت شما، در نتایج جستجو بهتر نمایش داده شود. ریچ اسنیپت همان نوشته های زیر لینک ها در صفحه نتایج جستجوی گوگل است که تعریف مختصری از محتوای موجود صفحه می باشند. از طریق قسمت متا دیسکریپشن موجود در پنل خود می توانید این قسمت را پُر کنید، در غیر این صورت گوگل به شکل خودکار قسمتی از محتوا را به عنوان ریچ اسنیپت شناسایی و نمایش می دهد. (نکته: حتماً در این قسمت از کلمات کلیدی مرتبط با فعالیت خود استفاده کنید).
پس از آنکه وب سایتتان از نظر کد نویسی بهینه سازی شده، وقت آن است که محتوا و مطالب وب سایت خود را بهینه سازی کنید. محتوایی که در سایت قرار می گیرد نیز می بایست طبق اصول سئو قرار داده شود.در بخش بعدی، نکات مهم در رابطه با سئو محتوا سایت را برایتان بیان می کنیم:

بهینه سازی سئو محتوا سایت

مطالب و محتوای وب سایت شما باید با زمینۀ فعالیت شما مرتبط باشند.
در مطالب سایت خود، حتماً از محتوای تصویری و ویدئویی نیز استفاده کنید.
وب سایت خود را تا جایی که می توانید به روز رسانی کنید. به روز رسانی مداوم و منظم باعث می شود که گوگل شما را به عنوان یک منبع موثق شناسایی کند.
سعی کنید مطالب شما برای کاربرانتان ارزشمند و مفید باشد. برای انسان ها تولید محتوا کنید، نه گوگل! حتماً زمان کافی را به تولید محتوا اختصاص دهید. هر چقدر مطالب تان کاربردی تر، علمی تر و کامل تر باشند برای سئو شما بهتر است.
مطالب موجود در سایت های دیگران را در سایت خود کپی نکنید. الگوریتم های گوگل به قدری هوشمند شده اند که می توانند کوچکترین تغییرات را نیز شناسایی کنند. پس بهتر است به فکر تولید محتوا باشید.
ارائه مطالب غیر کپی و کافی، مطمئناً روند لینک سازی شما را آسان تر خواهد کرد. هیچ چیزی بهتر از دریافت یک لینک طبیعی بواسطۀ یک محتوا نیست!
هر چه مطالب ارائه شده توسط شما کامل تر و جامع تر باشد رنک بهتری در موتورهای جستجوگر خواهید گرفت.
پس از بهینه سازی محتوای سایت، برای آنکه سایت در صفحه اول گوگل نمایش داده شود باید عملیات لینک سازی خود را آغاز کنید. این عملیات شامل قرار دادن لینک وب سایت در سایت های دیگر می باشد. البته در کنار این بک لینک سازی، حتماً می بایست به صورت منظم در سایت مقالات جدید بارگذاری گردد و دقیقاً برای همان مطالب لینک بیلدینگ کنید. در مقاله روش صحیح گرفتن بک لینک می توانید با روش های مختلف لینک سازی آشنا شوید.

معمولا عملیات بهینه سازی سایت در حدود یک هفته و عملیات بک لینک سازی در حدود یک ماه تا شش ماه زمان می برد و پس از این مدت معمولا وب سایت در صفحه اول گوگل خواهد بود. البته این زمان ممکن است بیشتر و یا کمتر باشد که این مورد بسته به مواردی مختلفی می باشد که در بخش زیر چند مورد را برای شما بیان می نمایم:

تعداد رقبای وب سایت در کلمات کلیدی مورد نظر اهمیت ویژه ای در لینک سازی دارند و هر چه تعداد کسانی که برای نمایش در صفحه اول گوگل برای کلمه کلیدی مورد نظر بیشتر باشد، کار سخت تر خواهد بود و ممکن است مدت زمان بیشتری طول بکشد تا وب سایت در صفحه اول گوگل نمایش داده شود.
میزان مطالب و کیفیت مقالات وب سایت نیز مهم هستند و هر چه تعداد مطالب وب سایت و همچنین کیفیت مقالات بالاتر باشد وب سایت با سرعت بیشتری در صفحه اول گوگل خواهد بود. محتوای خوب کلید نمایش وب سایت در صفحه اول گوگل می باشد.
سابقه وب سایت و سن آن نیز در زمان نمایش وب سایت در صفحه اول گوگل نیز تاثیر گذار است و هر چه وب سایت با سابقه تر باشد و سابقه بهتری داشته باشد سریع تر در صفحه اول گوگل نمایش داده خواهد شد.
منبع طراحی سایت پرتال


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2bI0lou

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

با این نوشیدنی به راحتی سیگار را ترک کنید!

آشپزی :


همه ی افراد حتی می دانند که سیگار برای سلامتی یک خطر جدی است. اما متاسفانه بسیاری از افراد سیگاری نمی توانند سیگار را ترک کنند.
بسیاری از سیگاری ها نیز به کمک برای ترک آن نیاز دارند. بر اساس گزارش انجمن ریه ایالات متحده امریکا سیگار علت اصلی مرگ بیش از ۴۳۸ هزار نفر در سال است.
متاسفانه سیگار کشیدن فقط به خود فرد صدمه نمی زند و همه افرادی که در اطراف آن ها هستند در خطر می باشند.
سیگار یک خطر جدی برای سلامتی اطرافیان فرد سیگاری است و بیش از ۴۱ هزار نفر در سال به علت استنشاق دود سیگار دیگران می میرند!
یکی از دلایل اصلی که فرد را مجبور به ادامه سیگار کشیدن می کند وجود نیکوتین در سیگار است. نیکوتین یک ماده شیمیایی است که در سیگار وجود دارد و اعتیاد آور است. با گذشت زمان بدن شما نیاز به نیکوتین دارد.
هر چقدر که زمان می گذرد و شما سیگار می کشید نیاز بدن به نیکوتین هم بیشتر و بیشتر می شود و بدون وجود نیکوتین بدن حالات طبیعی ندارد.
در صورتی که نیکوتین به بدن نرسد این مشکلات به وجود می آید:
مشکل خواب، حالت تهوع، نوسان خلق و تحریک پذیری، بی قراری، مشکل فکر کردن و تمرکز
این علائم بعد از گذشت چند هفته از ترک سیگار از بین می روند اما آن چه که باقی می ماند وسوسه کشیدن دوباره سیگار است که به خیلی از افراد اجازه ترک سیگار را نمی دهد.
برای ترک سیگار باید انگیزه ای وجود داشته باشد تا بتوان از این اعتیاد خلاص شد. در حالی که هر روزه تبلیغات زیادی برای ترک سیگار می شود و محصولات متعددی در بازار عرضه می گردد اما موفقیت چشمگیری در این محصولات وجود ندارد و اکثر آن ها فقط تبلیغاتی هستند.
طبیعت همیشه راه حل های بهتری برای انسان دارد. استفاده از دستورهای طبیعی کمترین زیان و بیشترین موفقیت و اثر را در پی دارد.

ریشه زنجبیل
هر جا صحبتی از سلامتی است پای زنجبیل در میان است!
یکی از خواص زنجبیل خاصیت ضد تهوع آن است. تهوع یکی از علائم آزار دهنده ترک سیگار است که با کمک زنجبیل می توان بر این مشکل غلبه کرد.

زردچوبه
سیگار موجب تشکیل پلاک هایی در ریه می شود که خطر ابتلا به انواع سرطان ها را در پی دارد. مطالعات گسترده حاکی از این است که کورکومین موجود در زردچوبه خواص ضد التهابی، ضد سرطانی و سم زدایی دارد و در عین حال یک آنتی اکسیدان بسیار قوی به شمار می رود.
مصرف زردچوبه باعث سم زدایی بدن می شود در حالی که از دیگر ارگان ها نیز محافظت می کند!

پیاز
مطالعات نشان داده است که برخی از ترکیبات فلاونوئیدی، از جمله کاتچین، کوئرستین و اپی کتیچین می تواند از بروز سرطان ریه در افرادی که استعمال دخانیات دارند جلوگیری کند.
فلاونوئید ها رنگدانه های گیاهی هستند که خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی دارند. پیاز یک منبع غنی از کوئرستین می باشد.
با این درمان خانگی عالی می توانید برای همیشه از سیگار خداحافظی کنید و در مسیر سلامتی قدم بگذارید.

مواد مورد نیاز
۱ قطعه کوچک از ریشه زنجبیل
۴۰۰ گرم پیاز خرد شده
۲ قاشق چای خوری زردچوبه
۱ لیتر آب
عسل به دلخواه

دستورالعمل
آب را در قابلمه به جوش بیاورید و ریشه زنجبیل و پیازها را به آن اضافه کنید. کمی دیگر از ریشه زنجبیل را رنده کرده و همراه با زردچوبه در قابلمه بریزید. کمی حرارت را پایین بیاورید و بگذارید کمی قل بخورد.
این ترکیب عطر و بوی تندی دارد و اگر شما به بوی آن حساس هستید می توانید کمی رقیق تر و همراه با عسل میل کنید.
روزی دوبار و یا هر دفعه از بعد از کشیدن سیگار از این مخلوط بخورید. با گذشت زمان سعی کنید که دفعات سیگار کشیدن را به حداقل رسانده و در عوض از این مخلوط میل تا جایی که می توانید میل کنید تا ریه هایتان پاک شوند.
هر چقدر که ریه های شما بیشتر استراحت کنند، به مراتب قوی تر و سالم تر می شوند و زخم های ریه التیام می یابند.
زمانی که برای ترک سیگار آماده شدید این مخلوط را در زمان هایی که احساس ضعف می کنید نوش جان کنید.
بعد از ترک کامل سیگار نیز همواره زنجبیل و زردچوبه را در رژیم غذایی تان بگنجانید تا یک گام بزرگ در مسیر سلامتی برداشته باشید.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2bO1HgL

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

ارتقای ۲ پله‌ای زبان فارسی به‌عنوان زبان علمی دنیا

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: بر اساس اطلاعات مستخرج از پایگاه استنادی اسکوپوس زبان فارسی به عنوان زبان علمی دنیا در سال ۲۰۱۵ نسبت به سال ۲۰۱۴ دو رتبه ارتقاء یافت و به جایگاه ۱۵ جهان رسید.
به گزارش ایسنا، محمدجواد دهقانی با اعلام این خبر اظهار کرد: هر چند زبان مقالات بخش اعظم مجلاتی که در پایگاه‌های استنادی اسکوپوس و آی.اس.آی نمایه سازی می‌شوند، انگلیسی است؛ اما مجلات سایر زبان‌ها نیز در این پایگاه‌ها ثبت می‌شوند. بر اساس این قاعده نیازی نیست که متن مقاله به زبان انگلیسی منتشر شود، بلکه مجلات سایر زبان‌ها، برای هر مقاله علاوه بر زبان اصلی باید اطلاعات عنوان مقاله، چکیده، منابع و نویسندگان را به زبان انگیسی نیز ارائه دهند.
دهقانی افزود: پایگاه‌های استنادی زبان متن مقاله را مشخص می‌کنند. برای استفاده از متن مقالات هر زبان تسلط به آن لازم است. برخی مجلات دوزبانه هستند و مقالات هر زبان در طبقه مخصوص خود قرار می‌گیرند، به این ترتیب پایگاه‌های استنادی با دقت زبان هر مقاله را در هر مجله ثبت می‌کنند.
وی گفت: بر اساس اطلاعات پایگاه استنادی اسکوپوس، در سال ۲۰۱۵ حدود ۹۲ درصد علم دنیا به زبان انگلیسی منتشر شده است. بعد از زبان انگلیسی زبان چینی قرار دارد که حدود ۴ درصد از سهم دنیای نشر را به خود اختصاص داده است. زبان‌های اسپانیایی، آلمانی و فرانسه هر کدام یک درصد از نشر علم دنیا را به خود اختصاص داده‌اند.
وی ادامه داد: زبان ژاپنی حدود ۰.۵ درصد، زبان پرتغالی و روسی هر کدام حدود ۰.۴ درصد از نشر علم دنیا را در اختیار دارند. بعد از این دو زبان، ایتالیایی قرار دارد که حدود ۰.۲ درصد از نشر علم دنیا را به خود اختصاص داده است. زبان‌های ترکی، لهستانی، کره‌ای، چکی و دانمارکی هر کدام حدود ۰.۱ درصد از علم دنیا را به خود اختصاص داده‌اند و حدود۰.۰۶ درصد از علم دنیا به زبان فارسی منتشر می‌شود.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: در سال ۲۰۰۹ رتبه زبان فارسی به عنوان زبان نشر علم در سطح بین‌المللی ۳۰ بود. این رتبه در سال ۲۰۱۰ به ۲۸ رسید. در سال ۲۰۱۱ دوباره این رتبه ارتقاء یافته و به ۲۴ رسید. درسال ۲۰۱۲ رتبه زبان فارسی ۲۲ بود. در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ رتبه زبان فارسی به ۱۷ رسید و در سال ۲۰۱۵ جایگاه زبان فارسی به ۱۵ ارتقاء یافت.
دهقانی گفت: سهم زبان فارسی از تولید علم دنیا مرتبا افزایش یافته است. در خلال سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ سهم زبان فارسی از کل تولید علم دنیا حدود ۰.۰۱ درصد بود. در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ سهم زبان فارسی به ترتیب به ۰.۰۲ درصد ، ۰.۰۳ درصد و ۰.۰۴ درصد رسید. در سال ۲۰۱۳ این رقم دوباره افزایش یافته و به ۰.۰۶ درصد رسید. در سال ۲۰۱۵ نیز همین رقم حفظ شد. اطلاعات سال ۲۰۱۶ کامل نشده است؛ بنابراین نمی‌تواند مورد استناد قرار گیرد. با این حال سهم زبان فارسی در حال حاضر ۰.۰۷ درصد است.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2brQeQN

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

۱۳۹۵ شهریور ۵, جمعه

چرا هر معامله‌ای با آمریکا باخت-باخت است؟

به نظر می‌رسد بعضی‌ها آن‌قدر متوهم‌اند و از دنیای واقعی و رئالیستی فاصله گرفته‌اند که خیال می‌کنند آمریکا قرار است هر غلطی دلش می‌خواهد بکند؛ و کشورهای دیگر قرار است فقط به جانِ کدخدای عالم دعا کنند!
گروه سیاسی فرهنگ نیوز، محمدحسین امینی: آمریکایی‌ها به طرز عجیبی حسودند. همه فهمیدند که آن‌ها دوست نداشتند برزیل و روسیه و هند و چین و آفریقای جنوبی «بریکس[i]» را تشکیل دهند. همان‌طور که دوست نداشتند پیمان ورشویی[ii] در مقابل پیمان ناتو وجود داشته باشد. و همان‌طور که آ.سِ.آن[iii] را - به‌رغم اینکه علیه گسترش کمونیسم شکل گرفت – در عمل رقیب اقتصادی خود تصور می‌کنند. رژیم متوهمِ ایالات‌متحده دوست دارد خیزش دیگر کشورهای جهان[iv] متوقف شود و دولت‌ها برای همیشه متقاضی پیوستن به پیمان‌ها‌ و نظم و قانونِ آمریکایی باشند. نتیجه‌ی این علاقه‌ی بیمارگونه هم خیلی سرراست است: با ابرقدرت رو به افولی مواجهیم که - به‌عنوان نمونه - چشم ندارد ببیند کشورهایی مثل ایران و روسیه و ترکیه تا آنجا به هم نزدیک شوند که پایگاه نظامی در اختیار هم قرار دهند. این وضعیتِ آمریکا نشانه‌ی همه‌چیز هست مگر قدرت! و این پرسشِ جدی پیش کشیده می‌شود که رابطه با آمریکایِ امروز چه فایده‌ی دندان‌گیری می‌تواند داشته باشد؟!
بعضی‌ها از شنیدنش ناراحت می‌شوند و کلاهشان را از عصبانیت قورت می‌دهند(!)؛ اما ایالات‌متحده‌ی امروز نسبتی با آمریکای پس از جنگ جهانی دوم ندارد و این یک واقعیت است. حتی برای سرمایه‌مَدارها که چیزی جز اقتصاد را تعیین‌کننده[v] نمی‌دانند؛ این آمریکا فقط مسئولِ جامعه‌ی نسل‌اندرنسل بدهکاری است که بیش از 19 هزار میلیارد دلار(!) بدهی ملّی دارد[vi]؛ هرسال صدها میلیارد دلار بر این رقم نجومی افزوده می‌شود؛ و هیچ برنامه مشخصی هم برای کاهش این بدهی‌ نمی‌تواند داشته باشد الا کاهش هزینه‌ها و افزایش مالیات‌ها و در یک‌کلام ریاضت اقتصادی! توقع دارند این کشور چه نسبتی با آمریکایِ پیروزِ جنگ جهانی دوم داشته باشد که می‌خواست با طرح مارشال، اروپای ویران را «نجات‌» داده و از خطر غلتیدن به دام کمونیسم(!) مصون نگه دارد؟ آمریکای امروز؛ متحدانِ بزرگ خود را که هیچ، آیا حتی قدرت سرپا نگه‌داشتنِ متحدان سبک‌وزنِ خود را دارد؟! آیا حتی اعرابِ عمیقاً سرمایه مدارِ حاشیه‌ی خلیج‌فارس هم تکیه‌ی سابق را به این ابرقدرتِ خودخوانده می‌کنند و حرف‌شنوی سابق را از او دارند؟! و اگر پاسخ اغلبِ این‌جور پرسش‌ها منفی است؛ نزدیک شدن به آمریکای امروز قرار است چه معجزه‌ای به دنبال داشته باشد؟ راستی بعضی‌ سیاسیون در «گذشته‌ها» جا نمانده‌اند؟!
آمریکا: «سؤال بعدی لطفاً!»
آمریکاگرایان - در کنار گرفتاری‌های بسیار - یک گرفتاری خیلی مهم دارند: تناقض‌! آن‌ها ازیک‌طرف هر جا به سودشان باشد میگویند آمریکا و روسیه - مثل گذشته - مشغولِ دشمنی‌اند؛ از طرف دیگر همین‌که - مثلاً - نوبت به نزدیک شدنِ روابط جمهوری اسلامی و روسیه می‌رسد مدعی می‌شوند روسیه اختلاف مهمی با غرب ندارد و عنداللزوم ایران را به غرب خواهد فروخت! توگویی برای روسیه چیزی جز منافع ملی‌اش مهم است! این بسیار جالب و هیجان‌انگیز است که روس‌ها - جلوی چشم تحلیلگرانِ آمریکاگرا - به خاطر مسئله‌ی اوکراین تحریم و بلکه تنبیه می‌شوند و ارزش روبل تا نصف افت می‌کند؛ آن‌وقت بعضی‌ها هنوز با پررویی توقع دارند همین روس‌های زخمی در هیچ کجای منطقه پا روی دُم آمریکا نگذارند! نیز بسیار حیرت‌آور است که برخی تحلیلگرانِ آمریکاگرا توقع دارند شکِ جدیِ ترکیه درباره‌ی دخالت آمریکا در کودتای اخیر - یا دست‌کم اطلاع از کودتا - هیچ اثری بر تحولات منطقه نگذارد و ازجمله سبب نزدیک شدنِ این کشور به روسیه و ایران نشود! یعنی اگر دستگاه اطلاعاتی روسیه ترک‌ها را در جریان کودتا گذاشته باشد و سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا – در عین اطلاع - سکوتِ کامل اختیار کرده باشد؛ بازهم لازم است ترک‌ها آمریکا را بر روسیه ترجیح بدهند!! آن‌وقت به چه دلیل؟! خدا می‌داند!... به نظر می‌رسد بعضی‌ها آن‌قدر متوهم‌اند و از دنیای واقعی و رئالیستی فاصله گرفته‌اند که خیال می‌کنند آمریکا قرار است هر غلطی دلش می‌خواهد بکند؛ و کشورهای دیگر قرار است فقط به جانِ کدخدای عالم دعا کنند! ایالات‌متحده‌ی امروز «دقیقاً به دلیل رفتارهای استکباری‌اش» در نقاط متعددی از دنیا توسط قدرت‌های منطقه‌ای کاملاً موازنه شده است و تغییر مرکز ثقلِ سیاست خارجی ایالات‌متحده به آسیای پاسیفیک – در صورت واقعی بودن – چیزی جز فرار به جلو نیست: ابرقدرتی که نتوانست به «سؤالِ خاورمیانه» جواب بدهد؛ با محاصره‌ی چین صرفاً می‌خواهد بگوید: «سؤال بعدی لطفاً!»
کدخدا آه در بساط ندارد!
نیکبختانه رهبری فرزانه جمهوری اسلامی به آمریکاگرایانِ داخلی مطلقاً میدان ندادند. دورانی که سعودی‌های تا بن دندان «وابسته» برای کدخدا خط‌ونشان می‌کشند دورانی نیست که ایرانی‌های عمیقاً «مستقل» تازه یادشان بیفتد «گزینه‌ی آمریکا» را روی میز سیاست خارجی خود بگذارند! حتی اگر ایالات‌متحده ابرقدرتِ ضعیف‌شده و بیماری نبود که فقط به دنبال راهی برای «نمایش قدرتِ ازدست‌رفته» است؛ باز برای ایران - به‌مثابه هژمون منطقه‌ای در غرب آسیا - «اُفت» داشت که دست آمریکایی‌ها را در مسائل مختلف بفشارد و استقلالِ عملِ خود در منطقه را زیر پرسش ببرد؛ آن‌هم ایرانی که به‌تنهایی از پس بحران‌های غرب آسیا برآمده و نه‌تنها باثبات مانده بلکه همسایگانش را از بی‌ثباتی‌ها نجات داده است.
آمریکاگرایانِ ایرانی نه‌تنها دنبال منفعت خود و گرفتن سهمشان از کیکِ قدرتِ جهانی نیستند و «نمی‌خواهند آقای منطقه‌ی غرب آسیا باشند»؛ بلکه هنوز شب‌ها خوابِ سال‌های اولِ پس از جنگ جهانی دوم را می‌بینند و مشتاق بازگشت روزگاری هستند که همه‌ی دنیا به طمعِ سود بردن از طرح‌هایی مثل مارشال[vii] و برتون‌وودز[viii]، و درازای نزدیک نشدن به لولویِ سرخِ کمونیسم(!)، از کدخدایِ ثروتمندِ عالم «باجِ وفاداری» می‌گرفتند و به نان و نوایی می‌رسیدند و با دو لُپِ پُر به شورویِ هیولا فحش می‌دادند! ولی خوب؛ آن روزها هنوز نوه‌ها و نتیجه‌های کدخدا بدهکار به دنیا نمی‌آمدند!

[i]- BRICS | گروه اقتصادهای نوظهور که از 2010 به دنبال پیوستن آفریقای جنوبی دارای 5 عضو شد. جایی خواندم که بد و بعید نیست که با پیوستن ایران، BRICS به BRIICS تبدیل شود!


[ii] - پیمان نظامی ورشو در ۱۹۵۵میلادی میان آلبانی، آلمان شرقی، بلغارستان، چکسلواکی، اتحاد جماهیر شوروی، رومانی، لهستان و مجارستان امضاء شد و رقیب پیمان آمریکاییِ ناتو بود.


[iii] - ASEAN | اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا شامل تایلند، اندونزی، مالزی، سنگاپور، فیلیپین و ویتنام؛ با کارویژه‌ی اقتصادی


[iv]- The rise of the rest


[v]- Determinant


[vi]- usdebtclock.org


[vii] - جرج مارشال در 1947 به هدف ممانعت از غلتیدن اروپای ویران و فقیر به سمت کمونیسم اعلام کرد که از یکسو حاضر است تولیدات اروپا را بخرد؛ از سوی دیگر آماده است در اروپا سرمایه‌گذاری کند. به دنبال این طرح، آمریکا به بازارِ اروپا و نیز سرمایه‌گذارِ خارجی در اروپا تبدیل شد؛ به این هدف که دولت‌های غیرکمونیستی در اروپا جان بگیرند و بتوانند روی پای خودشان بایستند. دو دهه بعد، نیکسون با واقعیتی تلخ روبرو شد که ناشی از اجرای همین طرح مارشال بود: تراز تجاری آمریکا دچار کسری شد و میزان واردات از صادرات بیشتر شد! به نظر می‌رسید دیگر نمی‌شود بار مقابله با کمونیسم و دیگر مخارجِ کدخدابودن(!) را به‌تنهایی تحمل کرد! و قرار شد همه دونگشان را در هزینه‌های جهانی بدهند!... بماند که دقیقاً از وقتی هم که معلوم شد کمونیسم دیگر قدرت و خطر سابق را ندارد؛ نیاز چندانی هم به ادامه‌ی حمایت آمریکا از دیگران احساس نشد!!


[viii] - تضمین خرید هر اونس طلا به قیمت 35 دلار توسط دولت آمریکا؛ سال آخر جنگ جهانی دوم؛ 1944 میلادی. این نظام از 1965 به بعد عملاً شکست خورد و نیکسون در 1971 نرخ برابری طلا و دلار را شناور اعلام کرد و به‌عنوان اولین تغییر، هر اونس طلا تا 140 دلار (4 برابر) ارزش‌گذاری شد!! این تغییر ناگهانی - ازجمله - سبب گرانیِ افسارگسیخته، تورم، رکود و رکودِ تورمی در اغلب نقاط دنیا گردید.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2bq6W8l

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

«ایستاده در غبار» 2 میلیاردی شد!

از روز چهارشنبه یک فیلم اجتماعی به تعداد فیلم‌های روی پرده اضافه شد و در میان آثار به نمایش درآمده اخیر فیلم‌های کمدی و اجتماعی نظر مخاطبان را به خود جلب کرد.
به گزارش فرهنگ نیوز؛ هفته گذشته فیلم های کمدی و اجتماعی نظر مخاطبان را به خود جلب کرد و در میان فیلم های «آبنبات چوبی» و «من» در آثار اجتماعی و فیلم «ناردون» و «زاپاس» در آثار کمدی با اقبال مواجه شد.
حبیب اسماعیلی مدیرعامل دفتر پخش رسانه فیلمسازان مولود گفت: فروش «ناردون» بسیار خوب بود و در تهران با فروش 900 میلیونی روبرو شد و در کل فروش فیلم به 1 میلیاردو 150 میلیون تومان رسید. این فیلم 30 سالن در شهرستان و 27 سالن در تهران در اختیار دارد.
وی درباره فروش «دزد و پری» گفت: سالن های بیشتری در اختیار فیلم قرار گرفته و هم اینک با فروش 650 میلیون تومانی مواجه شده است.
علی سرتیپی مدیرعامل دفتر پخش فیلمیران در گفت و گو با فارس گفت: فیلم «بارکد» در تهران و شهرستان 11 میلیاردی شد، فیلم «لانتوری» به فروش 4 میلیارد و 60 میلیون رسید. «دراکولا» به 4 میلیارد و 10 میلیون نایل شد و فیلم «ایستاده در غبار» با احتساب فروش سینماهای هنر و تجربه به فروش 2 میلیارد و 50 میلیون تومان دست یافت.
عبدالله علیخانی مدیرعامل دفتر فروش پویا فیلم گفت: فیلم «آبنبات چوبی» ظرف یک هفته به فروش 164 میلیون تومان در تهران رسید و از فروش چهارشنبه و پنج شنبه هنوز آماردقیقی نداریم. تعداد سینماهای فیلم در تهران و شهرستان از صبح چهارشنبه افزایش یافت.
میثم مزلقانی مدیر دفتر پخش بنیاد سینمایی فارابی درباره فیلم «امکان مینا» گفت: فروش فیلم در تهران به 300 میلیون تومان دست یافت این فیلم تنها در دو یا سه شهرستان به نمایش درآمده است.
سعید خانی مدیر دفتر پخش نسیم صبا درباره فروش فیلم «من» توضیح داد: فیلم در تهران با دارا بودن 17 سالن ظرف 9 روز نمایش به فروش 409 میلیون رسید و در شهرستان نیز تنها در 7 شهر و 10 سالن سینما به نمایش درآمده که به فروش 110 میلیون نایل شد. این فیلم در مجموع به فروش 519 میلیون تومان دست یافت.
محمدرضا صابری مدیرعامل دفتر پخش نورتابان درباره فروش فیلم «دختر» گفت: نمایش فیلم در سینماهای سرگروه همچنان ادامه دارد و هم اینک به فروش 2 میلیارد و 950 میلیون تومان رسیدیم که به زودی از مرز 3 میلیارد فروش فیلم عبور خواهد کرد.
غلامرضا فرجی مدیر پخش و بازاریابی حوزه هنری درباره فیلم «زاپاس» گفت: فیلم در تهران و شهرستان به فروش 4 میلیاردو 370میلیون تومان دست یافت. این فیلم در روز چهارشنبه با فروش 20 میلیون و روز پنج شنبه با فروش 27 میلیون مواجه شد.
فیلم سینمایی سایه که از روز چهارشنبه در تهران به نمایش درآمده طبق آمار فروش به صورت مکانیزه با فروش 7 میلیون 820 میلیون تومان مواجه شد.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2bHq6CN

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

امام خامنه ای:اقتصاد مسئله اول کشور است

رهبر انقلاب در دیدار رئیس‌جمهور و هیأت دولت: اقتصاد مسئله اول کشور است/ انتقاد از برجام مربوط به بدعهدی طرف مقابل است نه عناصر خودمان/ از یک سپر امنیتی مستحکم برخورداریم

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز چهارشنبه 3 شهریور 1395 در دیدار «حجت الاسلام دکتر روحانی» رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت ضمن قدردانی از زحمات و تلاشهای دولت یازدهم، هفته دولت را فرصتی مغتنم برای ارائه گزارش به مردم از کارهای انجام گرفته خواندند و نکات مهمی را در قالب ۷ سرفصل در زمینه های «اقتصاد مقاومتی»، «سیاست خارجی»، «علم و فناوری»، «امنیت»، «فرهنگ»، «برنامه ششم» و «فضای مجازی» به‌عنوان اولویت های اصلی کشور و نقشه راه دولت یازدهم در یک سال پیش رو بیان کردند.
«حضرت آیت الله خامنه ای» با تبریک هفته دولت، یاد شهیدان رجایی و باهنر را به‌عنوان «الگوی اخلاص، پرکاری و مردمی بودن» گرامی داشتند و با اشاره به برخی تلاشها برای تطهیر منافقان روسیاه که عامل این جنایت بودند، افزودند: متأسفانه برخی تلاش دارند تا برای این جنایتکارانی که هزاران نفر از مردم عادی تا مسئولان و شخصیت های برجسته را به شهادت رساندند، فضای مظلومیت ایجاد و چهره نورانی امام راحل(ره) را خدشه دار کنند اما این دستهای خبیث و مغرض به نتیجه نخواهند رسید و همانند گذشته ناکام خواهند ماند.
حضرت آیت الله خامنه ای سپس به گزارش رئیس جمهور و برخی اعضای دولت، از اقدامات انجام گرفته اشاره و خاطر نشان کردند: این گزارشها بسیار خوب بودند و باید به اطلاع مردم رسانده شود، زیرا سرمایه اصلی، مردم و اعتماد و امید آنان است.
ایشان اداره کشور به‌وسیله قوه مجریه را با توجه به گستردگی و تنوع مسائل و انتظارات فراوان و همچنین مسائل و مشکلات، بسیار سخت دانستند و با اشاره به گذشت سریع سه سال از عمر دولت یازدهم گفتند: دولت باید با برنامه ریزی و جدیت، حداکثر بهره برداری را برای کار و تلاش در یک سال باقیمانده انجام دهد.
رهبر انقلاب اسلامی دولت را به دوری از حواشی به‌خصوص در ماههای آینده که همراه با مباحث انتخاباتی است، توصیه کردند و افزودند: دولت نباید به هیچ وجه خود را سرگرم بحثهای انتخاباتی کند بلکه باید تا آخرین روز کاری، برای کار، تلاش و حل مشکلات برنامه ریزی کند و بهترین تبلیغ برای دولتِ در رأس کار، اقدام و عمل آن دولت است.
ایشان همچنین هفته دولت را فرصتی مغتنم برای ارزیابی منصفانه عملکرد دولت از جانب مردم و نخبگان دانستند و گفتند: انتقاد، ضرری ندارد اما این انتقاد باید منصفانه و همراه با ارائه راهکار صحیح باشد.
حضرت آیت الله خامنه ای بعد از بیان نکات مقدماتی، هفت سرفصل را به‌عنوان اولویتهای اصلی کشور و نقشه راه دولت یازدهم بیان کردند.
«مسائل اقتصادی و اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی»، اولین سرفصلی بود که رهبر انقلاب اسلامی بیان کردند و گفتند: امروز مشکلات و گره‌های اقتصادی، مسئله اول کشور است که باید حل شوند و حل آنها در گرو اجرای صحیح و دقیق سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
حضرت آیت الله خامنه ای با قدردانی از گزارش معاون اول رئیس جمهور در خصوص فعالیتها و اقدامات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، بر لزوم پیگیری جدی و قدم به قدم همه طرح ها تا رسیدن به مرحله آخر تأکید کردند و افزودند: ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی باید همه فعالیتهای پر حجم و گسترده اقتصادی در بخشهای دولتی و خصوصی را رصد و مراقبت کند که همه این فعالیتها، همسو با سیاستهای اقتصاد مقاومتی باشند.
ایشان تأکید کردند: باید قاطعانه مانع از ادامه طرح ها یا برنامه‌های اقتصادی غیرهمسو با سیاستهای اقتصاد مقاومتی شد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه برای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی باید همه ظرفیتهای کشور در بخشهای کشاورزی و صنعت به میدان آورده شوند، خاطرنشان کردند: یکی از الزامات مهم عملی شدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی، «گفتمان‌سازی» است که با تبیین صحیح این سیاستها و تأثیرات آن، از جانب مسئولان، امکان‌پذیر است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، حرکت علمی سالهای اخیر کشور و پیشرفتها در بخشهای هوافضا، نانو، هسته‌ای و زیست‌فناوری را ناشی از گفتمان‌سازی حرکت علمی و نهضت نرم‌افزاری در ۱۲ سال گذشته دانستند و خاطرنشان کردند: در موضوع اقتصاد مقاومتی هم باید چنین گفتمانی در جامعه شکل بگیرد.
ایشان با تأکید بر اینکه اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی نیازمند اقداماتی فراتر از کارهای متعارف دولت در عرصه اقتصادی است، افزودند: برای عملی شدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی باید کاری جهشی و خارج از روالِ کارهای روزمره و متعارف انجام شود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، «واگذاری اختیارات تصمیم‌گیری به استانها»، «هدایت تسهیلات بانکی و همچنین حجم عظیم نقدینگی به‌سوی تولید»، «مشوّقهای صادراتی»، «پرداخت به‌موقع بهای محصولات کشاورزی» و «توجه جدی به روستاها و صنایع تبدیلی» را از جمله اقدامات اساسی و ممکن برای عملی شدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی خواندند.
ایشان موضوع «دیوان‌سالاری» و «مقررات دست و پا گیر برای تولیدکنندگان و کارآفرینان» را یکی از موانع اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی برشمردند و افزودند: یکی دیگر از الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی، حمایت از شرکتهای دانش‌بنیان است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: طرحهایی که در داخل به‌وسیله شرکتهای دانش‌بنیان قابل اجرا هستند، نباید به شرکتهای خارجی داده شوند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای به سرفصل دوم یعنی «سیاست خارجی» پرداختند و با اشاره به اینکه سیاست خارجی یکی از اولویتهای دولت آقای روحانی بوده است، افزودند: من با این موضوع موافقم و همواره معتقد به کار دیپلماسی بوده‌ام اما باید توان دیپلماسی را به صورت مناسب و متوازن در دنیا توزیع کرد.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین باید سهم مناسب خود را در سیاست خارجی کشور داشته باشند.
ایشان با تأکید بر ضرورت اتّخاذ موضع فعال در سیاست خارجی، گفتند: در مسائلی همچون مسائل منطقه که بسیار پیچیده و در هم تنیده است، باید با دقت و هوشیاری و قدرت فکر، و فعال و اثرگذار وارد میدان شد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای لزوم استفاده از ظرفیت دیپلماسی برای پیشرفت اقتصاد را نیز مورد تأکید قرار دادند.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به غیرقابل اتکا بودن رفتارهای ظاهری در فضای دیپلماسی، گفتند: تنها چیزی که در دیپلماسی می‌تواند مورد اعتماد قرار گیرد، کار ثابت، مُسلّم، امضاشده و قابل احتجاج است.
ایشان با تأکید بر اینکه باید از بدحسابی آمریکاییها در قضیه برجام، تجربه آموخت، خاطرنشان کردند: این تجربه به ما می‌آموزد که به وعده‌های هیچ‌یک از دولتها در آمریکا نمی‌توان اعتماد کرد و نباید در مقابل وعده آنها اقدام نقد انجام داد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای افزودند: انتقاد من به موضوع برجام به بدعهدی و خباثت طرف مقابل مربوط می‌شود نه عناصر خودمان؛ زیرا مذاکره‌کنندگان ما به اندازه توان خود تلاش شبانه‌روزی انجام دادند و ما قدردان این زحمات هستیم.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه سخنان خود به موضوع «علم و فناوری» به‌عنوان سرفصل سوم نقشه راه دولت اشاره کردند و گفتند: کشور برای پیشرفت نیازمند علم و فناوری است و در سالهای گذشته پیشرفتهای خوبی در این عرصه به‌دست آمد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با انتقاد از کاهش شتاب رشد حرکت علمی در سالهای اخیر، خاطرنشان کردند: سرعت حرکت علمی در دنیا بالا و فاصله ما نیز با پیشرفت علمی دنیا زیاد است، بنابراین برای جبران این عقب‌ماندگی هیچ چاره‌ای جز افزایش شتاب رشد حرکت علمی وجود ندارد و باید گفتمان پیشرفت علمی در کشور ادامه یابد و متوقف نشود.
ایشان همچنین بر لزوم افزایش بودجه پژوهشی دانشگاهها و پرداخت کامل بودجه ناچیز کنونی و همچنین ارتباط دانشگاه و صنعت تأکید کردند.
چهارمین سرفصلی که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند، موضوع «امنیت» بود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای گفتند: به لطف خداوند و با تلاش و زحمات قابل تقدیر نیروهای نظامی و امنیتی در حالی که کشورهای منطقه مملو از حوادث و ناامنی هستند، کشور از یک سپر امنیتی مستحکمی برخوردار است.
ایشان، «روحیه انقلابی و دینی مردم» را یکی از عناصر اصلی سپر امنیتی مستحکم کشور دانستند و تأکید کردند: به هیچ‌وجه نباید در این سدّ دفاعی ملی خللی ایجاد شود.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه تشکیلات نظامی و امنیتی کشور یکی دیگر از عناصر سپر امنیتی مستحکم کشور است، خاطرنشان کردند: باید همواره به این تشکیلات کمک شود و مورد تشویق نیز قرار گیرند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، تجهیزات و امکانات دفاعی کشور را سومین عنصر ایجاد سپر امنیتی خواندند و افزودند: دشمن از افزایش توان دفاعی و موشکی کشور نگران است؛ بنابراین باید به افزایش توان دفاعی کمک و از آن حمایت کرد.
مسئله «فرهنگ» پنجمین سرفصلی بود که رهبر انقلاب اسلامی به عنوان یک اولویت بسیار مهم کشور بر آن تأکید کردند و افزودند: فرهنگ شامل ادبیات، هنر، سبک زندگی، رفتار و اخلاق اجتماعی است و دستگاههای فرهنگی در تمام این بخشها مسئولیت و وظیفه دارند.
ایشان افزودند: بنده طرفدار جزم‌اندیشی، فشار و اختناق در عرصه فرهنگ نیستم بلکه به آزاداندیشی اعتقاد راسخ دارم اما آزاداندیشی به معنای ولنگاری و اجازه دادن به دشمن برای لطمه زدن نیست.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به انجام اغلب کارهای خوب و مفید کشور به‌دست جوانان مؤمن و انقلابی این سؤال را مطرح کردند که چرا باید تئاتر یا فیلمی تولید شود که تیشه به ریشه ایمان این جوان بزند؟
رهبر انقلاب اسلامی، عملکرد دستگاههای فرهنگی را در هر دو سطح «آفندی» و «پدافندی» ضعیف ارزیابی کردند و با تأکید بر اهمیت پرداختن به عرصه‌های متنوع فرهنگی و همچنین در نظر گرفتن انگیزه‌ها و سوابق شخصیتهای فرهنگی، افزودند: آیا نباید مسئولان فرهنگی، آن کسی را که عمرش را در خدمت به دین و انقلاب اسلامی گذرانده به فردی که در تمام عمر خود قدمی در راه دین و انقلاب برنداشته و حتی گاهی ضربه نیز زده است، ترجیح بدهند؟
حضرت آیت الله خامنه‌ای در جمع‌بندی این سرفصل تأکید کردند: در فرهنگ باید روحیه آزاداندیشی همراه با برنامه‌ریزی عادلانه وجود داشته باشد و با هدایت و کمک به رویشهای خوب جلوی ضربات فرهنگی گرفته شود.
ششمین سرفصل از اولویتهای کشور و نقشه راه دولت، موضوع اهمیت برنامه ششم توسعه و لزوم تسریع در نهایی کردن آن بود.
ایشان با اشاره به تأخیر در ارائه برنامه ششم توسعه، افزودند: برنامه‌های توسعه، هماهنگی و هم‌افزایی ایجاد می‌کنند و همچون حلقه‌های یک زنجیر، کشور را به اهداف برنامه چشم‌انداز می‌رسانند، بنابراین با پیش بردن سریع برنامه ششم، نگذارید کار بیش از این متوقف شود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای هفتمین سرفصل از توصیه‌های خود به دولت را مسئله فضای مجازی خواندند و گفتند: فضای مجازی، دنیایی رو به رشد، بسیار وسیع و غیرقابل توقف است که فرصتهای بزرگ و در عین حال تهدیدهایی را هم می‌تواند به همراه داشته باشد.
ایشان با تأکید بر ضرورت استفاده حداکثری از فرصتهای فضای مجازی و دفع تهدیدهای آن، هدف از تشکیل شورای‌عالی فضای مجازی را همین مسئله بیان و خاطرنشان کردند: باید در ایجاد شبکه ملی اطلاعات و راه‌اندازی آن تسریع شود.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش پایانی سخنان خود به موضوع حقوقهای نجومی اشاره کردند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه نباید از این قضیه به آسانی عبور کرد، خاطرنشان کردند: اعتماد مردم در این قضیه ضربه فراوانی خورده است، زیرا مردم و جوانان تحصیلکرده دریافتهای خود را با این دریافتهای غیرعادلانه مقایسه می‌کنند و این سؤال را می‌پرسند که بر اساس چه معیار و امتیازی و به دلیل انجام کدام کار ویژه این حقوقها پرداخت شده است؟
ایشان با تأکید بر لزوم عزم راسخ و برخورد قاطع با مسئله حقوقهای نجومی در تمام قوا و سازمانها افزودند: در موارد بجا و لازم، قوه قضائیه نیز باید ورود و با متخلفان برخورد کند.
* ایجاد ثبات و آرامش اقتصادی، بزرگ‌ترین دستاورد دولت است
در ابتدای این دیدار آقای روحانی در گزارشی از اقدامات دولت، بر اهمیت اقتصاد مقاومتی تأکید کرد و «ایجاد ثبات و آرامش اقتصادی» را بزرگ‌ترین دستاورد دولت در سه سال گذشته دانست.
وی با ابراز امیدواری در رسیدن به رشد اقتصادی پنج درصدی در سال جاری، دستاورد دیگر دولت را رشد تولید ملی خواند و افزود: در زمینه نفت و گاز از تولید یک میلیون و ۲۳۰ هزار بشکه نفت و میعانات گازی، به دو میلیون و ۵۷۹ هزار بشکه در روز رسیده‌ایم.
وی همچنین از افزایش تولید نفت از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه به ۳ میلیون و ۸۵۰ هزار بشکه خبر داد.
آقای روحانی با اشاره به رشد ۱۵ و نیم درصدی در کشاورزی، خاطرنشان کرد: امسال در تولید گندم به خودکفایی رسیدیم و ذخایر گندم کشور به ۱۴ میلیون تن افزایش یافت که این اتفاق، بی سابقه است.
رئیس جمهور گفت: در این دولت، ۴۵۷ کیلومتر ریل گذاری شده و ۷۰۰ کیلومتر دیگر نیز در دست اقدام است.
وی با اشاره به فعالیت ۲۵۰۰ شرکت دانش بنیان و ارائه تسهیلات به آنها گفت: از طریق شرکتهای دانش بنیان، ۴۰ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.
آقای روحانی همچنین با اشاره به مشکلات اقتصادی، مهمترین معضل کنونی را مسئله اشتغال خواند و گفت: برای حل کامل مسئله بیکاری نیازمند ایجاد اشتغال برای یک میلیون نفر در سال هستیم.
«بدهی دولت به بانکها»، «کمبود منابع آبی»، «معضلات جدی در حوزه محیط زیست»، «مشکلات صندوق بازنشستگی»، «بهره وری نامناسب»، «عدم تعادل در منابع و مصارف بودجه» و «کاهش درآمدهای نفتی و منابع درآمدی»، از دیگر مشکلاتی بود که رییس‌جمهور به آن اشاره کرد و افزود: باید همه قوا و ارکان کشور کمک کنند تا بتوانیم با اجماع نظر از این مشکلات عبور کنیم.
همچنین در این دیدار آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور با اشاره به ۱۲۰ برنامه و طرح مصوب در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، افزود: سیاست ها و برنامه های اقتصاد مقاومتی در سطوح عالی همه وزارتخانه‌ها، دستگاه‌ها و استانداری‌ها با نظم و جدیت در حال پیگیری است و امروز با قاطعیت می توان گفت اقتصاد کشور به حرکت در آمده است.
آقایان ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور، زنگنه وزیر نفت، ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آخوندی وزیر راه و شهرسازی و نوبخت معاون رییس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، گزارش‌هایی از مجموعه تلاش‌های صورت گرفته در بخشهای مختلف دولت بیان کردند.
در پایان این دیدار نماز ظهر و عصر به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2bXiV9L

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

بهترین ابزار های سئو برای شما

ابزار های جدید در یک چشم بر هم زدن، می آیند و می روند. میلیون ها ابزار برای سئو وجود دارد و سئو کاران تازه کار و با تجربه مدام این سوال را می پرسند : ” از میان تمام این ابزار ها، کدام یک بهترین هستند؟ داشتن کدام یک از ابزار ها “الزامی” است و استفاده از کدام یک را باید به کل کنار بگذارم؟
در طی ۳ سالی که به عنوان کارشناس بازاریابی موتورهای جستجو و سئو کار کرده ام، مشتاقانه به دنبال ابزار های قدرتمندی بوده ام که بتوانم مدت های طولانی از آنها استفاده کرد. همیشه بر این عقیده بوده ام که اگر داده ها صحیح و درست باشند، یک ابزار خوب می تواند تمامی در های بسته را باز کند. بخواطر همین بیشتر از این معطلتان نمی کنم و فهرستی از بهترین ابزار هایی که تا به حال پیدا کرده ام را در اختیارتان قرار می دهم.



SEMrush
SEMrush
SEMrush
اولین و مهم ترین دلیل ما برای استفاده از ابزار SEMrush این است که تشخیص دهیم آیا یک سایت در وضعیت خوبی قرار دارد یا خیر. هر زمان که می خواهیم سایت را بهبود دهیم یا بر روی ساخت لینک کار کنیم ، همیشه از ابزار SEMrush استفاده می کنیم تا ببینیم یک سایت چه تعداد کلمات کلیدی برای گوگل رتبه بندی می کند. هر زمان با سایتی مواجه شدید که از تعداد بسیاری لینک ورودی و اعتبار دامنه خوبی برخوردار است، ولی کلمات کلیدی آن هیچ رتبه بندی در SEMrush ندارند، به احتمال زیاد آن سایت جریمه و پنالتی شده است. همچنین ترافیک ارگانیک آنها را نیز بررسی می کنیم تا متوجه شویم آیا کاهش چشمگیری داشته است یا خیر؛ و درصورتی که جواب این بررسی مثبت باشد می دانیم که دیگر نباید سراغ آن سایت برویم.
همچنین از ابزار SEMrush در بررسی کلمات کلیدی نیز بهره می بریم. بهترین سایت هایی که برای کلمه کلیدی اصلی رتبه بندی شده اند را پیدا می کنیم، سپس می بینیم آن سایت ها برای چه کلمات کلیدی رتبه بندی شده اند. وقتی فهرست کلمات کلیدی خود را با چند سایتی که در همین زمینه هستند ترکیب کنید، در نهایت فهرست بسیار جامعی از کلمات کلیدی خواهید داشت.



ذع

BuzzSumo
بیشتر افراد فکر می کنند که ابزار BuzzSumo پلاگین سئو نیست بلکه بیشتر ابزاری برای رسانه های اجتماعی است. ولی از آنجایی که سئو و بازاریابی محتوا پیوندی ناگسستنی با هم پیدا کرده اند، ابزار BuzzSumo اکنون تبدیل به یک ابزار قدرتمند در عرضه سئو شده است.
وقتی به دنبال ایده برای محتوای اجتماعی هستیم از این ابزار استفاده می کنیم. بعد از اینکه یک پایگاه داده برای کلمات کلیدی ایجاد کردیم، آن کلمات را در BuzzSumo بررسی می کنیم تا روش هایی خلاقانه برای ساخت عنوان به ذهنمان خطور کند. وقتی به دنبال ایده برای اینفوگرافیک های (infographics) جدید هستیم، BuzzSumo اولین ابزاری است که از آن استفاده می کنیم. زمانی که می خواهید ایده های متدوال برای صفحه ی پینترست پیدا کنید، داده BuzzSumo می تواند کمک شایانی بکند.
و اگر بر روی تب ” Backlinks” کلیک کنید، می توانید به اشتراک گذاری محبوب ترین لینک های ورودی در شبکه های اجتماعی را نیز ببینید. یک راه فوق العاده برای فهرست گرفتن از سایتهایی که می توانید به آنها دسترسی پیدا کنید – با نگاه به معیارهای معمولِ سئو در گذشته، می توانید صفحات محبوبی را پیدا کنید (اگر بتوانید لینکی بدست آورید)، که قادر هستند هزاران buzz اجتماعی ایجاد کنند.



download

AuthorityLabs
با استفاده از ابزار AuthorityLabs می توانید با دنبال کردن رتبه بندی های سابق و بازنمایی های گرافیکی (graphical representations) متوجه شوید که یک کلمه کلیدی در طول زمان چه رتبه بندی کسب کرده است. بیشتر سئو کار های با تجربه می دانند که این موضوع نباید یک KPI (شاخص اندازه گیری عملکرد کلیدی) مجزا باشد، چرا که داده ها می توانند بر مبنای شخصی سازی شدن، مرکز داده و غیره با یک دیگرمتفاوت باشند. با این حال با توجه به ثبات داده ای که AuthorityLabs فراهم می کند، می توان از آن به عنوان مکانیسمی برای مشاهده چگونگی عملکرد کلمات کلیدی در طول زمان استفاده کرد. همچنین می توانید با استفاده از این ابزار، چند وب سایت را در آن واحد با هم مقایسه کنید و درنتیجه ببینید رقبایتان چطور عمل می کنند – به ویژه اگر دارید استراتژی های بازاریابی آنها را بررسی می کنید.



SpyFuSpyFu
من از ابزار SpyFu برای پژوهش رقابتی استفاده می کنم. وقتی کار با یک وب سایت جدید را شروع می کنم، ابتدا بررسی می کنم که در زمینه ترافیک ارگانیک و تبلیغات کلیکی کجای کار هستند؛ اینجاست که می توانید کار تجزیه و تحلیل استراتژی آنها را آغاز کنید.
با بررسی اجمالی گزارشی که نرم افزار ارائه می دهد، فورا متوجه می شوم که در تبلیغات کلیکی (PPC)، هزینه هر کلیک (CPC)، هزینه روزانه و غیره، برای چه کلمات کلیدی پرداخت انجام می دهند. همچنین، متوجه می شوم برای چه کلمات کلیدی رتبه بندی می گیرند، چه میزان ترافیکی جذب می کنند (drawing in)، و بسیاری موارد دیگر.
با استفاده از SpyFu می توانید از خیلی موارد دیگر سر در بیاورید؛ یکی از این موارد، سابقه تبلیغات (ad history) است – زمانی که می خواهید یک کمپین تبلیغات کلیکی جدید راه اندازی کنید داده هایی که از سابقه تبلیغات به دست آمده، در جستجویی که به منظور الهام گرفتن برای تولید آگهی انجام می دهید، می تواند بی نهایت مفید باشد.
ابزار بک لینک این ابزار، قدرتمند ترین ابزار در بازار نیست، اما اگر به دیگر ویژگی های ضروری افزوده شود (add-on) می تواند مفید باشد. contact feature می تواند در زمان ارتقا دادن، کمی در زمان صرفه جویی کند، ولی باز هم خیلی جامع و ضروری نیست و نباید از آن به عنوان یک ابزار مستقل استفاده کرد.



AhrefsAhrefs
در زمان بررسی بک لینک اطلاعاتی که ابزار Ahrefs فراهم می کند،خیلی مفید و قدرتمند است. من هر روز از Ahrefs به منظور یافتن موارد زیر استفاده می کنم:
■ یک سایت چه تعدادی referring domains دارد؟
■ چه تعدادی از آنها از unique IP هستند؟
■ چه تعدادی از این لینک ها از سایت های .gov و .edu هستند؟
■ رشد لینک آنها در طول زمان تا چه حد عادی و طبیعی است؟
■ معتبرترین لینک های آنها (که بر اساس رتبه دامنه مرتب شده اند) کدام است؟
■ یکی از موارد استفاده از این داده زمانی است که سعی داریم استراتژی های ساخت لینک را برای مشتری ها به تصویر بکشیم. سایت هایی که در رتبه بندی بالا قرار دارند را شناسایی می کنیم و نشان می دهیم که در هر محدوده رتبه دامنه، چه تعدادی لینک دارند. ابزار ahrefs کار را راحت کرده است:
■ آیا این لینک ها مربوط به صفحات ویژه هستند، یا تعداد بیشماری لینک برای یک دامنه هستند ؟
■ سایت هایی که جریمه شده اند یا افرادی که تمایل دارند بک لینک های جدید را نظارت کنند، می توانند با این ابزار لینک های جدیدی که طی روز یا روزهای گذشته، هفته یا ماه گذشته و یا دو ماه گذشته به دست آمده را مشاهده کنند.
موارد دیگری که می توانید از Ahrefs استفاده کنید عبارتند از: بررسی چگالی متنون، بررسی لینک های شکسته و غیره.
Ahrefs همچنین ویژگی های جدید مثل top content، top referring content را راه اندازی کرده است و به سرعت در حال توسعه و تبدیل شدن به ابزاری فراتر یک ابزار تحلیل لینک است.

هر گونه سوال و یا ابهامی داشتید خوشحال خواهم شد در این صفحه نظراتتون را به اشتراک بگذارید.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2bFnlEP

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

۱۳۹۵ شهریور ۳, چهارشنبه

روایت خلبان رهبر انقلاب از وضعیت قرمز در آسمان

روایت خلبان رهبر انقلاب از وضعیت قرمز در آسمان


مرا صدا زدند و ابلاغ کردند بروم پرواز. پرسیدم: «مقصد کجاست؟» جواب دادند: «داخل هواپیما به شما ابلاغ می‌شود!» آسمان پوشیده از ابرهای سنگین و تاریک‌تر از شب‌های دیگر بود. باران هم می‌بارید و هوا به شدت خراب بود.


استاد خلبانی هواپیمای جت فالکن و بوئینگ-۷۴۷، معاون عملیات آشیانه جمهوری اسلامی ایران و مدیر آموزش ترابری معاونت عملیات ستاد نیروی هوایی از جمله سمت‌هایی بوده است که محمدجعفر خانجانی بر عهده داشته است.

به گزارش ایسنا، این خلبان روز دوازدهم آذرماه ۱۳۲۷ در محله هردورود قائم شهر متولد شد. پدرش حیدر که در زمان حکومت رضاشاه برای احداث کارخانه نساجی شماره یک مازندران باید به بیگاری می‌رفت، از قائم شهر به سوادکوه گریخت اما بعدها جزو کارکنان همین کارخانه درآمد. محمدجعفر دو برادر و چهار خواهر دارد و خود دومین فرزند خانواده است.

او تحصیلات ابتدایی را در دبستان کوچک‌سرا، و متوسطه را در دبیرستان سپهر قائم شهر گذراند و سال ۱۳۴۶ در رشته طبیعی دیپلم گرفت.

خانجانی به دلیل علاقه وافری که به شغل خلبانی داشت، با آگاهی از استخدام نیروی هوایی، در آزمون‌ها و معاینات پزشکی شرکت کرد و در بهمن‌ماه ۱۳۴۶ به جمع دانشجویان خلبانی این نیرو پیوست.

وی دوره مقدماتی زبان انگلیسی را بعد از تمرین‌های آموزش نظامی در مرکز آموزش‌های هوایی نیرو طی کرد و بعد از خواندن دروس آکادمی پرواز، دوره خلبانی هواپیمای ملخ‌دار «پایپر» را در این مرکز آموزش دید.

او در سال ۱۳۴۷ برای تکمیل دوره به تگزاس آمریکا عزیمت کرد. ابتدا در پایگاه هوایی «لکلند» دوره تخصصی و پیشرفته زبان و آموزش‌های مرتبط با پرواز را یاد گرفت و برای ادامه پرواز به پایگاه «لاریدو» در نزدیکی شهر لاریدو و مرز مکزیک رفت.

در این پایگاه مدتی کوتاه با هواپیمای ملخ‌دار تی-۴۱، سپس با جت آموزشی تی-۳۷ و در آخر با جت مافوق صوت تی-۳۸ پرواز انجام داد و با درجه ستوان دومی از دانشکده خلبانی نیروی هوایی ارتش فارغ‌التحصیل شد.

محمدجعفر پس از بازگشت از آمریکا در سال ۱۳۴۹ به منظور طی کردن دوره رزمی شکاری مدرن اف-۵ که چند سالی بیشتر نبود به خدمت نیروی هوایی درآمده بود، به پایگاه هوایی دزفول منتقل شد. او خاطره استاد خوبش، علی دهنادی را در هواپیمای اف-۵ هنوز فراموش نکرده است.

حدود دو سال بعد (سال ۱۳۵۱) برحسب نیاز خدمتی و نزدیک بودن به زادگاهش، به پایگاه یکم ترابری مهرآباد منتقل شد و در آنجا پرواز با بیشتر هواپیماهای ترابری نیرو را در طول خدمت تجربه کرد. اول خلبان اف-۲۷ یا «فرندشیپ» بود.

بعدها استاد خلبان سی-۱۳۰ یا هرکولس شد. مدتی طولانی هم با بویینگ-۷۴۷ پرواز کرد و هم زمان با دو هواپیمای جت سبک با نام‌های «جت استار» و «جت فالکن» نیز می‌پرید.

خانجانی از افتخارات هشت سال دفاع مقدس از انجام پروازهای سوخت رسانی و پشتیبانی جبهه‌های نبرد حق علیه باطل، در کنار سایر مأموریت‌هایی که به او محول می‌شد، یاد می‌کند؛ مأموریت‌هایی که بدون چون و چرا و با علاقه‌مندی کامل بر عهده می‌گرفت.

اگرچه او هنوز توانایی پرواز را داشت، ولی بالاخره بعد از ۳۳ سال خدمت و ۶۴۰۰ ساعت پرواز با انواع هواپیماهای نیروی هوایی، در سال ۱۳۷۹ با درجه سرهنگی به افتخار بازنشستگی نائل آمد.

خانجانی در سال ۱۳۵۶ با خانم زهرا عزیزی، که در رشته مهندسی کشاورزی فارغ‌التحصیل شده بود، ازدواج کرد و صاحب سه فرزند شد. علی‌رضا (۱۳۵۷) و آرش (۱۳۶۳) هر دو با علاقه زیاد شغل خلبانی را انتخاب کردند. علی‌رضا هم اکنون پرواز می‌کند و آرش نیز دوره خلبانی را با موفقیت طی کرده است. تنها دخترش، مریم (۱۳۶۱) نیز مهندس مکانیک است.

دو خاطره کوتاه از سال‌های جنگ تحمیلی را که در ذهن کاپیتان سرهنگ محمدجعفر خانجانی جای خوش کرده، از زبان خودش بخوانید.

وقتی وضعیت قرمز شد

هفته بسیج یکی از سال‌های جنگ تحمیلی بود. حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای مقام معظم رهبری، آن زمان رئیس جمهور بودند. قرار بود به شهرهای مختلفی سفر کنند. افتخار خلبانی یکی از پروازها بر عهده من گذاشته شد. سخنرانی ریاست جمهوری در یزد خاتمه یافت و قرار شد ایشان را به اصفهان ببریم. مسئول هماهنگی‌ها از من پرسید: «چقدر سوخت دارید؟» گفتم: «برای یک ساعت». گفت: «تا اصفهان ۲۰ دقیقه راه است. نیاز به سوخت‌گیری نیست.» شرایط طوری بود که به ظاهر اطاعت کردم اما تا او رفت، به مسئول سوخت هواپیما با انگشت اشاره کردم برای سه ساعت پرواز سوخت بزنند.

نزدیک اصفهان بودیم که خبر دادند وضعیت قرمز است و هواپیماهای «میگ‌» عراقی در حال بمباران شهر و فرودگاه هستند. به سرعت از منطقه خطر دور شده و در فاصله ۱۲۰ کیلومتری شرق فرودگاه اصفهان و در ارتفاع پست یک ساعت و نیم دور زدم تا وضعیت سفید اعلام شد. آن امیر مسئول که با گذر زمان به شدت نگران شده بود، آمد سراغم و پرسید: «چقدر سوخت دارید؟» گفتم: «برای یک ساعت و نیم دیگر.» با تعجب گفت: «از کجا آوردید؟» ماجرا را برایش توضیح داده و گفتم: «من طبق مقررات عمل کردم.» اینجا بود که آفرین گفت و تشویقم کرد

فرستاده شده از HUAWEI TAG-L21ِ من با Tapatalk


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2c6qmQB

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

آشپزی حرفه ای

بيف استروگانف
زياد پيش مي‌آيد که شما مهمانی را براي ناهار يا شام نگه مي‌داريد. در اين مواقع بايد بتوانيد يک غذاي سريع ولي در حين حال آبرودار، بار بگذاريد تا از خجالت مهمان‌ها دربيابيد و به دردسر هم نيفتيد.
براي اين منظور، توصيه مي‌کنيم اين ۳ نکته را از ما داشته باشيد
۱) فر يا گاز را گرم کنيد
قبل از اين‌که حتي دستانتان را براي پخت غذا بشوييد، گاز يا فر را روشن کنيد تا داغ شود. حتي مي‌توانيد کتري را روي گاز بگذاريد تا جوش بيايد. در اين صورت ۱۵ دقيقه تا گرم شدن فر، جلو مي‌افتيد.
۲) سازمان‌دهي کنيد
رمز آشپزي سريع، مديريت مواد و وسايل است. تمام موادغذايي و ظروف را آماده کنار دست‌تان بچينيد. دستور چند غذاي ساده را از قبل به خاطر بسپاريد تا مجبور نباشيد دنبال آن برويد.
۳) اندازه‌ها را کم کنيد
سومين فرمان براي موفقيت در آشپزي سريع در ايام عيد، اندازه‌ي غذاست. هر چه اندازه و مقدار مواد اوليه کمتر باشد، غذا سريع‌تر آماده مي‌شود.
اگر مهمانتان را از قبل براي شام يا ناهار دعوت کرده‌ايد، فرصت داريد در ايام عيد هم غذاهاي تشريفاتي بپزيد و سفره‌ي رنگيني تدارک ببينيد. چند دستور غذاي پرزحمت‌تر هم برايتان نوشته‌ايم که‌مي‌توانيد يکي از اين غذاها را براي پذيرايي از مهمانان نوروزي دعوت شده از‌قبل،‌بپزيد.

مواد لازم
گوشت مغز ران گوساله يا راسته پاک کرده : ۱ کیلو
روغن یا کره : ۱۰۰گرم
پیاز متوسط: سه تا چهار عدد
آرد :يک قاشق سوپ‌خوري سرخالي
خامه : ۱۵۰ گرم
سيب‌زميني پشندي: ۱ کیلو و نیم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: فراوان براي سرخ‌کردن سيب‌زميني
سس سفید: یک دوم پیمانه
طرز تهیه
پياز را خلال کنيد و در روغن سرخ کنيد تا طلايي شود. گوشت را ورقه‌ورقه و بعد خلال کنيد و بشوييد و داخل پياز بريزيد. حرارت را ملايم کنيد و در ظرف را بگذاريد تا گوشت بپزد، ولي زياد له نشود و آب گوشت تمام شود. بعد آرد را داخل گوشت بريزيد. نصف ليوان آب اضافه کنيد و بگذاريد دو سه جوش بزند و سس آن غليظ شود.
سيب‌زميني‌ها را پوست بکنيد و با دست يا ماشين مخصوص، بلند و باريک، به نازکي چوب کبريت، خلال کنيد و بشوييد و در صافي بريزيد تا آبش کاملا گرفته شود. روغن را خوب داغ کنيد و سيب‌زميني را داخل روغن سرخ کنيد. سيب‌زميني را زياد در روغن هم نزنيد، چون له مي‌شود؛ فقط گاهي با احتياط آنها را جابه‌جا کنيد. وقتي سيب‌زميني سرخ و برشته شد با کفگير از داخل روغن بيرون آوريد و در صافي بريزيد تا روغن اضافي‌اش گرفته شود. گوشت را در ديس قرار دهيد، خامه و سس سفيد را روي گوشت بدهيد و سيب‌زميني آماده را در اطراف گوشت بريزيد.
نوش جان


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2bvGZD3

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

چطوری بوی ضخم مرغ رو از بین ببرم؟

از بین بردن بوی ضخم مرغ
سلامت مرغ
ابتدا از سلامت مرغ باید مطلع باشید. رنگ پوست مرغ نباید زرد باشد و باید یک حالت صورتی کم رنگ داشته باشد و مرغ نباید قبل از پخت بوی خاصی داشته باشد. قرار نیست مرغ قبل از پختن بوی مطبوعی داشته باشد.
روش های از بین بردن بوی ضخم مرغ
روش اول
یک لیمو ترش تازه را نصف کنید همراه با مقداری نمک تمام سطح مرغ را آغشته کنید این لیموترش باعث میشود گوشت مرغ قبل از پخت بوی لیمو را به خودش جذب کند و هنگام پخت طعمی مطبوع داشته باشد.
نکته :اگر مرغی که میخواهید استفاده کنید آب پز میکنید میزان زیادی آب اضافه نکنید.
مرغ را درون قابلمه قرار دهید یک حبه سیر اضافه کنید و میتوانید از یک دوم حلقه هویج خرد شده و همینطور یک شاخه کوچک کرفس استفاده کنید و همینطور یک عدد پیاز کوچک را همراه مرغ روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند بعد هر ادویه ای که دوست دارید استفاده کنید برای مرغ بهتر است از زردچوبه و فلفل سیاه استفاده کنید.
وقتی رنگ مرغ کاملاً تغییر کرد یک استکان آب اضافه کنید و در ظرف را بگذارید به مدت 25 الی 30 دقیقه بماند با حرارت تند و یکنواخت بپزد یا با حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد.
روش دوم
سطح یک تابه را با پیاز و فلفل دلمه ای پوشاند تقریباً دو عدد فلفل دلمه ای و دو عدد پیاز برای یک مرغ حدود 75/1 تا 2 کیلو مرغ کافیست.
پیاز و فلفل دلمه ای را حلقه میکنیم تمام ته ظرف میچینیم مرغ را روی مواد قرار داده و نصف قاشق چایخوری پودر سیر روی مرغ میپاشیم و کمی زردچوبه که میزانش باید خیلی کم باشد و فلفل سیاه و نمک اضافه میکنیم در ظرف را میگذاریم بدون اضافه کردن هیچ گونه آبی اجازه میدهیم مرغها کاملا پخته شود و در آبی که از سبزیجات خارج میشود مرغ سرخ شود. روغن هم اضافه نمیکنیم.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2bN6rSm

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

فوت و فن خوش طعم کردن غذاها

خوش طعم کردن گوشت
برای طعم‌دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می‌خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک!
۱- برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی، پیش از طعم‌دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی‌ باز و نرم کنید و از ۳ ساعت قبل در کیوی رنده شده، فلفل قرمز و ماست بخوابانید. این روش تنها مختص رستوران‌ها نمی‌باشد. شما نیز می‌توانید در منزل خود آن را تجربه کنید.
۲- گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آبلیمو، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و کمی نمک قرار دهید.
۳- اگر می‌خواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی ‌زردچوبه تفت دهید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می‌کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی‌دهد.
۴- ساقه کرفس، برگ بو و فلفل دلمه‌ای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته می‌دهند.
۵- اگر قصد تهیه استیک یا حتی گوشت کبابی را دارید، می‌توانید از پودر قهوه نیم‌کوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، کمی نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌ای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعم‌دار کردن گوشت‌های استیک و کبابی است.
۶- راه دیگر برای بهتر شدن عطر و طعم گوشت استیکی آن است که آن را از روز قبل در مخلوطی از سرکه، روغن کنجد، کمی نمک، کمی فلفل قرمز، فلفل دلمه‌ای و برگ کرفس خام و حتی کمی آب گوجه فرنگی بخوابانید.
۷- برای پختن هریک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد!
۸- گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند.
۹- پس از اینکه تکه‌های مرغ را با آب و کمی ‌نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ شده و یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده کمی‌ تفت بدهید و روی مرغ‌ها بریزید. سپس اجازه دهید تکه‌های مرغ طعم‌دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.
۱۰- ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه از بهترین طعم دهنده‌ها به گوشت ماهی است.
خوش طعم کردن برنج
۱- اگر می‌خواهید برنج آبکش سفید درست کنید، بهتر است داخل آب در حال جوش برنج‌تان، چند عدد دانه هل یا یک چوب دارچین بیندازید. به این ترتیب هم برنج‌تان خوش‌طعم می‌شود و هم رنگ نمی‌گیرد.
۲- برای طعم گرفتن برنج‌های بدون عطر می‌توانید هنگام خیس کردن آنها چند گلبرگ گل محمدی را داخل آبشان بریزید تا عطر و طعم خوبی پیدا کنند.
۳- بهتر است به جای اضافه کردن رب به لوبیاپلو یا سایر پلوهایی که به رب نیاز دارند، از گوجه‌فرنگی رنده شده یا آب آن استفاده کنید.
۴- همیشه اضافه کردن روغن زیتون و روغن کنجد به برنج می‌تواند طعم بهتری به آن بدهد.
۵- اگر می‌خواهید ته‌چین درست کنید، داخل برنج در حال جوش کمی‌ زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنج‌تان زعفران بزنید. با این روش هم طعم زعفران حفظ می‌شود و هم رنگ برنج زردتر خواهد بود.
۶- اگر عادت دارید برنج مهمانی را از یکی، دو روز قبل خیس کنید، حتما داخل آب آن چند عدد دانه هل، برگ پونه یا برگ نعنای تازه بریزید تا برنج خوش طعم‌تری را جلوی مهمان‌هایتان بگذارید.
۷- برای خوشمزه‌‌تر شدن شوید پلو می‌توانید از ادویه مخصوص پلو که سبزرنگ است و در عطاری‌ها موجود می‌باشد استفاده کنید و پس از آبکش‌ کردن برنج کمی‌ ادویه لابه‌لای برنج بپاشید.
۸- برای خوشمزه‌‌تر شدن شیربرنج، بهتر است برنج را با شیر خیس کنید.
خوش طعم کردن ماکارونی
خیلی‌ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی ‌نمک اضافه می‌کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی‌آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم نمک دریافتی را کاهش می‌دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهیدکرد.
وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو ریختید، کمی ‌پنیر صبحانه روی آن رنده کنید.
خوش طعم کردن سبزی‌ها
۱- بهتر است برخی از سبزی‌ها مانند هویج، گل کلم، پیاز و گوجه فرنگی را اصلا نپزید. چون این سبزی‌ها به صورت خام خوشمزه‌تر هستند. شما می‌توانید آنها را قطعه قطعه و با کمی ‌آبلیمو طعم‌دار کنید و کنار ظرف غذایتان بچینید. اگر سفت و سختی هویج برای شما یا کودکتان قابل تحمل نیست، می‌توانید آن را رنده کنید تا خوردنش آسان‌تر شود.
۲- معمولا بیشتر افراد طعم سبزی‌های بخارپز را دوست ندارند، اما می‌توانید با افزودن کمی ‌روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی‌های بخارپز، طعمی ‌مطلوب به آنها بدهید، البته کمی‌تفت دادن این سبزی‌ها طعم بهتری به آنها خواهد داد
3- طعم دهنده‌هایی نظیر پودر سیر، فلفل سیاه و مقدار بسیار کمی ‌نمک می‌تواند سبزی‌های شما را خوش طعم کند.
۴- افزودن کمی روغن زیتون یا روغن کنجد به سبزی‌های پخته هم می‌تواند طعم فوق‌العاده‌ای به آنها ببخشد.
۵- هرگز به سبزی‌هایی که قرار است پخته شوند، آبلیمو یا سرکه اضافه نکنید. این کار باعث تلخ و بدبو شدن آنها می‌شود.
شما می‌توانید آبلیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزی‌ها اضافه کنید.
۶- برای اینکه ویتامین‌ها، شکل و بافت سبزی‌ها از دست نروند و بی‌طعم نشوند، بهتر است به جای آبپز کردن یا جوشاندن آنها، از روش بخارپز استفاده کنید.
۷- ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیاسبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آنها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. در ضمن، افزودن کمی‌ کره، نمک و آویشن می‌تواند طعم این سبزی‌ها را بسیار مطلوب‌تر کند.
۸- اضافه کردن کمی‌ نمک، گردوی آسیاب شده، کره و پونه خشک به سیب‌زمینی پخته شده، طعم فوق‌العاده جدیدی را به این خوراکی مفید می‌دهد.
۹- پختن ساقه کرفس، کنگر و براکلی با آب مرغ یا آب گوشت کم چربی باعث خوش طعم شدن این سبزی‌ها می‌شود، البته به شرطی که زیاد حرارت نبینند و بعد از پخت هم کمی ‌سرکه بالزامیک به آنها اضافه شود!
خوش طعم کردن سویا
با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است، اما بیشتر خانواده‌ها طعم و مزه آن را نمی‌پسندند.
برای خوشمزه کردن سویا به نکات زیر دقت کنید:
۱- ابتدا سویا را در مقدار لازم آب گرم خیس کنید و یکی دو بار آب آن را عوض کنید. وقتی سویا نرم شد، آن را در صافى بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود. سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ کنید و به آن ادویه، نمک و رب گوجه فرنگى را اضافه کنید. حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید. در این مرحله ۲ قاشق غذاخورى آبغوره را نیز به مواد اضافه کنید. اندکى صبر کرده و یک استکان آب به این مخلوط اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت ۵دقیقه بپزد. حالا سویاى شما مزه‌دار شده است. این را می‌توانید به ماکارونى یا خوراک می‌توانید اضافه کنید.
۲- علاوه بر روش فوق می‌توان پروتئین سویا را با مایعی تشکیل شده از سس گوجه فرنگی و شیر مخلوط کرده که طعم بهتری پیدا کند و سپس آن‌ را با مقداری گوشت مخلوط نمود.
۳- در همبرگر، کوفته، سس اسپاگتی و ماکارونی یا لازانیا، می‌توان نیمی ‌از گوشت مصرفی را با پروتئین سویا جایگزین کرد.
خوش طعم کردن شامی
اگر مقداری از برنج مهمانی شب گذشته تان باقیمانده است، اصلا نگران نباشید. شما می‌توانید یک لیوان برنج پخته را خوب بکوبید و با کمی‌گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده آن را مخلوط کنید و پس از افزودن ادویه و سبزی‌های معطر، یک شامی ‌بسیار خوشمزه سر میز غذا سرو کنید.
خوش طعم کردن نودل
نودل یکی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از بچه‌های بدغذا است. شما می‌توانید به سادگی ارزش تغذیه‌ای آن را با افزودن کمی ‌کنجد بودار و پختن آن در آب مرغ یا آب گوشت کم چربی بالا ببرید و با این کار طعم بهتری هم به آن بدهید.
خوش طعم کردن کتلت
برای متفاوت شدن طعم کتلت می‌توانید به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی ‌نان خشک خرد شده یا سوخاری به مواد اولیه کتلت می‌تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/2bvJ5CG

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم