۱۳۹۴ آبان ۳, یکشنبه

بررسی HTC One A9

سرانجام پس از مدت‌ها حدس‌وگمان درباره گوشی جدید اچ‌تی‌سی، دیروز با این محصول زیبا روبرو شدیم. One A9 را اگرچه نمی‌توان با قطعیت در رده محصولات پرچم‌دار دانست، بی‌شک از میان‌رده‌های بازار نیز یک سروگردن بالاتر است. میان‌رده‌های اچ‌تی‌سی اغلب با نام دیزایر معرفی می‌شوند، اما این بار اچ‌تی‌سی سنت‌شکنی کرد و محصولی با پیشوند A معرفی کرد که درواقع می‌توان آن را در طبقه‌ای جدید بین میان‌رده‌ها و پرچم‌داران قرار داد.
گوشی جدید اچ‌تی‌سی روز ۲۱ اکتبر طی مراسمی در شهر نیویورک و با حضور تعداد محدودی از خبرنگاران معرفی شد. اچ‌تی‌سی تمایلی نداشت این محصول را با سروصدای زیاد معرفی کند، شاید به این دلیل که، به‌اعتقاد اغلب تحلیلگران، این محصول تنها برای تسکین فروش نه‌چندان امیدوارکننده One M9 به بازار معرفی شده است.


طراحی



اچ‌تی‌سی در سال‌های اخیر در زمینه طراحی سعی کرده به سلیقه بازار توجهی ویژه کند. می‌توان گفت اپل با عرضه گوشی‌های فلزی سطح توقع بازار را بالا برد و اچ‌تی‌سی اولین کمپانی مهمی بود که دنباله‌رو این روند شد و پرچم‌داران سری M خود را با بدنه‌ای فلزی و یکپارچه روانه بازار کرد. پرچم‌دارانی همچون M8 ،M7 و M9 با بدنه فلزی خود تحسین بسیاری از طرفداران این برند را برانگیختند و حالا اچ‌تی‌سی محصولی تقریبا میان‌رده را با بدنه فلزی به بازار معرفی کرده است.
One A9 از بدنه یکپارچه فلزی ساخته شده که از لبه‌های قوس‌دار برخوردار است. این طراحی، علی‌رغم زیبایی بی‌نظیر، از مشکلی همچون تعبیه خطوطی برای دریافت سیگنال‌های ارتباطی توسط آنتن‌های گوشی رنج می‌برد. برای رفع این مشکل خطوط پلاستیکی در نمای پشتی بدنه قرار می‌گیرد تا دریافت سیگنال‌های مربوط به شبکه مخابراتی و شبکه وای‌فای و... با مشکل مواجه نشود.
این گوشی با وزن ۱۴۳ گرمی و قطر ۷.۳ میلی‌متری دستگاهی تقریبا نازک و سبک به شمار می‌رود؛ اما در مورد خوش‌دست بودن تا زمانی که آن را در دست نگیریم نمی‌توانیم نظر نهایی‌مان را بیان کنیم.
پنل جلویی One A9 با گوریلا گلس ۴ و شیشه 2.5D پوشانده شده است. انتظاری که از گوریلا گلس ۴ روی این گوشی داریم ایجاد یک صفحه نمایش مقاوم در برابر خط و خش و همچنین ضربه است.
گالری تصاویر (5 تصویر )






صفحه نمایش



اچ‌تی‌سی به استفاده از پنل‌های کواد اچ‌دی چندان اعتقاد ندارد. این را می‌توان به‌وضوح در محصولات اخیر این شرکت تایوانی مشاهده کرد. One A9، مانند بسیاری از گوشی‌های سال‌های اخیر بازار، از صفحه نمایشی با رزولوشن 1080p بهره می‌برد. این صفحه نمایش از نوع پنل‌های AMOLED ساخته شده که به کیفیت و کنتراست بالا مشهورند. اندازه ۵ اینچی این نمایشگر کاملا مطلوب و مناسب به‌نظر می‌رسد و برای بسیاری از کاربران سایز ایده‌آل محسوب می‌شود.


پردازنده و رم



One A9 را نه می‌توان میان‌رده دانست و نه پرچم‌دار! این گوشی اگرچه مانند پرچم‌داران از پردازنده ۸ هسته‌ای استفاده می‌کند، نوع پردازنده‌اش در رده پردازنده پرچم‌داران سال ۲۰۱۵ نیست. اچ‌تی‌سی اسنپدراگون ۶۱۷ را برای این گوشی انتخاب کرده که، علاوه بر ۶۴ بیتی بودن، همه هسته‌هایش از نوع Cortex A-53 هستند. فرکانس کاری ۴ هسته آن روی ۱.۵ گیگاهرتز و ۴ هسته دیگر روی ۱.۲ گیگاهرتز تنظیم شده است. از عملکرد اسنپدراگون ۶۱۷ روی One A9 هنوز اطلاعات دقیقی در دست نیست، اما در همین اول کار مشخص شده این پردازنده توانایی پردازش فیلم‌برداری 4K ندارد و بدین ترتیب این گوشی از قابلیت فیلم‌برداری 4K محروم شده است.
One A9 در دو مدل ۱۶ گیگابایتی و ۳۲ گیگابایتی عرضه می‌شود. مدل ۱۶ گیگابایتی ۲ گیگابایت رم در اختیار دارد و اچ‌تی‌سی در مدل ۳۲ گیگابایتی آن ۳ گیگابایت رم در کنار پردازنده قرار داده است. همچنین حافظه داخلی A9 به کمک کارت حافظه MicroSD قابل افزایش است.


دوربین



اچ‌تی‌سی یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی را در پشت لنز دوربین One A9 قرار داده است. برخلاف دوربین One M9، که ۲۰ مگاپیکسلی بود، دوربین A9 از رزولوشن پایین‌تری برخوردار است. این دوربین عکس‌هایی با وضوح 4128×3096 پیکسل شکار می‌کند و به لرزشگیر اپتیکال تصاویر نیز مجهز است. هنگام فیلم‌برداری رزولوشن آن از 1080p در حالت ۳۰ فریم بر ثانیه فراتر نمی‌رود. برای گرفتن عکس‌های سلفی نیز اچ‌تی‌سی از همان ۴ مگاپیکسل معروف خود استفاده کرده که به اولتراپیکسل مشهور است. دوربین جلو نیز توانایی فیلم‌برداری با رزولوشن فول اچ‌دی دارد.
هر دو دوربین One A9 لنزی با دیافراگم f/2.0 دارند تا هنگام عکاسی در محیط‌های کم نور بتوانند عملکرد قابل قبولی داشته باشند. همچنین دوربین اصلی این گوشی می‌تواند عکس‌ها را با فرمت خام RAW نیز ذخیره کند.


سیستم عامل



دیگر نقطه قوت One A9 سیستم عامل اندروید ۶ یا مارشمالو است که به‌صورت پیش‌فرض روی آن نصب شده. جدیدترین نسخه اندروید هم‌اکنون تنها برای گوشی‌های نکسوس عرضه شده و A9 می‌تواند جزو اولین گوشی‌های غیر نکسوسی مجهز به مارشمالو لقب بگیرد. اچ‌تی‌سی آخرین نسخه رابط کاربری Sense را نیز روی A9 قرار داده است.


دیگر امکانات



  • سنسور اثر انگشت
سنسور آشنای تشخیص اثر انگشت را پایین صفحه نمایش می‌بینیم که در ظاهر شبیه دکمه Home است، اما چنین عملکردی ندارد و صرفا برای آنلاک کردن گوشی به کار می‌رود. این سنسور در حالت Always-On قرار دارد؛ بدین معنی که همیشه فعال است و در صورت تشخیص لمس اثر انگشت صاحب خود به‌سرعت گوشی را آنلاک می‌کند. در سنسورهایی که در حالت Always-On قرار ندارند لازم است اول یک بار دکمه پاور را برای روشن شدن صفحه نمایش استفاده کرد و سپس انگشت را روی سنسور قرار داد، اما در سنسور اثر انگشت One A9 مرحله روشن کردن صفحه نمایش حذف شده است.
  • فناوری شارژ سریع
به‌لطف پردازنده‌های اسنپدراگون، فناوری شارژ سریع یا Quick Charge نیز در One A9 استفاده شده است. نسل سوم این فناوری در A9 پشتیبانی می‌شود و به‌کمک آن میزان شارژ باتری در ۳۰ دقیقه ابتدایی اتصال به برق از صفر به بیش از پنجاه درصد می‌رسد.
  • پشتیبانی از شبکه‌های 4G/LTE
نقطه قوت دیگر A9 بدون شک پشتیبانی از شبکه‌های 4G/LTE است. این گوشی از باندهای مخابراتی متعددی برای این منظور پشتیبانی می‌کند و سیم‌کارتی که کاربر باید درون گوشی قرار دهد از نوع نانوسیم است.


جمع‌بندی اولیه



در مورد One A9 همه‌چیز خیلی خوب و ایده‌آل به نظر می‌رسد. از طراحی گرفته تا مشخصات سخت‌افزاری، همگی از محصولی خوب و مطلوب خبر می‌دهند. شاید به‌سختی بتوان نکته‌ای منفی یا نبود ویژگی خاصی در این گوشی را نام برد. اما در هر صورت باید بپذیریم که با محصولی قابل رقابت با پرچم‌داران سال ۲۰۱۵ طرف نیستیم. بدون شک برای خریدارانی که به دنبال گوشی خوبی در رده قیمتی مناسب‌تر می‌گردند A9 یکی از انتخاب‌های اصلی است. گوشی جدید اچ‌تی‌سی حدود دو هفته دیگر، یعنی اوایل ماه نوامبر، رسما وارد بازار می‌شود و قیمت احتمالی آن در مدل ۳۲ گیگابایتی با ۳ گیگ رم ۴۰۰ دلار پیش‌بینی شده است.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/1GpMzC7

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

هیچ نظری موجود نیست: