۱۳۹۴ دی ۱۰, پنجشنبه

ترکش بی نصیب!



گفت دست بزار روي کمرم!
دست گذاشتم دیدم چیزي زیر پوستش فرو رفته.
گفتم: این چیه!
گفت: ترکش بی نصیب. نمی دانم چرا به جاي اینکه در قلبم فرو برود در
کمرم رفته!
گفتم: خدا نکنه!
گفت: خانم دعا کن این بار که می روم شهید برگردم!
رفت و یک ماه بعد جنازه اش برگشت.

☝️درود بر شما مردمى كه همچنان كوهى استوار در مقابل سختيها و دشواريها ايستاده ايد و با اين مقاومت و استواريتان و حملات دشمن شكنانه خود پشت دشمن را به لرزه درآورده ايد و با اين وحدت و اتحاد مى رود كه به نابودى ظالمان و دشمنان بيانجامد و طومار ظلم و استبداد جابران و استعمارگران را در هم پيچيده و درهم خورد كند. و من به عنوان يك برادر كوچك از شما مى خواهم وحدت را همچنان حفظ كنيد و همواره دنباله رو اماممان باشيد و مبادا كه غفلت كنيد كه دشمن در كمين است و دنبال فرصت مى گردد كه نقشه هاى شومش را پياده كند. شماها مردم اميد مستضعفان هستيد و وظيفه ما خيلى سنگين است و خداوند در اين مقطع زمانى شما ملت را گماشته است كه حق خود و مظلومان را از ظالمان بستانيد و رمز اين پيروزى در گرو پيروى از رهبر است و از شماست كه از اسلام و مظلومين دفاع كنيد و الآن وقت آن رسيده است .
هدیه به شهید جعفر رضایی صلوات- شهدای فارس

تولد:1342/6/1- لامرد
شهادت: 1364/7/30- عین خوش


ارسال شده از Tapatalk آندروید.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/1OmkAEM

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

۱۳۹۴ دی ۹, چهارشنبه

تصاویر/ نمایشگاه خیابانی "مافراموش نمیکنیم"

به مناسبت فرارسیدن ششمین سالگرد حماسه 9 دی نمایشگاه خیابانی مجموعه کاریکاتورهای هنرمند انقلابی عباس گودرزی با موضوع فتنه88 و با عنوان «ما فراموش نمی کنیم» در جوار مسجد جامع حضرت ولی عصر(عج) منطقه 22 تهران برگزار شد. این نمایشگاه که به همت کارگروه هنری و تبلیغات این مسجد برگزار شده است به صورت 24 ساعته از تاریخ 5 دی ماه لغایت 11 دی ماه به مدت 7 روز پذیرای بازدید کنندگان عزیز میباشد.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/1mQIrlG

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

علائم و نشانه‌های سرطان ریه

آگاهی از نشانه‌های شایع سرطان ریه سبب می‌شود این سرطان مهلک در ابتدایی‌ترین و درمان‌پذیرترین مرحله تشخیص داده شود، بنابراین شناخت علائم و نشانه‌های این بیماری جهت جلوگیری از پیشرفت آن در بدن ضرورت دارد.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم ، آگاهی از نشانه‌های شایع سرطان ریه سبب می‌شود این سرطان مهلک در ابتدایی‌ترین و درمان‌پذیرترین مرحله تشخیص داده شود، بنابراین شناخت علائم و نشانه‌های این بیماری جهت جلوگیری از پیشرفت آن در بدن ضرورت دارد. متخصصان معتقدند، سرطان ریه در مراحل اولیه هیچ نشانه‌ای ندارد و بیماران اغلب زمانی به پزشک مراجعه می‌کنند که بیماری در مراحل پیشرفته قرار دارد. شاید به همین دلیل باشد که سرطان ریه کشنده‌ترین سرطان در انسان محسوب می‌شود. با این‌ وجود آگاهی از نشانه‌های شایع این بیماری سبب می‌شود که این سرطان مهلک در ابتدایی‌ترین و درمان‌پذیرترین مرحله ممکن تشخیص داده شود. به‌طورکلی سلول‌های ارگانیسم‌های زنده به‌صورت طبیعی و به شیوه‌ای کنترل‌شده تقسیم می‌شوند و رشد می‌کنند. سرطان زمانی به وجود می‌آید که این فرایند از کنترل خارج‌شده و سلول‌ها به‌صورت کنترل نشده شروع به تقسیم و تکثیر کنند که در این حالت یک توده ایجادشده که به آن سرطان گفته می‌شود. این تومور یا توده، به عنوان تومور اولیه یا سرطان اولیه می‌تواند در محل خود شروع به رشد کند یا گسترش پیدا کرده و باعث ایجاد تومورهای ثانویه در قسمت‌های دیگر بدن شود. این فرایند گسترش متاستاز نامیده می‌شود که یکی از ویژگی‌های کلیدی سرطان نیز به شمار می‌رود. سرطان ریه دومین سرطان رایج در مردان جهان و سومین سرطان رایج در زنان است. از طرفی به علت دشوار بودن درمان سرطان ریه، می‌توان تا حد زیادی این سرطان را، چه در مردان و چه در زنان، شایع‌ترین نوع سرطانی که منجر به مرگ می‌شود، به‌حساب آورد.
عوامل موثر ایجاد سرطان ریه
به گفته پزشکان، استعمال دخانیات علت اصلی ابتلا به سرطان ریه است. می‌توان گفت که مبتلا شدن حداقل 80 درصد از سرطان‌های ریه به دلیل استعمال دخانیات است. اگرچه افراد غیر سیگاری و سایر دخانیات‌ها نیز احتمال ابتلا به سرطان ریه رادارند اما به‌طورکلی خطر ابتلا به این بیماری در افراد سیگاری 10 برابر بیشتر است. میزان خطر، با افزایش تعداد سیگاری که در روز کشیده می‌شود، افزایش می‌یابد. اگر شما یک فرد سیگاری قهار هستید که در روز بیش از 20 نخ سیگار مصرف می‌کنید، احتمال ابتلا به سرطان ریه در شما به حدود 30 تا 40 برابر بیشتر از افراد غیر سیگاری افزایش می‌یابد. علت اصلی افزایش قابل‌توجه ابتلا به سرطان ریه در 50 سال اخیر را می‌توان افزایش افراد سیگاری در این سال‌ها دانست. این افزایش مصرف به علت تولید صنعتی و بازاریابی دخانیات به وجود آمده است. خطر ابتلا به بیماری سرطان ریه در افرادی که سیگار را ترک می‌کنند، بعد از گذشت حدود 15 سال، با افراد غیر سیگاری برابر می‌شود. از طرفی آلودگی هوا که امروزه دغدغه بسیاری از جوامع شده نیز می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان ریه و بیماری‌های مزمن ریوی را افزایش دهد.
نشانه‌های بارز سرطان ریه
سرفه‌های مزمن، تنگی نفسی که به‌مرور بدتر می‌شود، کاهش وزن، خستگی بیش‌ازحد، درد مزمن و مداوم در قفسه سینه یا در جای دیگری از بدن که احتمال از گسترش سرطان به استخوان‌ها ناشی می‌شود، از نشانه‌های بارز سرطان ریه ‌است همچنین به علت تومور اصلی در ریه یا به علت تومورهای ثانویه درجاهای دیگری از بدن، علائم دیگری می‌توانند به وجود بیایند. یکی از علائم برجسته‌ سرطان ریه، سرفه خونی یا هموپتیزی است. این علامت می‌تواند یکی از علائم هشدار زودهنگام باشد و به تشخیص سرطان ریه در مراحل ابتدایی که هنوز ممکن است قابل‌درمان باشد، کمک می‌کند. اگر سرفه خونی در هر شخصی مشاهده شود، به‌خصوص اگر شخص سیگاری و بالای 40 سال سن داشته باشد، باید بلافاصله جهت مشاوره درباره سرطان ریه به پزشک مراجعه کند.
راه‌های تشخیص بیماری
بنا به اظهار متخصصان، متأسفانه بسیاری از سرطان‌های ریه زمانی تشخیص داده می‌شوند که برای انجام درمان‌های موثر ممکن، دیر شده است. در بیش از نیمی از افراد مبتلابه سرطان ریه، سرطان آنها زمانی تشخیص داده می‌شود که سرطان وارد مرحله متاستاز شده و در حال گسترش است. تشخیص زودهنگام سرطان ریه مشکل است زیرا که بسیاری از علائم رایج سرطان ریه مشابه علائمی است که در ریه‌های افراد سیگاری قابل‌مشاهده است. علاوه بر این بسیاری از افرادی که به سرطان ریه مبتلا هستند به‌طور همزمان به COPD یا بیماری مزمن انسدادی ریه نیز مبتلا هستند زیرا که عامل اصلی هر دو بیماری کشیدن سیگار است. بااین‌حال تنها 1 تا 2 درصد از افراد مبتلابه COPD به بیماری سرطان ریه نیز دچار می‌شوند. تصویربرداری با اشعه‌ X از قفسه سینه نخستین آزمایش برای تشخیص سرطان ریه است. اگر توموری در ریه وجود داشته باشد باید حتماً قطر آن‌یک سانتی‌متر یا بیشتر باشد تا بتوان آن را با این تصویربرداری تشخیص داد. بااین‌حال، در این مرحله که تومور به این اندازه رسیده است، سلول اصلی سرطانی شده 36 بار تقسیم (دو برابر) شده است. معمولاً بیماری سرطان ریه زمانی به مرگ منجر می‌شود که این تقسیم سلولی به 40 رسیده باشد. با توجه به این توضیحات، پرواضح است که تشخیص سرطان ریه در اواخر دوره‌ طبیعی آن تشخیص داده می‌شود. در صورت مشاهده‌ موردی غیرطبیعی در تصویربرداری اشعه X معمولاً تصویربرداری CT Scan و MRI نیز انجام می‌شود که این روش‌های تصویربرداری می‌توانند اطلاعات بیشتری را درباره تومورها و اینکه چقدر گسترش پیداکرده‌اند در اختیار ما قرار دهند. برخی از آزمایش‌های ساده خون و چند آزمایش دیگر نیز ممکن است انجام شود. برونکوسکوپی یک معاینه مستقیم از داخل لوله‌های تنفسی است که بعد از بی‌حسی موضعی به‌وسیله‌ یک فیبر نوری نازک انجام می‌شود. این معاینه بهترین روش معاینه برای تشخیص تومور در برونش اصلی یا مجاری هوایی اصلی در مرکز قفسه سینه است. بسته به محل سرطان، نمونه‌برداری یا بیوپسی از طریق برونکوسکوپی انجام می‌شود یا از طریق سوزن بیوپسی. برای سرطان‌هایی که نزدیک حاشیه‌ ریه‌ها هستند به عنوان‌مثال اگر به دنده‌ها نزدیک‌تر باشد تا به مرکز قفسه سینه بهتر است از سوزن بیوپسی استفاده شود زیرا که این مناطق فراتر از دسترسی برونکوسکوپ هستند. معمولاً یک نمونه از خلط یا موادی که همراه با سرفه از سیستم تنفسی خارج می‌شوند نیز به‌منظور مشاهده سلول‌های سرطانی، مورد آزمایش قرار می‌گیرد که بعد از انجام این آزمایش شاید دیگر نیازی به انجام آزمایش بیوپسی نباشد. سرطان ریه بسته به شکل ظاهری سلول‌های سرطانی که توسط پاتولوژیست‌ها و زیر میکروسکوپ قابل‌مشاهده است در سه دسته مختلف سرطان سلول‌های کوچک، سنگفرشی و آدنوکارسینوما طبقه‌بندی می‌شود. مهم است بدانیم شخص بیمار به کدام نوع از انواع سه‌گانه‌ سرطان ریه مبتلا شده است زیرا که سرطان‌های سلول‌های کوچک بهترین واکنش را نسبت به شیمی‌درمانی دارند درحالی که انواع دیگر آن به کمک عمل جراحی یا پرتودرمانی بهتر درمان می‌شوند. بنابراین پاتولوژیست به یک نمونه کوچک از بافت (بیوپسی) نیاز دارد تا آن را مورد آزمایش قرار داده و هم شک به بیماری سرطان را از بین ببرد و صحت آن را تایید کند و هم اینکه نوع سلول سرطانی را تشخیص دهد.
نحوه درمان سرطان
جراحی، پرتودرمانی و شیمی‌درمانی برای درمان سرطان ریه مورداستفاده قرار می‌گیرند. عمل جراحی می‌تواند سرطان ریه را درمان کند اما تنها یک نفر از هر 5 نفر مبتلابه بیماری سرطان ریه برای عمل جراحی مناسب است. درصورتی‌که سرطان ریه در خارج از قفسه سینه گسترش پیدا نکرده باشد و اندام‌های حیاتی مانند کبد را تحت تأثیر قرار نداده باشد همچنین اگر فرد بیمار، بیماری‌های دیگری مانند برونشیت مزمن و بیماری قلبی نداشته باشد، تنها در این شرایط، استفاده از عمل جراحی برای حذف تومور سرطانی ممکن است مقدور باشد.
منبع:آرمان


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/1Sm2bd1

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

پناهیان: نمی‌شود به این سادگی به کسی گفت: «تو منافقی!»، این کار صحیح نیست

پناهیان: نمی‌شود به این سادگی به کسی گفت: «تو منافقی!»، این کار صحیح نیست/ سیاستمداران بیش از مردم عادی در معرض نفاق هستند/ پیامبر(ص): برای امت نگران منافقین زبان‌دان هستم، نه کفار!/ مسئلۀ اصلی در آستانۀ ظهور درگیری با نفاق است، نه کفر+صوت

حجت‌الاسلام پناهیان:
  • گویا مسألۀ اصلی در آستانۀ ظهور، درگیری ایمان و نفاق است؛ نه ایمان و کفر
  • وقتی اسلام در جامعه‌ای عزیز شد، طبیعتاً منافق هم درست می‌شود
  • پیامبر(ص): برای امت نگران منافقین زبان‌دانم، نه کفار!
    بحث از نفاق، بحث دلچسبی نیست و ابراز تأسف می‌کنم از اینکه دربارۀ نفاق بحث می‌کنم، اما چاره‌ای نیست. امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید: قرآن و معارف دینی شناخته نمی‌شوند، مگر اینکه کسانی که آیات حق را نمی‌پذیرند، شناخته شوند.
  • مسألۀ کفر بعد از 20 سال حل شد اما اسلام 1400 سال است گرفتار «نفاق» است
  • امروز کافران هم منافقانه عمل می‌کنند/ امروز با جهانی سرشار از نفاق مواجهیم
  • امام صادق(ع): آیات مربوط به منافقین، دربارۀ «شیعۀ منافق» نیز هست
  • پیامبر(ص): علاقه به «مال» و «مقام» تولید نفاق می‌کند
  • سیاستمداران بیش از مردم عادی در معرض نفاق هستند
  • «جهادگریزی» و «گرایش به کفار»، دو ویژگی منافقین در قرآن
  • منافق مشهور مدینه: نمی‌توانم با یهودی‌ها قطع ارتباط کنم؛ می‌ترسم اذیت کنند
  • اگر سران فتنه صبر می‌کردند، احتمالاً دور بعد رییس جمهور بودند
    ضدانقلابی‌ترین و بی‌دین‌ترین آدم‌ِ سیاسی هم، اگر در جریان فتنۀ 88 قرار می‌گرفت چه پیشنهادی به سران فتنه می‌داد؟ می گفت: «شما بگویید "بالاخره تخلف شده ولی ما بزرگوارانه برخورد می‌کنیم و صبر می‌کنیم." اگر محترمانه برخورد کنید، همه می‌گویند: عجب آدم نجیبی! در این صورت عزیز می‌شوید و چهار سال بعد شما رییس‌جمهور خواهید شد.» اما چرا آنها این نجابت را به خرج ندادند؟ اینها کار خداست که می‌خواهد «ما فِی الضّمیر» آدم‌ها را رو بیاورد. خدا نمی‌گذارد بدی در قلب‌شان پنهان بماند.
  • نمی‌شود به این سادگی به کسی گفت: «تو منافقی!»، این کار صحیح نیست/ خیلی کم بوده که اولیاء خدا به کسی «منافق» گفته باشند
  • نگویید: «چرا حرمت بعضی بدها حفظ می‌شود؟!»، این خصوصیت جامعۀ اسلامی است که با نفاق نجیبانه برخورد می‌کند
    برخورد با منافقین در جامعۀ اسلامی به‌گونه‌ای است که معمولاً تا دقیقۀ 90 با منافقین، شبیه مؤمنین رفتار می‌شود. یعنی منافقین تا دقیقۀ 90 تحمل می‌شوند، و به آنها احترام گذاشته می‌شود، همان‌طور که پیامبر اکرم(ص) با منافقین مدینه(مانند عبدالله بن اُبی) بسیار کریمانه و بزرگوارانه برخورد می‌کردند. پس نگویید که «اگر بعضی‌ها آدم‌های بدی هستند، پس چرا حرمت‌شان حفظ می‌شود؟!» این خصوصیت جامعۀ اسلامی است که بسیار نجیبانه برخورد می‌کند.
  • اگر پیامبر(ص) بزرگوارانه با منافقین برخورد کند، پس مردم چگونه منافقین را تشخیص دهند؟
    شاید بپرسید: «وقتی رهبر جامعۀ اسلامی به تبعیت از پیامبر اکرم خیلی بزرگوارانه با نفاق برخورد کند، مردم که متوجه نمی‌شوند؟» پاسخ این است که ویژگی ذلیل شدن نفاق(تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ) وقتی اتفاق می‌افتد که مردم همین قاعدۀ ساده را بفهمند. یعنی بفهمند که رهبر جامعۀ اسلامی بزرگوارانه با نفاق برخورد می‌کند، و خودشان باید بفهمند چه کسی منافق است. هر وقت مردم خودشان این را فهمیدند، امام زمان(ع) نیز خواهد آمد.
مشروح سخنرانی، فایل pdf، فایل صوتی: اینجا


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/1ZB2frp

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

برندسازی اینترنتی

برندسازی اینترنتی با طراحی سایت موجب چه برتری*هایی در جهت کسب و کارتان خواهد شد؟ و یا به تعبیری بهتر به کدامین دلیل افراد یا شرکت*ها می*خواهند محصولات و خدمات خودشان را برندسازی کنند. این سوالی است که پاسخ دادن به آن می*تواند هدف خوبی را به منظور حرکت برای برندسازی و تبدیل کردن محصول و خدمات شما به برندی مطمئن در عرصه فعالیت طراحی سایت به وجود آورد. نشانی اینترنتی چه طراحی سایت*هایی به خاطر شما مانده*اند و در صورت احتیاج به آن*ها بدون اینکه در موتورهای جستجو آن نشانی اینترنتی را سرچ کنید وارد آنجا می*شوید و نیاز خودتان را مرتفع می*کنید. برندسازی در این جهت به شما کمک خواهد کرد تا کاربران بدون سرچ به طراحی سایت شما بیایند و با کالا*ها و یا خدمات شما آشنا شوند و تبدیل به مشتری*های دائمی سایت شما شوند. همه این*ها در سایه آشنایی آن*ها با برند شرکت شما می*سر خواهد شد.


اهمیت و برتری*های برندسازی اینترنتی بسیار زیاد است.





همانطور که گفتیم اگر کاربران با اسم برند تجاری شما آشنایی داشته باشند و بدانند شما با این برند چه کالا*ها و خدماتی را عرضه می*کنید در ذهنشان آن کالا یا خدمات با این برند و نام تجاری ماندکار و حک خواهد شد و در وقت نیازشان به آن محصول و یا خدمات بدون تامل و درنگی به طراحی سایت شما خواهند آمد. برای برندسازی طراحی سایت خودتان باید کارهایی را انجام بدهید، این کار*ها به شیوه*های مختلفی می*توانند بر روی طراحی سایت شما پیاده سازی شوند. از جمله این کار*ها که برای برندسازی بهتر هستند می*توان به ویدیو بازاریابی، قوی*تر کردن سئو و بهینه سازی سایت، ایمیل مارکتینگ و افزایش رتبه سایت نظایر این*ها که همه برای فرایند برندسازی لازم هستند اشاره کرد.


برای برندسازی طراحی سایت حرفه*ای، نخست یک برند را انتخاب کنید و سپس لوگوی مناسب و درخور کسب و کارتان را طراحی کنید و بعد با توجه به روش*های بهینه سازی سایت (سئو) بازدید*ها را به طرف طراحی سایتتان جذب کنید و همینطور به بازاریابی محتوا بپردازید. برای جذب مشتری با طراحی سایت شما نیاز به برند سازی اینترنتی دارید.
استراتژی نام تجاری یا برندسازی روند معنادار کردن یک نام می*باشد. برندسازی مجموعه*ای از شیوه هاست که به اسم تجاری شما شخصیت معینی می*دهد و جایگاه آن را در بازار نسبت به رقیبان معلوم می*کند و از آن*ها متفاوت می*کند. برندسازی شامل بحث*های گوناگونی مانند چون جایگاه یابی و جایگاه سازی برند، انتخاب اسم اثرگذار به منظور برند، بوجود آوردن دسته بندی جدید، انتخاب رنگ برند و طراحی لوگو برای آن، گسترش برند یا محدود نمودن دامنه فوکوس، عمق و ارزش برند، روابط عمومی، رویدادسازی، تبلیغات و... است.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/1Sm2dkZ

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

۱۳۹۴ دی ۸, سه‌شنبه

صوت/استاد پناهیان:تاملی در غربال آخرالزمان

صوت | تاملی در غربال آخرالزمان

شناسنامه:
معرفی:

ائمۀ معصومین(ع) در روایات متعدّدی با تأکید فراوان از غربال در آخرالزّمان و قبل از ظهور خبر داده‌اند، بدون ریزش‌های فراوان و تفکیک بد و خوب، سعید و شقی، ظهور واقع نمی‌شود.
غربال دارای قواعد و اصولی است. اولین اصل و قاعده این است که ریزش یا رویش، سقوط یا سعادت تصادفی، از روی غفلتی آنی یا به یک‌باره نیست، سقوط یا صعود امری است که پس از اتمام حجت خداوند صورت می‌گیرد، چون خدای مهربان نمی‌خواهد بندگان او به جهنّم سقوط کنند. کسانی که سقوط می‌کنند حقّاً شایستۀ جهنّم‌اند و نباید نسبت به آنها احساس رأفت یا محبّت داشت. این احساس می‌تواند باعث بدعاقبتی و ریزش خودِ انسان شود.
غربال در جامعه به خصوص در هنگام ظهور حتمی است. غربال امتحان است و امتحان به منظور تقویت و رشد انسان و جامعه است، امتحان باعث می‌شود فرد و جامعه ضعف و بدی‌های پنهان خود را بشناسد تا بتواند آنها را ریشه‌کن کند.
دربارۀ فرد، انسان گناه می‌کند و در جامعه با غربال انسان‌های بد به مسئولیت و قدرت می‌رسند، آنها نمایندۀ بدی‌های جامعه‌اند لذا باید با افزایش معرفت و معنویت مردم ریشۀ بدی‌ها را کَند.
در ماجرای فاطمیه هم کسانی که به حضرت زهرا ظلم کردند عدۀ محدودی نبودند بلکه آنها نمایندۀ انسان‌های بد جامعه بودند.
فهرست تفصیلی:

جلسه 1: تدریجی بودن ریزش و رویش

دریافت با کیفیت پایین (5.8 مگا بایت)
دریافت با کیفیت متوسط (15.4 مگا بایت)



  • تأکیدات ائمه(ع) بر غربال در آخرالزّمان
  • اصل عدم غفلت در غربال
    • تدریجی و پله پله بودن غربال
    • لزوم ترس از بدی‌های پنهان
    • مهربانی و اتمام حجّت خداوند
  • روضه
    • فاطمه آمد تا مردم را نجات دهد
جلسه 2: فلسفه غربال

دریافت با کیفیت پایین (5.5 مگا بایت)
دریافت با کیفیت متوسط (14.8 مگا بایت)



  • تشبیه امتحانات به غربال
  • غربال تدریجی و با کمال مهربانی است
  • برخی آثار دانستن قواعد غربال
  • رو شدن بدی‌ها، یکی از فلسفه‌های غربال
    • دو حکمت و فلسفۀ امتحان
    • رو شدن بدی‌ها در امتحانات اجتماعی
    • مسئول بد در جامعه، نمایندۀ بدی‌های جامعه
    • ظلم به فاطمه ریشه در بدیِ جامعه داشت
  • روضه
    • تهمت به فاطمه(‌س)، طعنه به علی(‌ع)
جلسه 3: رشد و سبقت خوبان در غربال فتنه ها

دریافت با کیفیت پایین (7.4 مگا بایت)
دریافت با کیفیت متوسط (19.8 مگا بایت)



  • ظهور، محشر صغری
  • خطر توقف در شک
    • ماندن در شک، زمینه‌ای برای ریزش
    • توصیۀ امیرالمؤمنین(‌ع)
  • حکمت غربال یا فتنه و امتحانات
    • فتنه و امتحان، زمینۀ رشد و سبقت مؤمنان
    • امتحان، راه جدایی خبیث از طیب
    • خبیث رحم ندارد
  • روضه
    • پهلوی فاطمه از ظلم بر علی شکست


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/1ToVXrg

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

شباهت‌های فتنه جمل و نهروان با فتنه 88

ریزش‌های فتنه؛ چه باید کرد؟
شباهت‌های فتنه جمل و نهروان با فتنه 88

اکنون پاسخ به سؤالات ابتدای این نوشتار نسبتاً روشن است؛ نظام اسلامی از ریزشها استقبال نمی‌کند؛ حتی در مقابل، داروی صبوری و بصیرت را همچون طبیبی دوّار به‌دست می‌گیرد و می‌کوشد تا حدّ ممکن با معجزه روشنگری از دامنه آسیبها و ریزشها بکاهد، با جذب حداکثری و دفع حداقلی بدنه فریب‌خورده را نجات دهد و دایره‌ی خلصّین را توسعه دهد، همچنین با یادآوری سوابق، سران و بدنه فتنه را تا حدّ امکان متنبّه سازد و از مسیر باطل بازگرداند .

صراط: تکامل جریان حق و اهل حق، منوط به ابتلا و قبولی در امتحانات و فتن است؛ «آيا مردم پنداشتند كه تا گفتند ايمان آورديم رها مى‏شوند و مورد آزمايش قرار نمى‏گيرند (عنکبوت، 2)» این سنتی الهی است «و برای سنّت الهی هیچ گونه تغییر نخواهی یافت! (احزاب، 62)» امتحان، رویش دارد، ریزش هم دارد؛ حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) بعد از فتنه قتل عثمان و بیعت مردم با ایشان فرمودند: «سخت آزمايش مى‏شويد، چون دانه‏اى كه در غربال ريزند، يا غذايى كه در ديگ گذارند به هم خواهيد ريخت، زير و رو خواهيد شد، تا آن كه پايين به بالا، و بالا به پايين رود... (نهج البلاغه، خطبه 16)» این غربال و زیر و زبر شدن همان عبارة اُخرای «ریزشها و رویشها»ست؛ ریزش و رویش لازمه حرکتهای تکاملی است. تکلیف رویشها که معلوم است؛ در نظام ایمانی، رویشها (تابعین) با روی گشاده پذیرفته می‌شوند و از میان آنان نیز گاه مجاهدانی پولادین نظیر مالک اشتر، ابن عباس، محمّدبن ابی‌بکر و میثم تمّار برمی‌خیزند که بسیاری از سابقون و اولون (مهاجرین و انصار) را جا می‌گذارند؛ اما تکلیف ریزشها چیست؟ جبهه حق چگونه باید با ریزشهایش و مهمتر از آنان، با عناصر در مرز ریزش برخورد کند؟ آیا باید از سقوط برخی که هویت آنها تا دیروز با اسلام و انقلاب شناخته می‌شد، خوشحال بود؟ با عده‌ای دیگری که در مرز سقوط هستند، چه باید کرد؟ آیا این جواز وجود دارد که در مرز ماندگان را به پرتگاه هل داد؟
توجه به مشی امیرالمؤمنین علی(ع) در دو فتنه جمل و خوارج و همچنین مشی رهبر معظم انقلاب اسلامی در فتنه سال 88، می‌تواند پاسخ سؤالات فوق باشد. «دنیاخواهی، قدرت طلبی و وسوسه اطرافیان خنّاس»، سه ضلع مثلث فتنه جمل بود. امام(ع) برای نجات سران فتنه جمل که در مرز سقوط بودند و بنا داشتند جمعی از امت اسلامی را نیز به همراه خود ساقط کنند؛ تلاش فراوان کردند، بزرگانی از اصحاب خود نظیر صعصعة بن صوحان و ابن عباس را برای گفت‌وگو و موعظه نزد سران جمل فرستادند، اما آنها اعتنا نکردند (اخبار الطوال، ص 147) سران جمل بر حکومت اسلامی خروج کرده بودند؛ امام(ع) برای مقابله با باغیان، با لشکر خود وارد بصره شدند، اما حتی تا سه روز پس از ورود به بصره با ارسال پیامهای مکرر تلاش کردند آنان را از جنگ منصرف کندد (نساب الاشراف، ج 2، ص 269-267 ) در روز جنگ فرمودند هیچ‌کس حق ندارد جنگ را شروع کند و حتی مجدداً ابن عباس را با قرآن به خیمه سران فتنه فرستادند (وقعة الجمل، ص) و سپس خود نیز در مقابل سپاه فتنه ایستادند و موعظه و خطبه تکان‌دهنده‌ای ایراد کردند؛ اینها همه اما مانع از جنگ نشد؛ و پس از آنکه حجت تمام شد، امام(ع) بدون مجامله در مقابل فتنه ایستادند؛ جنگ با پیروزی سپاه امام(ع) پایان یافت اما امام(ع) از ریزش بزرگانی که سران فتنه بودند، خوشحال نبودند؛ امام(ع) بر جنازه طلحه گذشتند و فرمودند: «ابومحمد در اینجا غریب افتاده است؛ به خدا سوگند خوش نداشتم قریش در زیر نور ستارگان کشته افتاده باشند (نهج‌البلاغه، کلام 209)
در جریان فتنه خوارج، امام(ع) جدّ و جهد فراوان‌تری کردند تا از بدنه فریب‌خوردگان بکاهند، زیرا این غائله با صفین و حتی جمل تفاوتهایی داشت؛ اینجا و این بار، افرادی در مرز و در معرض سقوط و ریزش بودند که به گمان حق، راه باطل را رفته بودند و به قول امام(ع) «کسی که در جستجوی حق بوده و خطا کرده همانند آن کس که طالب باطل بوده و آن را به دست آورده، نیست (نهج‌البلاغه خطبه 128)» فتنه خوارج سر در کاخ سبز معاویه داشت و سران واقعی فتنه در شام بودند، اگرچه بدنه جاهل و متعصّب از درک حقیقت عاجز بودند. امام(ع) تا حدود یک‌سال پس از صفّین و غائله حکمیّت، ساختارشکنی‌های گمراهان خوارج را تحمل فرمودند به امید آنکه از گستره ریزشها بکاهند؛ در آستانه جنگ نیز باز امام(ع) ابن عباس را مأمور به موعظه و نصیحت فرمودند و حتی خود به همراه 100 نفر از اصحاب به محل اجتماع خوارج در حروراء رفتند و آنان را موعظه کردند؛ اما جنایتهای خوارج که اوج گرفت و خبر قتل فجیع عبدالله بن خباب و همسرش و بیرون کشیدن و سر بریدن جنینی که در شکم داشت، و همچنین قتل سه زن دیگر به گوش حضرت رسید، دیگر تأمل نکردند؛ این علامت خروج مسلحانه علیه امت اسلامی بود؛ امام(ع) به مصاف لشکر جاهلان رفت اما در رزمگاه نیز از تلاش برای بازگرداندن جماعت فریب‌خورده فروگذار نکرد و بنا به اقوال مختلف بین 15 تا 24 روز پیوسته در پس هر نماز آنان را نصیحت کرد؛ نصایحی که البته مؤثر بود و جمع زیادی از بدنه فریب‌خورده را جدا کرد؛ امام(ع) تمام تلاش خود را کرد که از ریزشهای فتنه خوارج بکاهد و آنگاه که باقی مانده فریب‌خوردگان جنگ را آغاز کردند، امام(ع) به همراه لشگریانش در کمتر از یک روز فتنه‌گران را (به‌جز 9 نفر که فرار کردند) از دم تیغ گذراند.
این خلاصه‌ای از برخورد امیرالمومنین علی(ع) با دو فتنه عبرت‌آموز جمل و نهروان بود؛ این جهت‌گیری نشان می‌دهد که امام(ع) با دو سلاح صبر و بصر، در مقابل فتنه‌ها تمام تلاش خود را می‌کنند که از ریزشها بکاهند و آنگاه که فتنه، شکل «بغی، براندازی، خروج و ترور» به خود می‌گیرد بدون مسامحه در مقابل آن می‌ایستند و از حیثیت، موجودیت و امنیت امت و نظام اسلامی دفاع می‌کنند.
حال به یک نمونه نزدیک بازگردیم؛ در سال 88، عده‌ای با ایستادن غیرنجیبانه در مقابل قانون و با تهمت زدن به نظام اسلامی، کام ملت را تلخ کردند و با امیدوار کردن دشمن و ایجاد درگیری و خونریزی، کشور را تا لبه پرتگاه بردند؛ به نظر می‌رسد فتنه 88 در شباهت به فتنه‌های دوره امیرالمؤمنین(ع)، ترکیبی از دو فتنه جمل و خوارج باشد؛ در رأس این فتنه در داخل بعضاً کسانی دیده می‌شوند که جزء سابقه‌داران در انقلاب اسلامی هستند و در بدنه نیز گروهی هستند که به خیال حق و با مشتبه شدن امر بر آنان در فضای غبارآلود، راه باطل را می‌روند. رهبر انقلاب در مقابل این جریان چند لایه، همان پرچم صبر و بصر را بر دوش گرفتند: «بصیرت خودتان را بالا ببرید، آگاهی خودتان را بالا ببرید. من مکرر این جمله‌ی امیرالمؤمنین را به نظرم در جنگ صفین در گفتارها بیان کردم که فرمود: الا و لایحمل هذا العلم الّا اهل البصر و الصّبر(نهج‌البلاغه، خطبه 173) (رهبر معظم انقلاب اسلامی 5/5/88)»
راهبرد فرعی رهبر انقلاب در ذیل راهبرد کلان بصیرت نیز «جذب حداکثری و دفع حداقلی» بود؛ یعنی به رسمیت شناختن نظرات مخالف تا مرز معارضه با نظام؛ همان کاری که امیرالمؤمنین(ع) در فتنه جمل و نهروان کردند؛ «مخالفینی هستند، نظراتی دارند، نظرات خودشان را بیان میکنند؛ نظام برخورد نمیکند. بنای نظام در اینجا، جذب حداکثری و دفع حداقلی است... اگر کسی با مبانی نظام معارضه کند، با امنیت مردم مخالفت کند، نظام مجبور است در مقابل او بایستد. (رهبر معظم انقلاب اسلامی 20/6/88)» و در چند بیان دیگر در تکمیل چهارچوبهای این راهبرد مهم فرمودند: «...جذب حداکثری، دفع حداقلی. البته معیار و میزان، اصول و ارزشهاست. انسانها از لحاظ ایمان در یک حد نیستند. ما در بین خودمان آدمهائی داریم ضعیف‌الایمان، آدمهائی داریم که ایمانشان قوی‌تر است. باید راه بیائیم. نمیشود ضعیف‌الایمان را دفع کرد، نمیشود فقط به کسانی چشم دوخت که قوی‌الایمانند؛ نه، ضعفا را هم باید در نظر داشت. کسانی که خودشان را قوی میدانند، آن کسانی را که ضعیف میدانند، ملاحظه کنند، مراعات کنند، دفع نکنند. آن کسانی که جزو مجموعه هستند، لیکن بر اثر اشتباه و غفلت کنار افتادند، جدا افتادند، اینها را به خود بیاورند؛ اینها را نصیحت کنند، دلالت کنند، راه را به آنها نشان بدهند، آنها را برگردانند.27/5/89» و «اینجوری نیست که شما بیائید افراد ضعاف‌الایمان را از دائره خارج کنید، به بهانه‌ی اینکه میخواهیم خالص کنیم؛ نه، شما هرچه میتوانید، دائره‌ی خلّصین را توسعه بدهید؛ کاری کنید که افراد خالصی که میتوانند جامعه‌ی شما را خالص کنند، در جامعه بیشتر شوند. 31/5/89)»
اکنون پاسخ به سؤالات ابتدای این نوشتار نسبتاً روشن است؛ نظام اسلامی از ریزشها استقبال نمی‌کند؛ حتی در مقابل، داروی صبوری و بصیرت را همچون طبیبی دوّار به‌دست می‌گیرد و می‌کوشد تا حدّ ممکن با معجزه روشنگری از دامنه آسیبها و ریزشها بکاهد، با جذب حداکثری و دفع حداقلی بدنه فریب‌خورده را نجات دهد و دایره‌ی خلصّین را توسعه دهد، همچنین با یادآوری سوابق، سران و بدنه فتنه را تا حدّ امکان متنبّه سازد و از مسیر باطل بازگرداند و در نهایت در مقابل افراد و جریانهایی که آگاهانه و بدون قصد بازگشت، قصد هتک اعتبار نظام و امت اسلامی را دارند بدون تساهل بایستد؛ اگرچه همان ایستادن و مقابله نیز با حالتی پدرانه و از سر تأسف و دلسوزی است؛ آنچنان که امام(ع) در گذر از جنازه طلحه تأسف خوردند.

احسان صالحی / ویژه نامه 9 دی روزنامه جوان


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/1R7tuH1

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

کلیپ زیبا و دیدنی ۹دی با صدای حامد زمانی



ادامه مطلب ....

http://ift.tt/1R7tuqG

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

اهلی‌سازی، منجر به تغییرات ژنتیکی مضر سگ‌ها می‌شود

گروهی از محققان آمریکایی و اسپانیایی در پژوهشی نشان داده‌اند که اهلی کردن سگ‌ها منجر به افزایش تغییرات ژنتیکی مضر برای آنها می‌شود.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، این مقاله محققان که در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم منتشر شده، به تجزیه و تحلیل ژنوم گرگ‌ها، سگ‌های وحشی و سگ‌های اهلی پرداخته و چگونگی تغییرات ژنتیکی در حیوانات اهلی را طی فرآیند اهلی‌سازی شرح می‌دهد.

دانشمندان بر این باورند که سگ‌ها در حدود 15هزار سال پیش به دلیل تعامل گرگ‌ها با جمعیت‌های انسانی اهلی بودند.

بسیاری بر این باورند که همه تغییرات ژنتیکی که در مورد اهلی شدن رخ داده است مثبت نبوده اما تا به حال کاری برای اثبات آن انجام نشده است.

در این پژوهش، محققان اطلاعات متوالی از نمونه‌های ژنوم 25 سگ نیمه وحشی واقع در ده کشور مختلف را همراه با داده‌هایی از 19 گرگ خاکستری و 45 قلاده سگ از جمله سگ‌های اهلی اصیل را به دست آوردند.

آنها سپس به تجزیه و تحلیل تغییرات ژنتیکی گروه‌های مختلف پرداختند و نشان دادند که این فرآیند اهلی‌سازی برای اشکال مختلف ژن، امری مضر بوده و باید از انتقال آن به نسل‌های بعد جلوگیری کرد.

محققان دریافتند که اشکال مختلف ژن سگ‌ها حدودا 115 مورد بیشتر از گرگ‌ها بوده، که این امر سبب تفاوت 2.6 درصدی آنها شده است.

این افزایش، به احتمال زیاد به دلیل تنگناهای اهلی شدن و برنامه‌های اصلاحی تهاجمی است که انسان‌ها در سگ‌های خانگی اعمال می‌کنند. این تنگناها منجر به تنوع کمتر می‌شود که سبب جهش منفی شده و در طول نسل‌ها باقی می‌ماند.


در نتیجه، محققان ادعا می‌کنند که سگ‌ها نسبت به گرگ‌ها کمتر قادر به تولید مثل هستند و بیشتر مستعد ابتلا به بیماری‌های خاص، مانند آسم، برخی از سرطان‌ها، بیماری‌های چشم و التهاب مفاصل هستند.


محققان خاطر نشان کردند که سگ‌ها تنها حیواناتی نیستند که توسط انسا‌نها اهلی شدند و این احتمال وجود دارد که دیگر حیوانات نیز دچار همان نوع از تغییرات ژنتیکی مضر شده باشند.

آنها همچنین افزودند که تقریبا تمام محصولات زراعی مدرن نیز به احتمال زیاد دستخوش همان تغییرات ژنتیکی مضر شده‌اند.

محققان نشان می‌دهند که افزایش تنوع جمعیت سبب می‌شود تا صفات منفی خود به خود ناپدید شوند، در حالی که برقراری برنامه‌هایی مانند پرورش انتخابی سگ‌های متعلق به جمعیت‌های کوچک، منجر به مشکلات بیشتری برای حیوانات در آینده خواهد شد.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/1ToVV2r

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم

تصاویر/راهپیمایی 9دی 1388 در تهران

مطمئن باشيد كه روز نهم دىِ امسال در تاريخ ماند؛ اين هم يك روز متمايزى شد. شايد به يك معنا بشود گفت كه در شرائط كنونى - كه شرائط غبارآلودگىِ فضاست - اين حركت مردم اهميت مضاعفى داشت؛ كار بزرگى بود. هرچه انسان در اطراف اين قضايا فكر ميكند، دست خداى متعال را، دست قدرت را، روح ولايت را، روح حسين بن على (عليه السّلام) را مى‌‌‌بيند. اين كارها كارهائى نيست كه با اراده‌‌‌‌ى امثال ما انجام بگيرد؛ اين كار خداست، اين دست قدرت الهى است؛ همان طور كه امام در يك موقعيت حساسى - كه من بارها اين را نقل كرده‌‌‌‌ام - به بنده فرمودند: «من در تمام اين مدت، دست قدرت الهى را در پشت اين قضايا ديدم». درست ديد آن مرد نافذِ بابصيرت، آن مرد خدا. اينكه من عرض ميكنم روز نُه دى در تاريخ ماندگار است، به خاطر اين است. مردم بيدارند؛ همين است كه كشور شما را نگه داشته است. همين است كه انقلابتان را حفظ كرده است؛ همين است كه جرأت سران استكبار را از آنها گرفته است كه بخواهند به ملت ايران حمله كنند.


ادامه مطلب ....

http://ift.tt/22xTOPY

منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان

تبادل لينك

به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم