۱۳۹۳ خرداد ۱۱, یکشنبه

مهم! دم خروس دولت راستگویان بیرون زد!

سلام.



بیایید با هم گوشه هایی از پستهای برخی کاربران رو که سابقا با افتخار تمام احساس می کردند که دولت ملقب به دولت «راستگویان و درست گویان» از یکی از هزاران خیانت دولت قبل پرده برداری کرده و با افتخار و با صدای بلند اخبارش رو در اینجا کپی پیست میکردند، مرور کنیم (با دقت دنبال کنین):




{محتواي مخفي}




نقل قول:








نوشته اصلی توسط farzad-a (پست 187267)

سه نماینده مجلس از آقای فرجی دانا وزیر علوم به کمسیون اصل نود شکایت کرده اند چرا که ایشان معتقدند آقای فرجی دانا برخی دانشجویان ستاره داری را به کلاس باز گردانده که ممکن است پرونده آنها قابل اغماض نبوده باشد!



اما این موضوع زمانی اتفاق می افتد که همان وزیر محترم علوم برای ورود رانتی و بدون کنکور 3000 دانشجوی دکترا میفرمایند که به تعهدات دولت قبل احترام میگذارند و از چنین تخلف علنی(البته طبق معمول با دور زدن قانون و ظاهری قانونی) چشم پوشی میکنند!

تابناک در این رابطه نوشت:

هم عدد را درست خوانده‌اید و هم بستری که این قانون‌شکنی در آن رخ داده است؛ 3000 نفر بدون گذراندن آزمون ورودی و سنجش بار علمی، دانشجوی «دکترا» شده و دیر یا زود فارغ‌التحصیل می‌شوند، بالا‌ترین درجه علمی را کسب می‌کنند، عضو هیأت علمی و از جمله اساتید می‌شوند، در عرصه‌های مختلف من جمله سیاست ورود می‌کنند، پست می‌گیرند، به دکترایشان تکیه کرده و نظر فوق فوق کار‌شناسی می‌دهند و... بدین ترتیب احتمالا تا ثریا دیوار کج رفته و سرانجام روزی بر سر همگی‌مان خراب خواهد شد!



آیا مردم حق ندارند که از آقای وزیر علوم شاکی باشند؟





نقل قول:








نوشته اصلی توسط farzad-a (پست 187660)

سلام

لطفا در مورد خیانتی که در مورد پذیرش رانتی و بدون رقابت 3000 دانشجوی دکترا شده است نیز نظرتان را بنویسید.

آیا انفعال آقای فرجی دانا در عدم بازنگری در تصمصم اتخاذ شده توسط مسئولین قبلی, نوعی معاونت در رانتخواری و تضییع حقوق دانشجویان مستعد و از تحصیل بازمانده نیست؟





نقل قول:








نوشته اصلی توسط farzad-a (پست 190333)

سلام



گویا قرار است وزیر علم فکری بحال ثبت نام شدگان رانتی 3000 عزیز دُردانه دولت آقای احمدینژاد کند
هنوز یک ماه نگذشته که اخبار خوشی در این زمینه از راه رسیده است؛ مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی از سه راهکاری سخن گفته که برای جلوگیری از پیامدهای جذب غیرقانونی سه هزار دانشجوی دکترا مطرح شده و در دست بررسی است و افزون بر آن، از برخی نکات نامکشوف فاجعه هم رونمایی کرده است.

عبدالرحیم نوه ابراهیم با تأکید بر اینکه این دانشجویان دکترا بدون رعایت استانداردهای لازم وارد دانشگاه‌ها شده و زمینه‌ساز اعتراض دانشگاه‌ها شده‌اند، به مهر گفت: این دانشجویان در زمان پذیرششان مجوز قانونی برای تحصیل دریافت کرده‌اند، ولی در فرایند این پذیرش، استانداردها رعایت نشده و مصاحبه‌هایی که باید توان علمی داوطلبان را بسنجد، دارای این ویژگی نبوده‌اند؛ در نتیجه دانشجویان ضعیف معرفی شدند.



وی در ادامه، با اشاره به اینکه برخی از این افراد با معدل ۱۲ دارای شرایط استفاده از بورسیه شده‌اند، نگرانی ورود ایشان به جرگه اعضای هیأت علمی را مطرح کرد و گفت: نگرانی ورود این دانشجویان به دانشگاه‌ها در آینده بیشتر خواهد شد. به این دلیل که طی چند سال آینده، تبدیل به یک عضو هیأت علمی خواهند شد.



مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی درباره انتخاب‌های وزارت علوم درباره برخورد با این دانشجویان‌ گفت: «توقف تحصیل»، «برگزاری دوره‌های ویژه» یا «دریافت مدرک بدون داشتن حق هیأت علمی شدن» انتخاب‌هایی‌ است که وزارت علوم می‌تواند داشته باشد و هم اکنون این مباحث در مرحله بحث و بررسی است.



بدین ترتیب درخواهیم یافت که مسئولان با تمام قوا به میدان آمده و می‌خواهند تا جایی که می‌توانند، مانع تداوم رانت این دانشجویان غیرقانونی شوند و حتی به گزینه توقف تحصیل یا‌‌ همان اخراج ایشان هم می‌اندیشند که چه بسا عادلانه‌ترین اما پر چالش‌ترین راه ممکن باشد، ولی در پایان هر تصمیمی که گرفته شود، قطعا مفید به حال جامعه خواهد بود.



در این رهگذار بد نیست ‌برای مقابله با تأثیرات منفی هر کاری که انجام خواهد شد، پیگیری حقوقی مجازات مسببان این تصمیمات نیز در دستور کار‌ مسئولان وزارت علوم قرار گیرد تا هم مدیرانی که این آتش را به پا کرده‌اند، از تبعات تصمیم نابخردانه خود بی‌نصیب نمانند و هم راه اعتراض بر عزیز دردانه‌هایی که غیرقانونی دانشجوی دکترا شده‌اند، بسته شود.

تابناک



پ ن: اینکار فرجی دانا احتمال استیضاح شدنش را بیشتر میکند





نقل قول:








نوشته اصلی توسط farzad-a (پست 195121)

کلا از هزاران نیروی سازمان انرژی هسته ای فارغ از اینکه شرکتی یا استخدام رسمی باشند 6 نفر جابجا شده و حداکثر یکی دو نفر ممکن است تعدیل شوند.

این چه بساطی است که آقایان راه انداخته اند مدیری که در این حد اجازه بازنگری در نیروهای تحت مدیریت و چارت سازمانی نداشته باشد بدرد جرز دیوار هم نمیخورد.

نماینده مجلس چه حقی دارد در ریز مسئولیتهای مدیران دخالت کرده و برایشان تعیین تکلیف کند.

خودشان بیش از صد نفر نفوذی را به هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی تحمیل کردند و بدون کنکور3000 عزیزدردانه و رانتخوار را بورسیه دکترا کردند و با دور زدن قانون ظرفیت دانشگاههای داخلی را اشغال کردند(که به صرف بورسیه بودن3000 سمت رسمی را نیز اشغال خواهند کرد)اما برای دولت روحانی حتی حق تعدیل مختصر نیرو را نیز برنمی تابند.



امثال آقای رسایی باید درک کنند که دوره یکه تازی حضرات تمام شده و مردم با رای 24 خرداد ثابت کردند که ازقانون شکنی و انحصارطلبی به تنگ آمده اند.

اگر نمایندگان مجلس نه برای سهم خواهی جناحی بلکه برای رضای خدا و وظیفه شغلی به چنین مقولاتی ورود میکنند می بایست برای آن 3000 نفر و 100 نفر نیز صدایشان در می آمد!

کارنامه سیاه حضرات از بایگانی تاریخ زدودنی نیست.





نقل قول:








نوشته اصلی توسط farzad-a (پست 193711)

صحبتهای دلنشین آقای پناهیان خیلی برایم جالب و مفید بود.

اما به یک نکته اشاره میکنم.

جایگاه و اختیارات ولایت فقیه در قانون اساسی تعریف شده است و تا آنجائیکه من درک کرده ام ایشان در حد مطلوبی قانونمدار هستند و الیته در محدوده اختیاراتشان علاوه بر موضوعات تقنینی به عرف و روح قوانین نیز توجه دارند.

عمده مشکل بعضی از منتقدین نظام اسلامی(با تخصصهای مختلف در حوزه علوم انسانی) نه با اراده,فعل و روش رهبری بلکه با عملکرد کسانی است که با پرچم ولایتمداری دور خود خطوط قرمزی ترسیم کرده اند و بر اساس قوانین و قواعدی نانوشته از مصونیتهایی برخوردارند و اصولا جلوتر از ایشان حرکت میکنند.

چنین رویه ای با قانونمداری"بخوانید تبعیت از نظام تسخیری"منافات دارد.

مثلِ ماجرای تسخیر سفارت انگلیس و کسانی که با پرچم ولایتمداری فراتر از قانون عمل کردند و البته مصونیتهای بعدی آنها( از برخوردهای قضایی) موید جوّ قالبِ "صیانتی" است که

برای بعضی تافته های جدابافته وجود دارد و صِرف وجود چنین تبعیض هایی در نظام فعلی با فرمایشات آقای پناهیان (و انشاالله با اعتقادات ایشان) نمیتواند همخوانی داشته باشد.



همچنین در مورد تبعیضها و رانتهایی که با هدف تفوق بخشیدن به خودیها صورت میگیرد و هرگز مورد انتقاد ولایتمداران قرار نمیگیرد.

مثل 3000 دانشجوی دکترا که با دور زدن قانون و بدون شرکت در کنکور کلاسها را اشغال کردند و به صرف بورسیه بودن مناصب را نیز تسخیر خواهند کرد.

مثل 102 عزیز دردانه ای که بدون داشتن صلاحیت برای جذب شدن در هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی معرفی شدند.

تمام کسانی که از چنین فجایعی مطلع هستند و فریاد وااسلاما سرنمیدهند شریک دزدند و به ظاهر رفیق قافله ای بی خبر که پای منبرها معجزه میشنوند و از ماجرای قالی منزل شیخ اطلاع ندارند.











اما ظاهرا اکنون که بهره برداری های کثیف رسانه ای از قضیه ی بورسیه ی 3000 دانشجو در رسانه های زرد نویس حامی دولت تمام شده و این موضوع از نظر اونها دیگه به سناریویی سوخته بدل شده، دم خروس دروغ بزرگی که چند هفته به خورد همه ی مردم دادند، بیرون زد:




نقل قول:








عذرخواهی تلویحی وزارت علوم از دانشجویان بورسیه/

از حاشیه‎سازی‎هایی که برای دانشجویان بورسیه‎ صورت گرفت متاسفیم/ بورسیه‎ها تنها 1800 نفر بودند نه 3000 نفر، از این افراد هم تعداد اندکی غیرقانونی بورسیه شده‎اند!/ پیگیری حقوقی برای اعاده حیثیت از دانشجویان بورسیه



گروه سیاسی- رجانیوز: به فاصله چند روز پس از فضا سازی گسترده رسانه های زنجیره ای و طرح ادعای غیر قانونی بودن «تمامی دانشجویان بورسیه»، وزارت علوم دولت تدبیر و امید با انتشار اطلاعیه ای ضمن ابراز تاسف و گلایه از عملکرد این رسانه ها اعلام کرد: «جا دارد از عملکرد رسانه‌هایی که بدون توجه به آمار و ارقام، با حاشیه‌سازی موجبات آزردگی کلیه بورسیه‌ شدگان را فراهم آوردند و هم از عکس‌العمل‌های شتاب‌زده و هیجانی برخی دیگر از رسانه‌ها و افراد، عمیقاً احساس تأسف کنیم.»

به گزارش رجانیوز، هفته گذشته مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان با برگزاری نشستی خبری، در جمع خبرنگاران حاضر شد و با ارائه برخی آمار و ارقام از وجود تخلف در عملکرد وزارت علوم دولت قبل و پذیرش دانشجویان بورسیه خبر داد.



بلافاصله بعد از سخنان صدیقی، رسانه های حامی دولت در اقدامی هماهنگ با برجسته کردن سخنان صدیقی، مدعی شدند تمامی 3000 نفر از افرادی که در دولت گذشته بورسیه تحصیلی دریافت کرده اند به طور غیرقانونی مشمول این بورسیه تحصیلی شده اند.



این مساله تا جایی ادامه یافت که یک روز بعد از سخنان صدیقی، تعدادی از روزنامه های تندروی حامی دولت با انتخاب تیترهای مشابه و تاکید بر غیر قانونی بودن تمامی سه هزار نفری که مشمول بورسیه وزارت علوم بوده اند، تلاش کردند تا با توسل به تعداد اندک نفراتی که به طور غیر قانونی مجوز بورسیه تحصیلی را دریافت کرده اند، تمامی 3000 نفر از افراد را شامل این تخلفات نشان داده و این پیام را مخابره کنند که «هر کسی که در دولت قبل بورسیه تحصیلی اتخاذ کرده است، به طور غیر قانونی و به خاطر رانت های مختلف موفق به این کار شده است.»








اما به فاصله سه روز بعد از این موضوع، وزارت علوم با صدور اطلاعیه ای ضمن ابراز گلایه از موج سواری گسترده رسانه های تندرو در این باره، اعلام تاسف کرده و بصورت تلویحی از دانشجویانی که بصورت قانونی بورسیه شده بودند عذرخواهی کرده است.



در این اطلاعیه ضمن تصریح بر اینکه از مجموع 3 هزار نفر از بورسیه شدگان، بیش از هزار و صد نفر مربیان دانشگاه های کشور و ایثارگران بوده اند، آمده است: «در مصاحبه مطبوعاتی جناب آقای دکتر صدیقی با صراحت و شفافیت بیان شد که از جمع 3002 نفر بورسیه اعلام شده، 933 نفر مربیان دانشگاههای کشور هستند و 185 نفر هم با استفاده از آیین نامه ایثارگران بورسیه شده اند و 1884 نفر هم دارای قبولی برای خارج از کشور بوده اند که بورس خود را به داخل تبدیل کرده‌اند.»



این در حالی است که در موج سورای رسانه ای صورت گرفته طی روزهای گذشته در این باره، قبل از هر چیز مسئولان فعلی وزارت علوم مقصر هستند که با انتشار پر آب و تاب تعدادی از بورسیه شدگان متخلف و بدون تاکید بر اینکه بخش قابل توجهی از افرادی که موفق به اخذ مجوز بورسیه شده اند، بر اساس روال قانونی مشمول این بورسیه بوده اند، در عمل «بستر ساز» شانتاژ رسانه ای تندروها در این باره شده اند.



به نظر می رسد بهتر است در این باره وزارت علوم اولا از تعداد قابل توجهی از دانشجویانی که به سبب انتشار اطلاعات نادرست و ناقص، در مظان اتهام قرار گرفته اند عذرخواهی و طلب حلالیت نموده و ثانیا بر اساس «مر قانون» نسبت به افراد اندکی که در اعطای بورسیه به آنها تخلفات صورت گرفته برخورد قانونی را به عمل آورد و در این میان نسبت به کسانی که وابستگی هایی نیز به دولت جدید و برخی مسئولان آن دارند هیچ تسامح و تساهلی صورت نگیرد.



هم چنین در همین راستا، خبرنگار رجانیوز کسب اطلاع کرد اخیرا کمیته ای متشکل از تعدادی از نمایندگان دانشجویانی که بر اساس ضوابط قانونی موفق به کسب بورسیه شده اند تشکیل شده تا ضمن مطالبه جهت برخورد با افرادی که به طور غیرقانونی روند بورسیه را طی کرده اند، نسبت به رسانه هایی نیز که با توسل به این مساله روند جذب تمامی بورسیه شدگان را «غیر قانونی» توصیف کرده اند، اعلام جرم کرده و از دانشجویان بورسیه اعاده حیثیت کند.



گفتنی است در همین باره مسلمی نایینی مدیر معاون سابق سازمان امور دانشجویان نیز با صدور بیانیه ای با اشاره به اطلاعیه وزارت علوم اعلام کرد: «اطلاعیه وزارت علوم اگرچه نشانه عذر خواهی روابط عمومی وزارت علوم از بداخلاقی اداری یکی از معاونان وزارت و رفتار خبرگزاری‌های و روزنامه‌های هم سوی آنها است که جای تقدیر و تشکر دارد اما در این اطلاعیه نیز همچنان به تخلف اشاره کرده است.




همانطور که احتمالا مطلع هستید انتساب تخلف به هر فردی قبل از اثبات توسط مراجع صالح، خلاف موازین حقوق، شرعی و اخلاقی است و قابل پیگرد قانونی است. اصل سی و هفتم (37) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز اشاره دارد: اصل، برائت است و هیچ‌کس از نظر قانون مجرم شناخته نمی‌شود، مگر این که جرم او در دادگاه صالح ثابت شود.»



منتظر روشن شدن دروغ های بعدی دولت راستگویان خواهیم ماند.

البته خدا راه توجیه رو برای عده ای همواره باز گذاشته. بنابراین از الان منتظر توجیهات همیشگی هم هستیم.







موفق باشین.

93/3/11





ادامه مطلب ....



http://ift.tt/1pxbgSX



منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان



تبادل لينك



به گروه اسلامی ما در گوگل بپیوندید تا همیشه با هم باشیم


هیچ نظری موجود نیست: