متناقض گویی های دولتی درباره سفر 14 روزه خبرنگار اسراییلی به ایران/ پوشش های موساد برای فرستادن جاسوس به ایران؛ از خبرنگار تا توریست و تاجر
این مسئله که گویا مسئولان دولتی در تلاشند با بی تفاوتی از کنار آن عبور کنند،یکی از مهم ترین روشهای دستیابی به اطلاعات و ایجاد حفره های اطلاعاتی است که اخیرا در بسیاری از کشورها توسط موساد اعمال می شود.
محمدرضا ثابت
به گزارش خبرنگار سیاسی سراج24 ، چند روزی از خبر حضور دوهفته ای یکی از مشهور ترین خبرنگاران روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» در ایران می گذرد. وی به گفته خود در طول مدتی که در ایران بوده نقاط مختلف کشور سفر کرده است و با تهیه گزارش و گفتگو و مصاحبه با مردم به کسب خبر از ایران مشغول بوده است.
این اتفاق که در سایه سکوت و تساهل مسئولان ذیربط اتفاق افتاده است، موجب شده است تا بی بی سی در گزارشی عمق ضعف اطلاعاتی و تسامح مسئولان دولت یازدهم را اینطور روایت کند: "علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبرنگار اسرائیلی را به دغل بازی متهم کرده و گفته که با پاسپورت اروپایی به ایران سفر کرده بود . اما اورلی آزولای به بیبی سی میگوید با پاسپورت آمریکایی خود به ایران سفر کرد که در آن محل تولدش، اسرائیل، به صراحت قید شده است . "
آزولای در واشنگتن زندگی میکند و برای پرتیراژترین روزنامه اسرائیل، یدیعوت آحارانوت، درباره تحولات آمریکا مینویسد .
مرضیه افخم در واکنشی متفاوت از اظهارات جنتی در حالیکه برخلاف وی، گذرنامه خبرنگار اسراییلی را «آمریکایی» و نه « اروپایی» عنوان می کند، درباره حضور آزولای در ایران می گوید: وی در قالب گروه توریستی و با گذرنامه آمریکایی وارد کشور شده و فاقد روادید خبرنگاری بوده؛ سوء استفاده از این سفر بحث دیگری است .
در همین حال و در واکنشی که گویا از سر بی اطلاعی اتخاذ شده است، مدیرکل رسانههای خارجی وزارت ارشاد با بیان اینکه ویزای خبرنگار رژیم صهیونیستی که دو هفته در ایران اقامت داشته، توریستی بوده است، تاکید کرد: ابعاد مختلف این موضوع در حال پیگیری است. فرد یاد شده اصلاً بهعنوان خبرنگار به ایران نیامده بلکه به عنوان توریست وارد کشورمان شده است. با این وجود ما در حال پیگیری این موضوع هستیم که آیا او ویزایش را در سفارتخانه گرفته یا در فرودگاه به او تحویل شده است.
مدیر کل رسانه های خارجی وزارت ارشاد به پاسپوورت آمریکایی این فرد نیز اشاره و آن را تایید می کند؛ «پاسپورتش هم متعلق به ایالات متحده است. علیرغم این مسائل ما در حال بررسی موضوع هستیم. البته با توجه به اینکه ویزای او توریستی بوده و نه خبرنگاری، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هم به موضوع ورود خواهد کرد تا ابعاد مسئله روشن و ابهامات برطرف شود.
برخلاف اظهارات ارشاد درباره ورود سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به مسئله خبرنگار رژیم غاصب صهیونیستی، روابط عمومی این سازمان در مصاحبه ای از پذیرش هرگونه مسئولیتی در این رابطه امتناع کرد. حمید ضیایی پرور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی و سخنگوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: هر یک از اتباع خارجی کشورهای مختلف که علاقمند به بازدید از جاذبه های فرهنگی و تاریخی ایران هستند با دریافت روادید و مجوز ورود از مراجع ذی ربط و کنترل اسناد سفر توسط ناجا در مرزهای مختلف وارد کشور می شوند .
این مقام مسئول در میراث فرهنگی می افزاید: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هیچ گونه مسئولیت قانونی در قبال صدور روادید و مجوز ورود به کشور ندارد .
این مسئله که گویا مسئولان دولتی در تلاشند با بی تفاوتی از کنار آن عبور کنند،یکی از مهم ترین روشهای دستیابی به اطلاعات و ایجاد حفره های اطلاعاتی است که اخیرا در بسیاری از کشورها توسط موساد اعمال می شود.
پوشش جاسوسان موساد، برای نفوذ در کشورهای مختلف دنیا از پوشش توریست، خبرنگار، پزشک بدون مرز، مستشار نظامی، استاد دانشگاه و.... گرفته تا سفیر و کاردار و تاجر متفاوت است .
اما متاسفانه سخنگوی ارشاد این امر را که خبرنگار اسراییلی در قالب توریست در تهران حضور یابد را «طبیعی» تلقی می کند، در حالیکه عملا شناسایی فردی با تابعیت آمریکایی که صهیونیستی نیز هست و اتفاقا خبرنگار روزنامه اسراییلی نیز هست نمی تواند خیلی سخت باشد و طبیعی به نظر نمی رسد که این فرد در قالب خبرنگار که یکی از پوشش های جاسوسی برای رژیم صهیونیستی است عادی به ایران سفر کرده باشد و 14 روز هرکاری که دلش خواسته را انجام دهد.
در شرایطی که جمهوری اسلامی از آسیبهای بسیار فراوانی از دستیابی به اطلاعات نظامی تا ترور دانشمندان هسته ای از طریق همین دست جاسوسی ها دیده است، این تساهل و کوتاهی ها عادی به نظر نمی رسد و بدتر از آن تناقض گویی ها نشان از بی تفاوتی به این مسائل دارد.
این اتفاق و کوتاهی دستگاه وزارت خارجه درباره مسائل دیگری نیز وجود داشته است. حضور اعضای پارلمان اروپا و دیدار با سران ضدانقلاب و فتنه گر در سفارت یونان، دیدار های سیاسی اشتون و مداخله در امور ایران که در سفارت اتریش انجام شد و نیز دیدارهای سیاسی و مداخله جویانه کلودیا روت با عارف یکی از سران اصلاح طلبی گویای نوع نگاه تساهل جویانه دستگاه وزارت خارجه است که در قضیه خبرنگار صهیونیستی به شکل فاجعه باری رخ داده است.
ادامه مطلب ....
http://ift.tt/1Q4tmHA
منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر