وقتی که با شیب ملایم ، فتنه 88 به طغیان اکثریت تبدیل می شود
رابطه گزینه های وزارت علوم و لوث شدن فتنه 88 چیست؟
رابطه گزینه های وزارت علوم و لوث شدن فتنه 88 چیست؟
همزمان با مراسم تحلیف دکتر حسن روحانی برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری ، لیست گزینه های کابینه دولت یازدهم هم بر صدر خبرها نشست . با مروری اجمالی بر سوابق گزینه های رئیس جمهور ، موضوع فتنه 88 و مشارکت و همراهی یا سکوت آگاهانه بخشی از افراد معرفی شده با این حرکت اقلّیون ، بحث روز سیاسیون کشور شد . این شاخص که انگار از سوی رئیس جمهور و تیم مشاورانش چندان مهم به نظر نمی رسید برای نمایندگان مردم اما خط قرمزی پررنگ به حساب می آمد ؛ تا جائیکه همین نقطه حساس تعدادی از گزینه های دولت اعتدال را یا از گردونه وزارت خارج کرد و یا اینکه آنها را با اما و اگرهای رأی لب مرزی وارد میدان امتحان و ابتلاء کرد .
شواهد نشان می داد که آقای روحانی و همراهانش بر این باور بوده که افراد معرفی شده بهترین های موجود هستند و بلکه در مواردی وهم خود را به یقین تبدیل کرده که تنها گزینه اصلح در این کشور پهناور برای این وزراتخانه همین است و لاغیر . آقای روحانی در دفاع از بیژن زنگه وقتی که می خواست از افکار عمومی برای فشار بر مجلس استفاده کند خاطر نشان کرد که :
به صراحت به ملت ایران عرض میکنم بنده به عنوان منتخب شما فرد بهتری را برای این وزارتخانه نمیشناسم و سراغ ندارم ، این وزارتخانه ، وزارتخانه حساسی است که اگر حتی برای دو هفته با سرپرست اداره شود برای من بسیار سخت و برای منافع ملی کشور بسیار مضر خواهد بود .
بیژن زنگنه ای که چند روز پس از انتخابات سال 88 در جلسه نمایندگان کاندیداها با رهبر انقلاب به نمایندگی از میرحسین موسوی خواستار ابطال انتخابات شد .
در همین ایام جعفر میلی منفرد به عنوان اولین گزینه وزارت علوم به خاطر شرکت در اغتشاشات و بازداشت ، مورد اعتماد مجلس واقع نشد . جعفر توفیقی هم بیش از میلی منفرد کلاهش پس معرکه فتنه بود و افکار عمومی به دولت اجازه معرفی او را نداد . پس از آن ، کار آموزش عالی چندماهی به فرجی دانا سپرده شد که رئیس جمهور او را فردی مؤدب و دانشور معرفی می کرد اما معاونین فتنه گر او و حمایتش از حواشی ، او را نیز از گردونه خارج کرد . محمود نیلی احمد آبادی باز گرفتار قصه فتنه 88 شد و بیرون از خط قرمز نظام قرار گرفت و رأی نیاورد . فخرالدین احمدی دانش آشتیانی هم به همین منوال ...
اما این سریال معرفی گزینه هائی که با فتنه امریکائی-اسرائیلی 88 زاویه مشخصی ندارند چه پیامدی می تواند بر افکار عمومی داشته باشد ؟
مردم مرتبا می بینند که دولت معتدل نظام جمهوری اسلامی ، برای تصدی مسئولیت ، افرادی رامعرفی کرده که با حمایت و تعریف و تمجید های گسترده و مکرر خود ، سعی می کند سوابق درخشانی از آنها در اذهان مردم جای دهد . اما بلافاصله همین گزینه های متعدد صاحب سوابق پر رنگ و لعاب ، فقط به خاطر خط قرمز فتنه 88 احراز صلاحیت نمی شوند . امری که رفته رفته افکار عمومی را بدین سمت می کشاند که خیل کثیر نیروهای انقلابی متعهد و متخصص را فراموش کرده و نیروی انسانی و کارآمد کشور را در همین طیف فتنه گر خلاصه کند . آن وقت است که زمینه برای مضحکه شدن این خط قرمز فراهم شده و فتنه 88 لوث می شود . انبوه پیام ها ، اشعار و عکس های طنز و تمسخر آمیز منتشر شده این روزهای شبکه های اجتماعی گواه خوبی بر این پیامد می باشد . این پیامد همان چیزی است که علی مطهری در جلسه رأی اعتماد به آقای دانش آشتیانی در دفاع از وی آن را بر زبان آورد که :
وزیر پیشنهادی علوم ، فتنه را محکوم میکند اما همه عوامل فتنه را، کاری نکنیم که برای ما طنز درست کنند که وزیر پیشنهادی علوم باید پس از فتنه به دنیا آمده باشد...
اما تنها همین نیست . پیامد ناگوارتر این رفتار دولت ، ایجاد این ذهنیت است که در قضیه فتنه ، اکثریت فرهیختگان کشور در مقابل حاکمیت و ولایت فقیه به صف ایستاده بوده اند . حوادث انتخابات 88 تنها خروش جاهلانه اقلیت نبود بلکه عدالت خواهی اکثریتی بود که خاموش شان کرده اند . این پیامد را هم باز علی مطهری در جلسه مذکور مورد اشاره قرار می دهد که :
وقتی افراد با سابقه درخشان را فتنهگر معرفی میکنیم، این سؤال ایجاد میشود که این چه فتنهای است که شخصیتهای با سابقه نظام همه در آن دخیل هستند...
اینکه رابطه شروع این حرکت ها با صحبت های علی مطهری چطور تعریف می شود و دولت در پیمودن این مسیر ، آگاهانه قدم بر می دارد یا نه جای تأمل دارد اما از کنار پیامدهای این مسئله نمی توان و نباید به سادگی عبور کرد
منبع :سایت شخصی محمّد ابراهیم باغبان
ادامه مطلب ....
http://ift.tt/1Cfopar
منبع:انجمن هاي سياسي مذهبي فرهنگي نورآسمان
تبادل لينك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر